Új hozzászólás Aktív témák

  • Hieronymus

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Drizzt #34801 üzenetére

    A gyakori oltás csak megemeli az immunreakció hatékonyságát. Ami nyilván nem rossz, de nem feltétlenül szükséges. Egy optimális genetikai háttérrel rendelkező ember amúgy immunis a fertőzésre, egy fiatal egészséges ember, minimális tünetekkel esik át a fertőzésen.
    Valljuk be a gyerekek oltása sem a gyerekek védelme miatt történik elsősorban. Az immunrendszerük topon van, mert folyamatosan találkoznak új vírusokkal. Azért akarjuk, hogy az iskolák ne legyenek vírustenyésztő központok.
    Olyan vírusok esetében, amik gyorsan mutálódnak nem alakulhat ki tartós védelem.
    Vajon életedben eddig mennyi influenza vírussal találkoztál? Évente 1-2 mutáció járja körbe a világot, még sincs nyájimmunitás. Ha lenne, el sem juthatna hozzánk az influenza, mert a megvédene minket a nyáj immunitás.
    A fekete himlő esetében, a védőoltás olyan karantént vont a vírus köré, hogy nullá esett a R értéke. Eltűnt, kiveszett. Ezt tekintheted nyájimmunitásnak. De ehhez is nagyon magas százalékban kellett oltani az embereket a veszélyeztetett területeken. KB 100% mértékben. De ez is csak azért volt lehetséges, mert tartós védettséget biztosított az oltóanyag.

    Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

Új hozzászólás Aktív témák