Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
porpol
újonc
válasz Raulblanco #20651 üzenetére
Mitől függ hogy éppen Raulblanco vagy Raulblanco07 néven lépsz be és írsz?minek van 2 reged?
-
Raulblanco
aktív tag
válasz porpol #20653 üzenetére
Ez az otthoni, aminek nem tudom a jelszavát és a regelt e-mail címhez sem tudom a jelszót, szóval kb amíg bent van a mentett jelszó addig használom, a másik a munkahelyi, mert onnan már nem tudtam belépni, nem volt mentve a jelszó
Most néztem hogy 2 moderátor is kérdezte ezt privátban, szóval lehet hamarosan csak egy lesz[ Szerkesztve ]
-
porpol
újonc
válasz Raulblanco #20654 üzenetére
Ertem.igy mar vilagos egyebkent ennek UG-nak nincs sztorivonala mint az alapjateknak?csak mindig generalodnak ujra es ujra a kuldetesek veletlenszeru terkepen?
-
cocobanana
tag
Hali!
Akit érdekel a dlc az itt megtudja vásárolni.
https://cdgalaxis.hu/termekek/223939/tom-clancys-the-division-underground-dlc-digitalis.html
-
törölt tag
Holnap már leszek én is.
-
szallasi007
őstag
Köszönöm az infókat, akkor kihúzom lvl 20-ra illetve minél több direktívát aktiválok
Direktíva mennyiség mitől függ illetve mire kapom? (Volt hogy volt 8 most jelenleg 2 van)
elnézést ha hülyeségeket kérdezek
-
Egonyolc
aktív tag
válasz szallasi007 #20659 üzenetére
Amennyi direktívát aktiválsz annyit levesz, kapni küldetések után szoktam, de nem tudom, 1-1-e.
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
macy
addikt
válasz cocobanana #20657 üzenetére
Uplayen olcsóbb ha van 100TP.
-
hitvanyalak
senior tag
Én most éppen a 20%-os kuponnal venném a DLC-t. De 502 bad gateway van mindig. Mit lehet tenni ilyenkor?
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Raulblanco #20627 üzenetére
Nekem is ilyen MP7 van annyi különbséggel hogy a 3. talent nem páncélrombolás,hanem fejlövés ölésenként 11.5% skill visszatöltés.
(#20664) hitvanyalak: Skilled/Képzett.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Snip3r_HUN #20663 üzenetére
Mi a skilles talented neve?
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Snip3r_HUN #20663 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Spancho
senior tag
Nekem mèg a 300k-t se èrte el a dps-em. Lvl 15 vagyok a föld alatt. Halál unalom ,sehol senki. Akrkihez akarok vsatlakozni azt irja hogy másik/vagy rossz tèrkèpen van (nem tudom pontosan ) a dz-ben senkit nem szoktam látni. Ès vagy 5 perc mire felsètál a metróból ....
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
sith7
nagyúr
UG - ben és a sárkányfészekben estek ezek a dolgok, amióta az UG feltelepült a gépre nem is voltam DZ - ben
-
Ellia
addikt
Melyik két szetet 4+2-őt ajánljátok szóló/csapatos mókára? Jelenleg 3+3 BLIND és Firecrest van rajtam és inkább a BLIND fog maradni szerintem amint esik egy 4. megfelelő darab hozzá. Én a striker setel szemezek. Ötletek?
-
nagyúr
válasz Spancho #20667 üzenetére
másik térképen van = online a játékban, de nem az underground szervereken.
/rant on
szörnyű ez a megoldás, hogy minden egyes alkalommal migrálni kell a karaktert a szerverek között. 2016ban egyszerűen nem hiszem el, hogy nem lehet a dlc exkluzív területekre a hozzáférést más módon megoldani.
/rant off@Ellia: 4xreclaimer/tactician/alphabridge + 2xfinal measure imo. ileltve dpsnek final measure helyett esetleg savage kesztyű és reckless páncél.
@sith7: az enyém a fasorban sincs ettől.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nyamsas
aktív tag
Akinek még mindig van térkép előhivás bug, annak egy kis segitség..
Nekem is bugos volt a térkép, de miután az új küldetést megcsináltam, ami aktiválná az underground dlc-t, "hirtelen" megjavult....
Annyit fűznék még hozzá, hogy ez igy gusztustalan, mert nekem még nincs meg a season pass/dlc, és ha megveszem, mi van, ha utána fog bebugolni..kérné majd az aktiváló küldetést, de már rég megcsináltam.......
