Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
válasz NyxNyxNyx #3400 üzenetére
50-60 ezer pénzt szoktam összegyűjteni a játék végére általában, ebben benne van Novigrad és Velen kipucolása (kérdőjelek a térképről) Skelligét viszont még nem fedeztem fel sose teljesen - sajna kicsit monoton, mert a tengeren hiába van hatmillió kérdőjel, ennek a nagy része csempészáru, és mivel a pénz gyakorlatilag mainstream, ezért kevés a mozgatóerő (inkább kezdem a storyt előröl. )
Költeni csak a páncél és fegyvergyártáskor esetlegesen hiányzó nyersanyagokra szoktam, gwynt kártyákat, alkimiai recepteket és az azokhoz szükséges hozzávalókat, alkoholokat.
Ja igen, meg a borbélynál és a bordélyban.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Reinhardt
őstag
válasz vegitossj7 #3291 üzenetére
Ki veszi 600-ert?
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát ez nem jó hír. Mindig felveszem a kardokat hogy aztán eladjam őket, gazdaságosan játszok, de akkor ezek szerint szinte semmit nem ér a sok pénz. Bordély is tök olcsó, a szakállamat meg növesztem.
Legalább valami esztétikumokat lehetne venni drágáért, de akkor ez sincs. Vettem a transzvesztita csávótól ilyen maszkokat és azt hordom, elég menő.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
ToMM23
tag
Sziasztok ! Mitől lehet az ,hogy nem tudok beszéd nyelvet választani a játékban ? Nincsen olyan csúszkám. Felirat nyelv az megvan több lehetőséggel is. De a szinkron/beszéd hang az nincsen.. Pedig benne kellene legyen több nyelv (német,angol, lengyel, japán stb) . Hja GOG-os verzióm van 1.06-on jelenleg.
Köszönöm az ötleteket előre is.[ Szerkesztve ]
-
DrDobos
őstag
Kinek mi a velemenye a wolf school gear set-rōl?
Samsung Galaxy A55 5G
-
dimre70
tag
válasz alratar #3390 üzenetére
A báróval kapcsolatos küldetések elég szövevényesek, figyelni kell mit mikor csinálsz, háromféle végkimenetel lehetséges, mindhármat kipróbáltam.
Két esetben meghal a felesége, egyikben a báró is, a harmadikban életben marad Anna asszony, de kezelésre szorul. A halállal végződő esetekben nincs több küldetés, viszont ha megússza akkor várható további feladat, bár még odáig nem jutottam el. A lényeg ne csinálj semmit a bárónak amíg nem kerested meg Keira-t a boszorkányt (Boszorkányvadászat) utána látogass el Görbelápra csináld meg a küldetést, akkor túléli a báró felesége. [ Szerkesztve ]
Lesz sör, diszkó, lámpa, meg csaj !
-
Helsing
aktív tag
válasz DrDobos #3406 üzenetére
Kinézetre vagy tulajdonságra? Szerintem az egyik legjobb felszerelés. Univerzális. Minden stílushoz passzol. Persze ez egyben azt is jelenti, hogy semmiben sem a legjobb. Pl ha szinte csak jeleket használsz akkor továbbra is a Griff szett a nyerő.
Kinézetre meg elmegy. Lehetne jobb is, de a többi sem egy főnyeremény kinézetre. Talán még a medve páncél néz ki a legjobban. Utána jön a farkas és utána a griff. Legalábbis az én ízlésem szerint. -
atainprison
senior tag
válasz DrDobos #3406 üzenetére
Számomra telitalálat a farkas szett.
Kinézetre is nagyon jó és tökéletes a kedvenc hibrid buildemhez.[ Szerkesztve ]
-
DrDobos
őstag
-
nagyúr
Halihó!
A GOG-os verzió is magyar feliratos? Hogyhogy ott annyival olcsóbb, mint a Steam verzió?
Aki él és nem boldog, az téved!
-
ingalls
senior tag
Sziasztok!
Tök új a vagyok ennek a sorozatnak a világában, és az lenne a kérdésem, hogy nagy hülyeség-e a részemről, ha ezzel a résszel lépnék be a játékba. Sajnos nincs mostanában túl sok időm, hogy behozzam azt a több száz órát, ami a korábbi részekkel járna. Viszont lehet, hogy ha megtetszik elindítom az első résztől. Kérdés, hogy képes-e bevonni a játék az előzmények ismerete nélkül? Van értelme ezzel kezdeni?
Üdv és kösz a tanácsot! -
sheep
addikt
válasz ingalls #3424 üzenetére
nyugodtan, ez is egy kerek történet magában is, nem feltétlen kell hogy ismerd a Witcher világát ahhoz hogy magával ragadjon a Wild Hunt
(mondjuk én speciel többször is végigjátszottam az előző két részt)[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Ted_Beneky
senior tag
Most jöttem át a Velen-i térképre (Epresvölgy és környéke) és keresek fegyverkovácsot, mert az ezüstkardom erősen javításra szorul. Merre lehet?
Csillagkaput a Csillag térre!
-
Frogged
aktív tag
Kis segítség kéne a méhészet fantomja witcher contract-nál. követtem a nyomokat egy szük helyre vezet egy romos ház alatt ahova nem lehet bemászni ,
a ház másik felén van egy pince lejárat de nem találtam hozzá kulcsot.
