Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methionyl
senior tag
na!
Erre voltam kíváncsi. Köszönöm
Így, hogy 3. játszom ki, minden apró kis részt tudni akartam és 1 hónap kényszer szünet után csak ez az 1 küldit nem értettem, mikor és hogy kaptam.They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
MM01
tag
Míg a halál el nem választ küldiben ( B&W ), amikor megtalalom a kartyakat, miert nem ir ki semmit? Vagy melyek ezek a lapok?
-
petman5
újonc
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem. Macska páncélom van, a legjobb mastercraft(remekmívű) szintre fejlesztve, de nem adja meg a páncél bónuszát. Ezt írja: "Witcher felszerelés: 0/6". "Nagymesteri szintre kell fejleszteni a bónuszok feloldásához." Pedig az összes fegyverem és páncélom mastercraft macska cucc. Valaki tudja, mi a gondja? nagyon hálás lennék a segítségért.
-
Methionyl
senior tag
Uhm igen. Teljesen beragattam, se fel se le
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
-
-
nagyúr
-
nubreed
veterán
A toussaint -i fő szál végével kapcsolatban egy kérdés:
A toussaint -i fő küldetés végefelé melyik az a befejezés, amikor Detlaf is életben marad? Syannát szabadítsam ki vagy menjek Oriannához? Van olyan befejezés, hogy meghal Anna Henrietta? Az lenne a legjobb. [ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
VTom
veterán
NEm tudom volt-e már:
Nem semmi brigád ez a CDPR. Köszönöm nekik én is a sok felejthetetlen élményt, ami már megtörténtek, és amik még ezután jönnek
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
nubreed
veterán
válasz cyberkind #14669 üzenetére
Egyetértek! Én a hétvégén fejeztem be a Witcher 3-at, természetesen 2015 -ben, mikor megjelent már végig játszottam, de most a két DLC-vel együtt végig csináltam. Jó nagy űr maradt most utána, június közepe óta semmi mással nem játszottam, annyira lekötött, csak szuperlatívuszokban lehet beszélni erről a játékról és benne lévő brutális mennyiségű tartalomról. A Toussaint -it DLC önmagában felér egy teljes értékű játékkal.
Nem tudom, hogy az elkövetkezendő x évben lesz e olyan játék ami felérhet a Witcher széria mélységével. Talán majd a következő játékuk, a Cyberpunk 2077, más stúdiótól szerintem nem várhatunk ilyet.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
VTom
veterán
válasz nubreed #14670 üzenetére
Én végigtoltam egyszer, utána még egyszer New game+-szal, most nyomom a HoS DLC-t, téli estékre marad a B&W. Meg ki tudja, lehet, hogy elkezdem megint elölről
Egyszerűen mire a végére érek, olyan hosszú a sztori, hogy elkezd hiányozni az eleje
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
bastya2100
tag
Sziasztok Az lenne a kérdésem tudnátok-e ajánlani valamilyen modot amitől nehezebb lenne a játék :$ mert rém könnyű :$
-
MM01
tag
válasz bastya2100 #14672 üzenetére
Hat rakd a legnehezebbre + ellenfel felkonvertalasa mar nem lesz olyan konnyu, fozetek hasznalata szinte kotelezo lesz
-
nagyúr
válasz bastya2100 #14675 üzenetére
Olyan küldiket vállalj be, amik a jelenlegi szinted felett vannak, azok elég jó kihívást jelenthetnek. Én 90. szinten (NG+) kezdtem a B&W-t, az első borpincés küldiben, ami "papíron" 92. szintű, mindjárt 100. szintű arachnoidok voltak, szal kiváló olajjal, 90. szintű legerősebb, rúnázott witcher karddal, 4 db Villámfőzettel megsebezni sem tudtam őket, nemhogy legyőzni.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Methionyl
senior tag
Hasonlóan vagyok én is. NG+ már ~70-80lvl körüli ellenség van de még mindig az előző game-ből hozott grandmaster wolf armorom van ami..ha úgy nézzük 2-3 hit jobb esetbe
Cat felszerelést akarom elkezdeni, de még nem vagyok akkora szintűThey can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
.LnB
titán
Csináltam egy rövidke videót az Aard buildemről. Semmi komoly, csak így néz ki "működés" közben. Alap game, nem NG+ szóval a nagy öregeknek nem lesz túl érdekes.
Sajna nálam az NG+ kilőve. Örülök ha végzek októberig a BaW-val. Most kipucoltam az összes mellékküldetést kivéve a bunyósat (az lesz a kövi), aztán folytatom a sztorit.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Methionyl
senior tag
nem tudom volt e már. W3 Behind the Scenes - PAX WEST 2017
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
MM01
tag
válasz bastya2100 #14674 üzenetére
Hat lesz, foleg amikor egyszerre tobb szurcsoho ellen harcolsz. Legutalatosabb szornyek szerintem
-
Lenry
Topikgazda
szúrcsohók ellen?
a legnevetségesebben könnyű ellenfelek lesznek belőlük, ha azonnal bedobsz egy Arany Oriolét, amint meglátod őket. onnantől kezdve a mérgük gyógyít téged, és már csak arra kell figyelned, hogy ne állj a hagymáik mellett, amikor az felrobban.
százlábú ellen egyébként szintén az Arany Oriolé a legjobb barátod
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
nagyúr
Csak a Kíváló Arany Oriolé gyógyít, az alacsonyabb szintűek csak semlegesítik többé-kevésbé a mérgeket. Egyébként nem a legyilkolásával van gondom, ha szépen egy helyben állna, ahogy kocsma előtt szokás a havon, és köpné a savat, simán elnáspángolnám, engem a földbe való ki-be ugrándozása szokott idegesíteni - legalábbis ezért neveztem "kedvencemnek". Ez persze az én hibám, a mostani kari sokkal inkább alkimista-kardozósra készült, nem expert jelhasználóra, ezért marha lassan töltődik vissza pl. a jelhasználathoz szükséges pont, és ha elrontom az Yrdent, akkor szöcskézhetek pár kört körülötte, amíg újra lesz lehetőségem. Ez főleg szűk barlangjáratokban kényelmetlen.
Egyébként épp tegnap este sikerült végre-valahára összekalapálnom a fullos Nagymesteri Medve szettet. Ingem-gatyám ráment, több mint 80.000 aranyat hagytam a kovácsnál érte... szal szaladtam is a kardokkal és a páncéllal a rosszarcú rúnaműveshez. B&W-t direkt emiatt a páncél miatt kezdtem el. Plusz ebben a végigjátszásban nem a végére hagytam az alapjáték főszálát, hanem amennyire lehetett, előre tettem, így maradt jó sok mellékküldim a visszatérés utánra. Korábban mindig a legvégére hagytam a főszálat, és így amire meg volt minden menő cuccom, és kellően magas szintem is volt, már nem nagyon tudtam kalandozni az üres világban. Most fordítva csináltam, szal az alap játék főszálát kivégeztem, de még Velenben, Novigradban, Skelligen is vannak küldik, felfedezni való helyek - így a kalandozás megmarad, még ha elhanyagolható FP-t is kapok csak értük; a B&W-t épp csak elkezdtem, hogy meglegyen a Nagymesteri Medve szett és a házikó, HoS-hoz még hozzá se szagoltam, szal megyek is vissza Novigadba kurvázni a menő páncélomban.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz tomazin #14690 üzenetére
Ha hozzáigazítod a többi fícsört, és maradnak a páncélzatban szabad slotjaid, akkor megérheti a rúnaműves.
Én pl. a páncélra szoktam tenni Megtorlást, ami 30% eséllyel visszaveri a sebzés egy részét a támadóra, a többi cuccba pedig 10%-os Quen kövek mennek, így összesen 60% plusz jön a Quenre (2 db a csizmában, 2 db a kesztyűben, 2 db a nadrágban), plusz a mutagének miatt újabb 60% jelerősség.