-
-
Raulblanco07
aktív tag
Hátha valakit érdekel, DZ 4-es vendor ha jól emlékszem, ahol a fegyver modokat lehet venni, van most egy 22% headshot, 8% crit chance powerlevel 32-es célkereszt, ez jobb mint ami nekem volt, biztos jobb annál amit sokan használunk, valami 30k credit az ára és talán level 50 kell hozzá.
-
szteve
csendes tag
Sziasztok! Itt a fórumon még új vagyok (bár viszonylag elég sokat olvastam ez idáig is), a játékban viszont annyira már nem, szívesen fogadok a közeljövőben bármely segìtséget, valamint társakat kikkel szívesen lehet együtt nyomulni. Jelenleg öcsémmel vagyunk 2en de így nagyobb missziókba (pláne nehezebb szinten) nem igen vágunk/vágtunk bele pont a létszám hiány miatt
Bárki aki gondolja uplayen vegyen fel nyugodtan, akár új is van kis karim amit szeretnék felhúzni, szteve néven megtalán
[ Szerkesztve ]
Dreco89
-
szteve
csendes tag
válasz Raulblanco07 #20680 üzenetére
Köszi az infot, reggel ha hazaértem melóból rá is nézek
Dreco89
-
veterán
-
sith7
nagyúr
válasz Raulblanco07 #20680 üzenetére
-
LÁZ
addikt
válasz porpol #20679 üzenetére
nem általánosítottam, sztem eléggé tele van ezzel minden fórum, és az ubinál is jelölve van, hogy 'tudunk róla', szóval nem én vagyok a choosen one ezügyben. kérdés, hogy mikor akarják orvosolni, mert ez sajnos game braking dolog...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Szatekszon
csendes tag
Sziasztok. Nekem megvan az uplay-os alap játék ami Magyar és megszeretném venni a season pass-t is, szóval az lenne a kérdésem felétek hogy mindegy hogy hol veszem meg? Csak legyen uplay-os hogy tartalmazza a Magyar nyelvet? Ezt úgy értem hogy a játékot mondjuk külföldi honlapon veszem meg ami ugyan úgy uplay-oson árulja. Elnézést ha a kérdésem egyáltalán nem ide tartozik.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
kiserik
senior tag
válasz Szatekszon #20688 üzenetére
Mindegy, higy hol veszed meg, a magyar nyelv benne lesz.
-
Szatekszon
csendes tag
Értem és köszönöm a válaszod.
-
hitvanyalak
senior tag
Tegnap az UbiShop folyamatosan szabotálta, hogy megvegyem a dlc-t,aztán külföldi oldalról próbáltam, de ott is valami gikszer volt, végül ma a greenmangaming-en sikerült beszerezni 20%-o kuponnal 9.69 fontért(alacsonyabb a font árfolyam) tehát szerintem nem volt rossz vétel, kb 3900huf(van magyar nyelv) és eszméletlenül hangulatosnak tartom. ezt csak azért írtam, hogy ha más is szenved, akkor tudja.
Kérdésem:
amikor a szintlépésnél kapom a lezárt dobozt, azt ha később bontom ki magasabb szintű cucc lesz benne?
201-esként mentem be, két dobozból 204-es p1919,g36 c jött. Nagyon örültem, nagyon kellettek. De ha most több szinten át nem bontom ki a dobozt, akkor lehet, hogy 2xx-es szintűek lesznek később, vagy fixen van benne ami van?Köszi
-
arnikusz
veterán
válasz hitvanyalak #20692 üzenetére
Mindig a legmagasabb GS ben bontottam őket és a 10. szint után adott 229 es fegyvereket nekem. Ha már az első két sor nyitott 10 szint után mindkettőt kiválasztottam és a hardon berakva egy intelt több XPt ad és választhatsz felszerelés vagy fegyver között amit a phase ad. Érdemes kalibrálni 15. szintre adott egy Blind 2 slotos mellényt amit átalskítva 307. 333. 10. lett. Mi lesz majd 20. szint után.
Este leszek.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Szatekszon
csendes tag
hitvanyalak én is így jártam és keresgéltem hogy hol vegyem meg. Megláttam az üzenetedet itt és meg is oldódott a problémám, köszönöm a jó tanácsodat.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Szatekszon #20695 üzenetére
Őszintén örülök:-)
#Arnikusz este várlak és köszi a magyarázat;^)[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
Köszi
Az UG megjelenése előtt, még hasonló gear -em se volt, az akkori viszonyokhoz mértenIgaz sokat nem is voltam DZ - ben, csak ami muszáj volt a lvl 75 - höz
És ami még jó ebben, hogy az új set -ek már 268 -asok, de a végsők még nem
Szóval bőven van még benne fejlesztési lehetőség -
sith7
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #20698 üzenetére
Ha nagyon használhatatlan lesz, akkor majd keresek helyette mást
-
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest