Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz Mr Chapel #41498 üzenetére
Te nagyon a rossz oldaláról nézed ezt. Egyrészt egyáltalán nem hátrány ha nem millió és 1 dolog van a loot táblában hiszenminél több elem szerepel ott annál kisebb az esélyed a cuccra. Másrészt a gear setek nem egyszerre jöttek hanem több különböző updatettel jelentek meg. Harmadrést balance, nem egyszerű dolog a balance és láttuk már az elmúlt majd 1,5 év alatt, hogy mennyire eltudja cseszni a Massive a balance-ot (lásd sentry+shotgun, tanktician buildek). Továbbá a 6 darabos classified bónuszáért fel kell adnod azt az előnyt amit mondjuk egy 4+2-es build jelentett (pl vigorous west+specialized backpack, stb)
Ha tényleg olyan nagy lelki törést okoz, hogy nem lehet már most megszerezni az összeset akkor elrakod azt a max 10k creditet és elköltöd amikor bekerül az a set is amit te szeretnél használni Pláne, hogy te még csak nem is PVP-zel így pláne értelmetlen a sírás miatta... -
nanorambo
őstag
Ez röhej... NAgyon remélem hogy elérhetővé teszik máshogy is majd a maszkokat, mert ez így nagyon szánalmas. A hivatalos fórumon ovlastam, egyből alt+f4... Egy ottani jól megfogalmazta: "Tehát köztudott hogy nolifer cheaterek vannak a ranglista élén, a massive most még meg is jutalmazza őket".
[ Szerkesztve ]
-
TommyS_27
senior tag
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
Lexington farm :
1 kör kihíváson 788 GE token,
2 kör 15 perc 1576 GE token,
1 óra alatt 8 kör 6304 GE token.
Jelenleg ez a leggyorsabb módja a normál - csalásmentes GE token gyűjtésnek.Írták/írtaam a HVT-ket felejtős, LZ Bossok farmolása szintén.
Dragonnestet nem érdemes, néztem videót ahol az udvarra be se mentek, hanem a buszbarrikád mögül szedték a 4 kollektívát, lent pedig hátul maradtak.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
Csigu és a könnygáz. Az utolsó 10 másodperc a végén na ott besírt mindenki. Queen, Csigu, Wick köszi a játékot így utólag is. [link]
(#41516) Lifer092
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #41518 üzenetére
10k firearms ... az szép
-
nagyúr
Najó
Szedd le a rohadt csítet a gépedről.Egyébként pts-en nekem 11300 volt a FA DE-al.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Anonymus23
veterán
Csak 1-2 kérdés, mert nem teljesen tiszta:
Van ugye a Globális Esemény, amihez vannak jelenleg küldetések, azt az egyik karakteren már végigtoltam.
Meg kell minden karakterrel ezeket csinálni?
Van egyáltalán jelentősége, hogy mennyit és hogyan csinálja meg az ember? A ranglista nem érdekel...Az tiszta, hogy a GE után normál módon eshet a cuccos, csak sokkal kisebb eséllyel.
;) - The Power of the Light Side
-
HKorn
veterán
válasz arnikusz #41506 üzenetére
Én is összeraktam 2 GE farm szettet.
2predator, 2 striker, 1 taktikus +NB 24% elitsebzés, 64% armor damage, 58% stability, 22% skill haste, olvadnak a mob urak szépen.
Másik 3 taktikus, 2 alpha, 30% skill haste géppuska turrettel is elég jól muzsikált.
Amúgy hogy farmoljatok Lexit? Nem is láttam GE küldik között.
Run&Ride
-
Fenybenhanyo
csendes tag
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #41526 üzenetére
Nincs jelentősége, annyiszor ismétled a farm miatt a küldiket ahányszor csak akarod.
Nálam tegnap az 1. alton csináltam egye ninjabike-os kombot és annyi hogy a sima heti ládát is megcsinálom, mind a 4 alttal.
De így hogy egyesítették a karakterek stashjait blueprintjeit teljesen felsleges a 4 alt, tekintve hogy 1-en 6 féle szett összeállításod lehet.
Hkorn a global event ideje - 1 hete alatt a többek között a Lexington khívás is ad 750 GE tokent meg Barrett 38-at.
Ugyanez igaz a DZ bossokra, UG-ra, LS, PVE bossokra, HVT-re, szóval mint korábban a PxC ez is esik ilyen olyan meghatározott mértékben
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Fenybenhanyo #41529 üzenetére
-
Az MDR első talentjét nem kellene átpörgetni vmire ami működik?