A kardokra Megerősödést szoktam bájoltatni a rúnaművessel, ami maximum életerőn minden életerő regenerációt többletsebzéssé alakít a következő csapásnál +50%-ig. Én harc közben Ekimmarapárlatot használok, ami az ellenfélnek okozott sebzést gyógyításra használja fel, így ha max életerőn, mondjuk az első csapásnál sebzem az ellenfelet, akkor a sebzésem értékével növeli az életerőmet, tehát a rúna miatt az első sebzésértékem felével megnő a második sebzésem. Harc közben is gyógyulok így, és többet sebzek, ha meg elhúzódik a csetepaté, akkor Kiváló Fehér Raffard itala max-ra viszi az életerőt, és kezdődik elölről a fenti folyamat.
Emellett ugye megfelelő Kiváló olajokat használok, ami az adott ellenfél ellen +50% sebzést biztosít, ehhez jönnek még a Kiváló Villámfőzetek +35%-kokkal, és Kiváló Fecskék, így kellemesen ütőképes konfigot tudtam kialakítani. Ehhez persze kellett a magasfokú alkímiai mutáció, hogy ennyi főzettől ne murdeljek meg, tehát az alap 100 helyett most 266 a főzetmérgezés lehetséges szintje, és nem sebez, ha túl magas az érték (+1800 életerő a mutációk miatt).
Ez a 3. vévigjátszásom, az elsőnél szinte csak harci képességekre költöttem (kard + Aard), a másodiknál kard + Quen, most a harmadiknál gyúrtam rá rendesen a zöld szekcióra, nagyon durva hatásai vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
3 végigjátszás OMG holly molly! Én az 1. végigjátszás kb harmadánál járhatok, most vagyok ott, hogy egy varázslónőt kell hajkurászni abban a hatalmas városban. Neveket nem tudom most kb 1 hónapja nem vettem elő. Bele se merek gondolni a kiegekkel még mennyi lehet hátra, habár én úgy küldöm, hogy minden egyes mellékküldetést megcsináltam ami eddig volt. Lehet jobban a story mentén kellene haladom, mert a mostani leállásom is annak volt köszönhető, hogy beleuntam kissé.
Sok küldetés arról szól, hogy:
-menj el Jakabhoz, mert beszélni akar veled
-Jakab nem hajlandó veled beszélni, amíg nem nyered el a bizalmát
-elküld egy számára fontos szállítmány megszerzéséért
-a szállítmányt nem tudod megszerezni, mert ott egy orvgyilkos már várt rád
-akit le kellett fizetned (vagy bűvölni), hogy ő csenje el neked a szállítmányt
-megszerezte, így már eltudod vinni Jababhoz
-Jakab már bízik benned így elmondja mit tud, ami továbbviszi a történetetÁ szal volt pár ilyen és már nevettem magamba, hogy tiszta Paula és Paulina feelingje van sokszor... persze az időt húzni kell valamivel így megértem. Mind1 sztem hagyom a mellékszálakat és rágyúrok a storyra az pörgősebb lesz úgy.
-
pomk
őstag
válasz hyggelig #14694 üzenetére
Érdemes figyelni a mellék és fő sztorik közötti egyensúlyra, mert a végén úgy jártok mint én...annyi mellékküldit csináltam, hogy a most eszméltem rá, hogy 9es szinten vagyok és még van több 6-as szintű nyitott sztori küldetésem. (Igaz hogy a 9-es szint még édes-kevés, de a lényeg szempontjából mindegy)
Más: ki milyen buildet használ, ajánl? Néztem pár videót youtubeon, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Van egyébként valami, amivel a buildet resetelni lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Methionyl
senior tag
nagyon nevetek
Lugos reaction for 10th anniversaryThey can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Šolaire
veterán
Elég hosszú de érdemes belenézni :[link]
“Praise The Sun” \[T]/
-
.LnB
titán
Megtaláltam a legjobb loot-ot a játékban! [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest