Új hozzászólás Aktív témák

  • tordaitibi

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz ubyegon2 #40046 üzenetére

    A telefonomon nyilt forraskodu RR rom van. Ennek telepitese soran a TWRP, ami szinten egy Wolf nyilt forrasu szoftver, legyalul mindent ami eredeti Xiaomi es MIUI volt. A systemet, azaz magat az os-t, torli a data, cache stb. particiokat.
    Erre irtam peldanak hogy ez olyan szintu full reinstall mint amikor egy Windowsos pc-t gyalulsz, azaz nullara torlod es feltelepitesz egy Linuxot.
    Vagyis maradt eredeti a csupasz hardver. Ebben az esetben a leghalvanyabb lehetosege is megszunik a regi rendszer barmilyen osszetevojenek mukodesere, pl. bloatware, hazapofazas, statisztikak gyujtogetese es elkuldese stb.

    Igy teljesen tiszta a telefonom, erre a nyakamat teszem.

    Google profilom, pontosabban accountom 10+ eve van.
    Viszont a telefonomon nincs telepitve a GAPPS es nincse Google Services. Vagyis bar hasznalom a Google nehany szolgaltatasat de a telefonom NINCS osszekozve a Goovle accountommal. Kulso mail klienssel nezem a mailjaimat, az appok kezelesere nem a Google Playstore hanem kulso alternativ appáruház van, Aptoide, stb. stb.
    Hasonlatkent, mint mikor neked van Microsoft accountod, Onedrive, Teams stb. de nem a Microsoft megoldasait hasznalod a Wines gepeden hanem Linuxon hasznalsz kulso szoftvereket ezek eleresere.

    Kb. atment mit akarok kidadogni ebbol az egesz leirasbol?

Új hozzászólás Aktív témák