Új hozzászólás Aktív témák

  • Raulblanco07

    aktív tag

    válasz Brownage #20375 üzenetére

    Igen, egész jól ment le 10.-re :D
    76% exotic resist azért látszott, jurassic park és benny haverod néha az első kocsitól összeesett, én a harmadik után is még menekültem mielőtt sült csirke lettem.

    Új szettek
    Blind érdekes lehet pvp-re is, főleg a fegyverrel majd, de pve-re is az állandó vakítás és így az ellenfél lassítása miatt.

    Firecrest szerintem teljesen ki lett herélve a spec ammo nerffel, nem voltam DZ-ben tegnap, nem tudom mennyit ér most a fire ammo, de ha nagyon gyujtogatni akarok, akkor inkább a csapatra ható verziót használnám, nem ezt a szettet.

    Reclaimer szerintem pvp-re elfér egy, esetleg pve-re is lehet, annak aki az immunizert hozza dragon nestre, de ott annyira nem látom nagy értelmét mint pvp-re.

    Alpha bridge első kettő semmit nem ér, 4-es bónusz érdekes, de a többség úgyis addig megy és calibrál amíg nem lesz brutal deadly fegyvere, onnantól pedig egy self preversed vagy destructive miatt 4-es bónuszt pazarolni erre felesleges

    dead eye, szerintem megint pvp, a 4-es talent a shotiként használt sniperekre lehet jó közelharcra. szerintem a 4-es talenttel többet veszítesz mint amennyit nyersz, de nyilván ki kellene próbálni.

    Szerintem maradok a final measure + sentry kombónál főkarin, többi pedig final + taktikus, a reclaimer és blindből sem ártana egy szett, de a többi nem kell.

Új hozzászólás Aktív témák