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Snip3r_HUN
addikt
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #41530 üzenetére
De pont az ellenkezőjét kérdezem, hogy nem akarom az összes alttal megcsinálni a GE-t, ennek van-e jelentősége (általánosan, vagy arra a karakterre)...
Más:
A sárga cuccokat gondolom lehet zúzni be mindet, vagy meghagyni a fullosokat a ki tudja még mi lesz alapján?Kinyitottam további 20 exotic ládát, abból meg nulla ninja, még maradt 10.
Egyébként a 4 karakternek max az exotic láda miatt van jelentősége.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #41535 üzenetére
Bocsi.
Nincs jelentősége szerintem, mert olyan a rangsor lista mint a leaderboardsnál összesíti az eredményeidet ( de ez minket nem érdekel kell a maszk a ráknak), vagy anno mint amikor az első karaktert építetted, hogy az előírt dolgokat megcsinálod pl. 100 fejéővés akkor felold egy archievmentet és kész.Az útonálló rohamozót megtartottam a 2. nyugdíjas alton, úgyis jön majd a sírás, az exotic miatt.
Meg pl. a tegnapi 1500 és 700 ládából is esett 1 Barrett 1 Skull bónuszba.
Direkt van rajta VX, a PVE fejlővések miatt. A Hogról meg az Adept majd megy ha odaérek.
A Barrethez és Ferrohoz pedig ragaszkodom.Még egy a D3-fnc is jó PVE farmra a nerfelése után, azt majd szabbaton és 1.8-al lesz classified majd a D3.
Oda a Ninja - 3 D3- 2Predator lesz majd.
De ott van még a Reclaimer is ahhoz szerintem Nomád és Végső lesz keverve.
Egy ideig megy megint a próbálgatás, meg a classified vadászat.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #41536 üzenetére
Az egyik ninja-t a Sentry-hez fogom berakni, 3 sentry + 2 vadász hite + ninja.
A másikkal meg csinálni fogok egy 2 Predator + 2 Striker + valami + ninja kombót.
Az Alfa karakternél már korábban átpörgettem egy csomó elektronikára, és oda esett egy fullos sebzésű LVOA-C, ami nem tudom miért, de úgy lehet vele lőni, mint a lézerrel, sokkal pontosabb mint az M4, pedig nem kéne.Az összes DE, VM, MCS régi cuccost betörtem/eladtam, úgyse nagyon használtam, meg esnek belőlük folyamatosan a C-s itemek, mondjuk ezekből a VM érdekel igazán (CS+FL küldetésekre)
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #41537 üzenetére
Jó a LVOA-C, én megvettem a DZ E53-ban lévőt, de még nem csináltam vele semmit.
A VM-et össze akarom gyűjteni ( eddig 1 van amit tegnap este kaptam), így hétvégén megy a Lexi farm ezerrel, utána meg láda shopping elosztva a 4 alton, kombinálom a vásárlást hátha valami jó kisül belőle.
Gondolom akkor emlékszel még arra a Falconra amikor a random Agent kiállt középre gyűjtögetni az áldást.
-
foxymaxy
senior tag
Hát mit ne mondjak elég sz@r a szórása a ládáknak, használhatatlan kacatok garmadáját gyüjtöttem be mindegyikből egy gyönge megállító ami újdonság szinte minden fegyó vagy felszerelés vacak talent vagy gyenge páncél értékkel rendelkezik. Egyedüli pozitívum a játék élmény, valszeg kezdek egy uj karaktert vagy a jelenlegit kell teljesen át variálni 😡
e pluribus unum
-
nagyúr
Meddig van ma leállás ?
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
GE leader board-nak kb annyi értelme lesz,mint a DZ-s ?
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #41543 üzenetére
2.12.-től én is belefutottam, de amikor behozta a légbokszot, csirketáncot, hagytam a francba.
Nem találkoztál a sok Cowboy kalapos suttyóval a terminálom, a space ruháról nem is szólva.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Akinek 1080-as VGA-ja van (nem Ti), azoknak szokott mikrolaggolni a játék? Nekem nem, de érdekelne, hogy másoknál mi a helyzet?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
törölt tag
Classified
-
arnikusz
veterán
Maszk ügyben biztos lesz változás, szegénykém még ő sír, csak nézzük meg hogy hullanak a mobok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest