Új hozzászólás Aktív témák

  • ZooLee

    őstag

    válasz suste #4840 üzenetére

    Sziasztok,

    Kicsit visszatérnék egy múlt heti témára: WDS kontra repeater.
    Köszönöm a segítséget és az ötleteket, kipróbáltam mindkettőt. A WDS-nél vargalex-nek igaza lett (naná :) ), így sikerült összehozni a WDS-t.
    Namost, a másik, suste kolléga javaslatára megnéztem a repeater módot is (egyébként máshol is belefutottam a keresgélés közben) azt is sikerült összehozni. Kicsit furcsállom viszont, hogy elméletileg a WDS és a repeater mód nem ugyanaz, mégis a két fenti beállítást gyakorlatilag ugyanúgy kellett megcsinálni. Most akkor miben is különbözik tulajdonképpen a WDS és a Repeater? Most nekem úgy tűnik, hogy a WDS egy butított Repeater mód, nem?

    Más: Sajnos megint csalódtam kicsit a TP-Linkben (először ugye akkor, mikor kiderült, hogy mennyivel gyengébb a 3600-os wifije, mint a 1043-é) most pedig a 1043-ban halálozott el a WAN port. :( Most van nálam egy MikroTik RB kipróbálásra (OK, tudom, nagyon nem egy kategória a kettő, árban sem) na, annak van wifije rendesen, kicsit elmélyedek benne, de lehet hogy TP-Link/OpenWRT-t lecserélem. Mármint routerként, de valószínűleg a 3600-ast megtartom, és az lesz a letöltő gép helyett, mert az is haldoklik...

    Z.

Új hozzászólás Aktív témák