Új hozzászólás Aktív témák

  • quint

    aktív tag

    válasz MiZo1990 #113415 üzenetére

    Ezek a felvételi korlátozások azt jelzik, hogy az überseggfejek világhatalomra törnek - most kérek elnézést, amiért eddig a vodásokon kívül a többiek érdemeit elfelejtettem elismerni.

    Biztos azt akarják mondani a jogtulajdonosok és/vagy a csatornák, hogy csak a jogos érdekeiket védik. Kitől is? Attól, aki nézi őket? Akik amúgy ezzel a bevételeiket generálják. És ezeket akarják szopatni a nagyon hülyéi, mintha nem lenni mindegy, hogy (az adásidőhöz viszonyítva) real time nézi-e a paraszt a szarukat, vagy később. És mi van azokkal, akkor nem érnek rá 24 órában tévét nézni, de mégis kíváncsiak lennének egy műsorra, eseményre? Érjenek rá, baszod alássan, üzeni nekik a csatorna. Érted? Ne nézzem meg az F1-et, mert felhőből visszanézve bizonyára nem látszanak vagy vésődnek belém a szponzori hirdetések. Eszem, kukim megáll. Vagy éjjel 11-kor kezdődik és bizonytalan időben végződik egy sportközvetítés, de valamikor aludnom is kellene? Mit csináltam a Cisco boxszal? Felvettem az adott csatornát időponttól időpontig. Ha akartam, akkor vele egyidőben még egy másikat is. Mi a javaslat most? Ne aludj bzdmg, hanem nézd! Feltéve, hogy a szaros box közben nem indul újra, amibe persze belefagy.

    És mindez miért? Biztos védekezni akarnak pár ork ellen, aki a felvételeket terjesztené. De bzdmg, azok viszont úgyis felveszik - akár szoftveres trükkel, akár kis kiegészítő kütyüvel, de meg a legjobban védett szart is egy picit megokosított hdmi grabberrel. És akkor mi is történt? Egyszerű: az orkok röhögve azt csinálnak, amit akarnak, a 99,99 százalékot kitevő normál felhasználókat pedig szarrá szopatják.

    Gratulálok! Aztán majd akkor is sírjanak a hülyéi, amikor majd az emberek tömegesen mondják le a tévé előfizetéseket.

Új hozzászólás Aktív témák