Valakinek van tippje hogy hogy jutok le a szörnyhöz? -
DrDobos
őstag
Kis erdekesseg:
A bossok legtobbje ad egy relikviakardot. Mar meg nem mondom melyiktol, de most van egy Nappalcsillag acelkardom, es egy Azúr Harag ezustkardom, es a megszolalasig hasonlit a markolatuk egymasra, eleg dizajnos..Samsung Galaxy A55 5G
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz Ted_Beneky #3428 üzenetére
Megtaláltam önállóan kicsit délebbre :-)
Vicces fickó, mert szerinte a legjobb kardkovács Hattori (Hanzo a Kill Billből)Csillagkaput a Csillag térre!
-
alratar
addikt
Vízeszenciát hol tudnék venni?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
DrDobos
őstag
Most tartok ott, hogy társakat kell keresni, hogy harcoljanak Kaer Morhen-ben velünk. Mennyi van még a játékból? LVL 25 vagyok. Ui.: Van jelentősége, milyen sorrendben megyek az emberekhez segítségkérés szempontjából? [ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
Nazara
őstag
válasz DrDobos #3441 üzenetére
Igen, ne haragudj, azt nem láttam. -
Nincs jelentősége egyébként, a korábbi cselekedeteid alapján fogja dobni a gép, hogy ki segit, és ki nem, 1-2 kivétellel, aki fix. Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
sheep
addikt
Még életemben nem röhögtem ennyit egy játékon
Kaer Morhen-ben Geralt, Lambert és Eskel lerészegedtek, és kitalálták hogy bulit szerveznek, és ehhez hívnak nőket is mégpedik Jen megaszkópjával. A hatás érdekében női ruhákat vettek fel magukra, és igen hülyén nézett ki 3 részeg, tarnszvesztita witcher, amint a megaszkópon keresztül próbáltak más varázslónőkkel beszélni [ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
prime77
aktív tag
Srácok!
Azt mondja már meg nekem valaki,hogy már 18-as szinten vagyok,de ami súlyt tudok cipelni az még mindig 60/60.
Láttam a youtube-on különböző vidikben,hogy van akinek a 60 már 130.
Mire van szükségem,vagy mit kell fejlesztenem ahhoz,hogy ez a 60-as érték több legyen?
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Ja és még valamit.
Hol lehet szerezni piros mutagént?
Ha én megölök valakit,ha van is benne piros színű mutagén az nem az úgynevezett kisebb piros mutagén.
Pedig már nem egyszer öltem és minden küldetést megcsináltam,s már lassan elhagyom a Novigrad-Velen szektort és készülök Skelligére,viszont még mindig csak egy kisebb piros mutagénem van.[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz prime77 #3445 üzenetére
Nyeregtáskát kell venni, pl. a Fehér Gyümölcsöskertben megmentett kereskedő árul először ilyet - a Temeriai páncél DLC részeként - vagy a báró várában a szállásmester - a Nilfgaardi páncél DLC részeként, és loot-ként is előfordul. Vagy csak megnyered a lóversenyeket, és minden területen kapni fogsz a lófelszerelésekből egy-egy jobbat.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
sheep
addikt
válasz prime77 #3445 üzenetére
cipeléshez nyeregtáska kell. Asszem a 100-as a max amit találhatsz, ez hozzáadódik a te tatyódhoz.
Vörös mutagént szörnyek adnak, rengeteget lehet találni pl. ha kipucolsz egy szörnyfészket.
A mutagéneknek 3 fokozatuk van, kisebb-ől kell 3 db és tudsz csinálni mutagént, ebből 3 db-ot ha összegyűjtesz akkor pedig nagyobb mutagént. Érdemes a nagyobbra menni és belerakni a "képességfába" mert sokkal több bónuszt kapsz.9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
prime77
aktív tag
Hatalmas köszönet nektek!
Nekem nincs is nyeregtáskám csak egy míves nyergem 55-ös állóképességgel.
Szóval ezért van ez akkor.
A piros mutagénre visszatérve!
Igen tudom,hogy az "alkímia" szekcióban lehet készíteni tárgyakat.
3 kisebb mutagén kell egy nagy mutagén megalkotásához.
Nekem van sok piros színű mutagénem,de az nem a "kisebb piros mutagén",hanem vizibanya mutagén,vérfarkas mutagén,wyvern mutagén.
Mind piros,de egy sem a kisebb,tehát ezekből nem lehet nagy piros mutagént csinálni.
Most vagyok 18-as szintű és egy hatékonyabb ezüst griffkard birtokában vagyok mert megcsináltam 15-ös szinttel a Hattori féle 24-es szint küldetését (kardok és gombócok).
Sőt!
15-ös szinten kinyírtam két nagyon erős wyvern-t(ha jól emlékszem a kereskedelem fantomja küldetés)aztán még egy királywyvern-t is le kellett győznöm a 2 megölt "sima 22-es szintű wyvern után.
Hát ütöttem őket vagy 20 percen át és kellett egy taktika is,mert ha kétszer bekaptam egy támadást igencsak végem volt.
Baromi nehéz volt koncentrálni és mindig elugrani 2-3 bevitt ütés után.
Szóval ez a piros mutagén nekem nem jön össze.
Amúgy most 674 a sebzésem ezüstkardal.
Van egy döntőbíróm 503-as sebzéssel.
A páncélom 205.
Most még lenne egy küldetésem egyébként "a páncélkovács" és 24-es szint kell hozzá.
Azt írja menjek szerezzek nyersanyagot Udvikról.
Nem tudok Skelligére menni mert hát ott még nem jártam,így nem tudok "gyorsutazni".Nincsen táblám ott.
Először ki kell választanom azt hiszem a "keress egy hajót Skelligére" küldetést,majd átmenni a szigetre,és majd utána a "páncélkovács" küldetés.
Hehe.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest