Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz pjen #57163 üzenetére

    Az életben csak a halál biztos, ha már végletekben gondolkodsz, mégis legalább van egy kockázat támpontod a teszttel ha éppen fontos tudnod valami alkalom miatt. Nem olyan bonyolult: pl. péntek délután teszt, szombat délelőtt megkapod az eredményt, mehetsz régen látott nagymamához stb. oltás előtt csak a teszt volt megnyugtató.

    Ha ki lehet meríteni a lehetőségeket, miért ne? Amikor nem volt, drága volt műtős maszk, jó csináltál otthon házit, mert akkor az volt csak a lehetőség. Ha elérhető FFP2 akkor hordom azt. Ha egy euró lenne itt is a gyorsteszt, használtam is volna. Ha az állam fizeti havi párszor itt is, kihasználtam volna a lehetőséget szükség esetén, saját zsebből nyilván nem sokan fognak 15-20 ezerért PCR tesztre menni télen minden kis hétköznapi torokkaparás miatt. Ha csak oltott mehetne be étterembe itt is, akkor megint más a kockázat. Pl. én fodrászhoz mostanában úgy mentem, hogy mosás, vágás közben leveszem a maszkot ha engedi, kéri mert tudjuk egymásról három szurisok vagyunk.

    PCR tesztelve amúgy én se voltam. Szaglásvesztés miatt minek nincs kérdés, csak kiskarácsonyozás volt, később lett oltás, akkor azért tünetmentesen csak kíváncsiságból pénzért nem érdekel, három oltás után már nagykarácsonyozás.

    #57165 Dare2Live
    Nem értik és nem is akarják érteni. A szarjunk bele mindenbe opció túl kényelmes. :D
    Pár hónapja távolsági buszoztam egyet, sofőr szépen elmondta maszk kötelező végig, utazás közben senki ne egyen-igyon, félúton meg fog állni egy kicsit. Gondolhatod indulás után 20-30 perccel már csörögtek az öreglányoknál a zacskók, mert a parasztja nem bír ki két órát se szalámis szendvics nélkül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák