Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
Topikgazda
most végeztem az utolsó könyvvel.
azt kell hogy mondjam, hálás vagyok a CD Projekt Rednek. mostmár nem csak azért, mert a világ legjobb játékát készítették el, hanem mert méltó befejezést adtak Geralt történetének.
eddig is úgy éreztem, hogy a Blood and Wine nagyszerű nyugdíjba vonulása a witchernek, de most még inkább így érzem, és sajnálom azokat, akik nem játszottak a Witcher játékokkal, és be kell érniük azzal a befejezéssel, amit Sapkowski írt a Tó Úrnője utolsó oldalaira.[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
tomazin
veterán
Bantjak amugy sokan, h mekkora egy pocs az oreg, de olyan brutalisan szep modon tud dolgokat kifejezni,h elkepeszto.
Van egyik fejezet elott 2 eloszo. Egyik tünde szemszogbol leirja, h mennyire masok az emberek fel oldalban. A masik pedig ugy kezdodik, hogy a halott tunde...
Annyira egyszeru, mint a szog es annyira bamulatba ejto egyszerre. -
mike1334
veterán
válasz Ted_Beneky #15458 üzenetére
De csak ha ebookként veszed
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
enforcer12
csendes tag
Sziasztok! Üdvözlöm a fórum lakóit
A héten sikerült megvásárolnom a W3-at GOTY kiadásban és szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan mod vagy kiegészítő ami feldobja a játékot? Mert ugye már nem mai játék. Eddig nagyon tetszik a storyval kapcsolatban is lenne 1 kérdésem. Mégpedig a következő: Saját akaratomon kívül megtudtam a 3 Fő endinget ami Cirihez kapcsolódik. Létezik olyan összefoglaló/leírás ahol le van írva, hogy mely döntésemmel mely irányba döntöm a fő endinget? Mert személy szerint
Előre is köszi a segítségeket Ha butaságot kérdeztem vagy valamit nem jól írtam nyugodtan javítsatok ki. Üdvözlettel, egy kezdő WitcherAz tetszik legjobban amikor Ciri witcherré válik Geralt melett és a továbbiakban veled marad, és, ha lenne ilyen összefoglaló úgy szeretném alakítani a játékot, hogy nagyjából happy ending legyen a vége -
nagyúr
válasz enforcer12 #15462 üzenetére
Konfigtól függ, mit érdemes feltenni grafikailag. Ha nagyon megpakolom, akkor az 1080-nal is döcög kicsit.
Ha az említett befejezésre vágysz,
végülis ez nem tetris, hogy mindennek pontosan illeszkednie kelljen.annyit kell tenned, hogy figyelsz Cirire és arra, mit is szeretne valójában. Lépésről-lépésre is le lehetne írni, de az kinyírná a játékélményt, [ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
ProEvoFan
nagyúr
Basszus....mennyire béna vagyok gwentben.
-
marilllyo
veterán
válasz ProEvoFan #15466 üzenetére
Hát harmadik végigjátszásra fogtam fel én is. Addig csak felhúzott. Mondjuk megjegyezném, hogy Vízimában a padon ülő palihoz később kell visszamenni. A legelején olyan paklija van amit szinte lehetetlen elverni a kezdőlapokkal. Illetve a báróhoz is kell egy kis mázli. A báró várában rengeteg emberrel lehet játszani akik nagyon gyengék és könnyű őket elverni. Egyedül a kovácsnak a segédje az a csaj egy szörnypaklival. Na hát az szívás volt nekem.
Egyébként a gwent nehézségét külön lehet állítani. Nem szól bele a trófeába ha a legnehezebb szinten vinnéd.
Északi királyság pakli talán a legjobb...(szerintem) ...kém lapok a legfontosabbak.
Hős lapokat is nyugodtan ki lehet szórni a pakliból. Geralt, Ciri meg Yen lapok amik érnek valamit. De ezek ugye majd később szerezhetőek meg.
Egyébként ha valaki leül és szóban elmondja szemléletesen a szabályokat és a játékmenetet kb 10 perc alatt felfogható az egész.
Egyébként csak az elején szívás. Ha megvan minden kémlap akkor onnantól fogva nagyon nagy pech kell, hogy ne nyerj elsőre.[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
dannyl
addikt
Látszik, hogy nem vagyunk egyformák. Nekem a gwent az egyik legjobb fűszer a játékban. Már az első végigjátszásnál, mikor először találkoztam vele nagyon megtetszett. Érdekes, én rögtön tudtam vele játszani. Jó, én régi witcher-es vagyok, mikor megjelent az 1., már akkor beleszerettem. Ott is imádtam a kockapókert. A 2.-ban elkúrták.
-
MM01
tag
válasz enforcer12 #15462 üzenetére
a rossz befejezes ugyebar akkor van ha rosszul bansz Cirivel. Witcher akkor lesz ha azt csinalod amit szeretne, es gondjat viseled. Legfontosabb az, hogy tartsd ot, es magadat is tavol az apjatol, kulonben csaszarno lesz -
őstag
Most telepítettem fel, nagyon összetettnek tűnik elsőre a játék. Alkímiához kell valami hely mint pl Skyrim-ben volt egy kis asztalka vagy csak úgy lehet kotyvasztani ? Mert már fél erdőnyi növényzetet összeszedtem ebben a 30 perc játékidőben
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz DrTechnoid #15473 üzenetére
Nem kell.Menüben kiválasztod az alkímát.Ha megvannak a hozzávalók, akkor megfőzöd.
Árusnál van lehetőség azonnal megvenni a hiányzó összetevőket.[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Recepteket pedig talalni fogsz.
-
Ted_Beneky
senior tag
Lovaglás közben nem tudsz, de külön labor nem kell hozzá.
Csillagkaput a Csillag térre!
-
ProEvoFan
nagyúr
Szerezz meg minden gwent kártyát acsit már nem tudom megcsinálni ha a Véres báró halott?
Nyilván nem.... -
ProEvoFan
nagyúr
Visszamentem.Volt ott egy lap, de a küldetésben pirossal jelzi, hogy nincs kész.
-
addikt
válasz ProEvoFan #15479 üzenetére
Persze, mert nem kártyáztál vele. Meg ha valami bepirosodik akkor úgy is marad, még ha meg is csinálod utólag. Ettől még a ‘minden laposba’ beleszámít, hiszen megszerezted.
Én a játék végén kezdtem csak kártyázni, visszamentem mindenhova, ez a lap nekem is így lett meg és megadta az achit.[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Nekem az elejétöl nagyon tetszett a kártyajáték benne,minden meccset élvezettel játszottam le,de sajnos az összes lapot nem sikerült begyűjteni pedig már szerintem 1 vagy 2 kellene csak.
-
Lenry
Topikgazda
válasz perge666 #15481 üzenetére
a végén ott egy link, amivel végig tudod pörgetni, hogy honnan nem szereztél lapőot
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
marilllyo
veterán
válasz ProEvoFan #15479 üzenetére
Rengeteg missable lapot megpeccseltek, hogy utólag megszerezhetőek legyenek. A játék kezdeti verzióiban nagyon kellett figyelni, hogy ne csússzon el a dolog. Plusz akkoriban még bugos is volt mint az állat.
Mostanra talán ha 3 helyen lehet elbukni a gyűjtögetést ha jól emlékszem.
Én is izgultam mint az állat..be is bugolt mert voltak extra lapjaim. Aztán végülis meglett...de már majdnem újrakezdtem miatta. A végén nagyon megijedtem mert elkezdtek drótot meg bőrt adni az árusok a nyertes körök után és még mindig hiányzott 2 lap. Elsiklottam a leírásban egy Skellige-i kocsmáros felett akinél van a farkasember.
Azt hittem idegbajt kapok.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
VásRló
tag
Elnéztem a térkép északkeleti csücskébe, sőt le is mentem róla
Maga az egész térképrész le van tiltva, de letöltöttem egy repülő modot,amivel vámpírként repülhetek a pályán, így bejutottam oda. Szép ligetek vannak, de ha kellően sokat mész északkeletre, meglepetés fog érni.. nem is tudom, mondjam-e el, mit láttam, de mindenképp érdemes megnézni, de csak akkor, ha a blood and wine kiegészítő megvan a játékhoz. -
VásRló
tag
válasz marilllyo #15485 üzenetére
Egyszercsak feltűnt egy nagy szivárvány, óriás piros gombákat vettem észre, majd megláttam tornyot a Beyond Hill and Dale nevű questből a Land of a Thousand Fables helyszínből(a mesevilágból, ami a blood and wine része, ahova Syanna keresése közben jutsz el, ha Regis tanácsára hallgatsz.
Szóval ott volt az egész mesevilág elrejtve -
-
S1M0N
senior tag
Én most végeztem az utolsó könyvvel, szerintem teljesen jó lett a befejezés, nyilván meghagyta magának az író a történet folytatásának a lehetőségét és én nem is érzem úgy, hogy bármi probléma lenne ezzel.
A játékok remekül folytatták a történetet (és a könyvek jó pár eseményét el is spoilerezik), rengeteg a visszatérő szereplő és az utalás, szóval azzal egyet tudok érteni, hogy szebben, kerekebben zárták le a sztorit, de nekem a nyíltabb lezárással sincs bajom.
Hozzáteszem, ha nincs anno a Witcher 2, és nem tetszik meg a gyűjtői kiadása (maga a játék kevésbé érdekelt még), és ezzel együtt nem vásárolom meg a játék első részét, valamint az akkor magyarul megjelenő első kötetet, akkor nem lenne miről beszélni.
Sapkowski meg mondhat bármit, a játékok nélkül jóval kevésbé lenne ismert Lengyelországon kívül a Witcher...
De mindannyiunk szerencséjére a CDP tett ez ellen.Amúgy maradva az olvasós témánál, nekem a képregény fordítása nem tetszik...
Anno elkezdtem magamnak fordítani őket, az elsőével úgy 99%-ban elégedett vagyok (nem hibátlan, van 1-2 szöveg, amit nem érzek jónak), szerintem nem tudták átemelni olyan jól a szövegeket, mint tették azt a regényeknél. Vannak olyan dialógusok, amik egy egyszerű vadász és egy witcher szájából eléggé furcsán hangzanak (habár a könyvekben is használnak olyan kifejezéseket, hogy csak nézek).
Ezzel nem a sajátomat akarom magasztalni (nem is vagyok túl jó az idegen nyelvekben, de azért az évek alatt még ragadt rám valami), de számomra akkor is furcsa lett. Mondjuk ettől függetlenül örülök, hogy kiadják ezeket is, biztosan megveszem a másik két részt is. -
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogyha megveszem most Steam-re a Witcher 3-at (GOTY) és New Game+-al kezdek neki egy letöltött mentésből, akkor is megkapom a rendes Witcher 3 steam-es eredményeket vagy sem?
Anno a játékba már beletoltam 130 órát konzolon és jobb minőség, felbontás miatt 2. nekifutást már PC-n szeretném, viszont ha a legelejétől kéne kezdenem az elég nagy falat lenne így sok gyütögetés meg "favágás" miatt.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
hyggelig
senior tag
Mivel nem vagyok PC gamer, és csak a harmadik résszel játszottam, azt is angolul, és a történetből sok kimaradt,ezért megrendeltem négy könyvet.
Képtelen lennék magyarul olvasni a könyveket. A fordítás angolul egész jó. A karakterek olyanok, mint a játékban.
Titeket nem zavar, hogy a játék hangja magyar, de közben a magyar felirat több nevét is lefordít? Pl. Dandelion esetében.
-
NandorHUN
addikt
válasz hyggelig #15497 üzenetére
Szvsz teljesen mind1, mert tudnék szerezni kipörgetett GOTY mentést is szerintem.
Kérdésen nem sokat változtat.... Megveszem a GOTY-t, leszedek egy mentést valahonnan és indítom a New Game +-t.... de vajon kapok e Steam achivementet? ..www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Lenry
Topikgazda
válasz NandorHUN #15498 üzenetére
nem.
az achievementeket minden játék esetében akkor kapod meg, amikor az adott játékban megtörtént az azt kiváltó esemény.
tehát pl nincs olyan, hogy betöltesz egy nullkilométeres játékba egy végigjátszott mentést, és azonnal megkapod az "Ügyes vagy, végigjátszottad" achievementet.meg nyilván elég visszás dolog is, tekintve, hogy te semmit nem értél el a játékban, mire fel szeretnéd a plecsnit?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs