Hirdetés
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz Dark Archon #1682 üzenetére
Nekem is megmarad, de a páncélt kivéve a két kard szart sem ér. Méhkast nem tudok csinálni, mert senki nem árul hozzá receptet. Mindössze 2-t találtam, amikor lenyomtam a bérgyilkost. Te honnan szereztél receptet?
Dethmolddal kellett mennem boncolni, közben megjegyezte, hogy biztosan van egy kulcs a tetem ruhájában, de nem tudom megvizsgálni. Dethmold-dal sem tudok semmi újról beszélni
Nekem is jobban bejött az 1. rész. A VIRTUnak kevésbé...
A 3. rész a 2.-nak a 2. fele lesz, csak 2 részben adják ki, hogy 2X annyit fizessünk érte (a cikkemben írtam, miből tudható mindez).
Steam-et, na, azt sosem. Még ha az irdatlan mobilnet költségét fizetnék, akkor sem.
FehérHolló: Én ott már rég kinyírtam mindenkit, ezért nem tudtam kideríteni - gondolom - a lázadók megbízóját. Kulcs volt egy, azzal jöttem fel a kamrából. Továbbmenni nem tudtam. Nem akarom visszatölteni, mert sötétben szeretném újrajátszani, de arra meg ott a fejleszthetetlenségi BUG! Próbáltam én az 1. pályától egészen Flotsamig fejlesztgetni, de egyszer sem jelent meg az opció, és még a "fákra" is hiába kattintgattam. Bármikor, ha levettem a nehézséget, működött, ha visszatettem (sötétre már nem lehet, ugye, nehogy fejlesszek, és visszategyem) nehézre, már ott nem, csak kezdőn és közepesen.
Egyébként próbáltam trainer nélkül, hátha az cseszte el, de úgy is ua. a hiba.
Én nem voltam túl erős kayrannal, de nem nagyon kapott el (legalábbis harmadszorra, mire tudtam, hogyan kell megelőzni ), mindig oldalra gurultam, amikor csapkodott.
Amantius: Na, ezt megnézem, bár nem írja, hogy orvosolná az általam említett hibákat.
ALONSO11: Még nem találkoztam kalandjátékkal, amelyet elsőre normálisan végig lehetett volna játszani. Csak végigjátszva tudod meg, hol szívat a gama, de pl. FONV-ban volt, hogy más küldetéseket kaptam, elsőre végigjátszottaknak meg nyomuk sem volt, ez van. Reagál a játék arra, amit csinálsz. Az esetek egy részében persze megszívat.
Nálam Full HD-ben ment, árnyékokat vettem vissza, illetve játékosok szerint az élsimítási beállítások zabálnak sok erőforrást, no és a magas mintavétel. Én mondjuk a mintavételt fent hagytam, árnyékokat, árnyalást, és elmosódást vettem kicsit vissza, és elment 20-40FPS-szel a konfigomon (Full HD). Sztem ezekkel próbálkozz, mert ha a finomságokat veszed le, lehet, hogy gyors lesz a megjelenítés, de a kép bődületesen ronda.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
addikt
válasz katt777 #1703 üzenetére
Hát az egy dolog, hogy a kardok szart sem érnek, de megmaradnak Emlékeim szerint én Cedric-nél vettem receptet, de biztos, hogy árult más is a városon belül. Magát a bombát is lehetett venni. Persze mindez normál nehézségre igaz, de nem tudom mi értelme lenne ellehetetleníteni így a dolgokat darkon (bár abból kiindulva, hogy egyes játékosok arra panaszkodtak, hogy túl könnyű... hát nesze neked .
Nekem a Dethmold-os boncolás úgy alakult, hogy egy Réce főzetet le kellett nyomnom, majd beszálltam a hulla utolsó emlékeibe és lejátszottam, amit a halála előtt röviddel csinált (nekromanta rituálé).
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
katt777
félisten
válasz Dark Archon #1704 üzenetére
Én próbaképpen könnyűn toltam, hát ott nem volt sem eladó, sem recept hozzá, de elrejtve sem sehol. Mindenfelé minden kallódó hullát is kirámoltam.
Dethmold addig nálam is így, a végén mondta Deti, hogy kell legyen egy kulcs a fickónál, és ott állt le az egész. Se kulcs, se beszéd. Az iránytű a kamra hátsó ajtaját mutatja, de ott csak annyit közöl a játék, hogy kulcs kell hozzá. Normális játékban (Oblivion) fel lehetne legalább törni...
-
addikt
válasz katt777 #1705 üzenetére
Jó, még normálisabb játéknál meg be lehetne törni egy baltával (főleg a faajtókat), nem feltöréssel szarakodni A W2 esetében az ajtók egyértelműen a helyszínek döntés szerinti kapcsolgatására szolgál, a szabadság csak látszólagos.
Viszont elő szokott fordulni, hogy az iránytű rossz felé mutat (ilyenkor átváltasz egy másik küldetésre, majd vissza), arra kell menni, ahova a bérgyilkossal mentél, be a barlangba, utána meg ugyanarra vissza.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Na, kijátszottam Dark-on is. Összességében könnyebbnek éreztem, mint a Hard-ot, főleg az aránytalanul erős Dark set-eknek köszönhetően.
A Mókusok útja jobban tetszett, sokkal jobban ki van dolgozva az a történetszál.Skynet is real. It's called Google.
-
katt777
félisten
válasz Dark Archon #1707 üzenetére
De arra már nem lehet, mert ott a köd, és végem. A lenti ajtót jelzi, az meg nem nyílik.
A sötét mentést betöltve, a szint elején tényleg van Cedricnél Méhkas recept, viszont amikor anno később találkoztam vele, akkor már nem volt.
Amúgy kipróbáltam az 1.35-ös patch-csel, úgy sincs karakterfejlesztés közepes szint felett, az alatt meg könnyű. 2.1-es patch-csel meg el sem indul a játék, csak közli egy hibaüzenettel, hogy bugos a program. A lényeg: ez egy kupac szar. Tényleg, ha az ember önfeledten játszani akar, vegyen olcsón egy "B" szériás "vackot", és nincs bug, + van játékélmény.FehérHolló: És nálad lehetett fejleszteni a karaktert?
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
Áhh nem tudom mennyire jó helyre jövök, de ez a legfrissebb topic
Ma délután beraktam az új vidikártyát a gépbe és azóta nem indul el a játék. A launcher feljön, katt indításra, erre némi töprengés után megint feltűnik a launcher ablak és kész
Ötlet (tudom, telepítsem újra, de ezen kívül )?[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
FehérHolló
veterán
válasz RetepNyaraB #1711 üzenetére
Launcherben Options - Auto-detect?
Vagy valami ilyesmi.Skynet is real. It's called Google.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz FehérHolló #1712 üzenetére
Áh megoldódott, köszi. Ujraindítottam és működik. Nem tudom mi volt
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
addikt
válasz FehérHolló #1708 üzenetére
Érdekes, hogy ezt írod, én pont Roche útját éreztem kidolgozottabbnak De az tény, hogy a teljes sztori csak úgy bontakozik ki, ha mindkét utat végigjárod.
-
Baloghjanos
tag
sziasztok lenne egy olyan problémám hogy elhagytam utazás kőzben a cd tokot a játékhoz de a gépem fent van megvan a cd hozzá minden valahogy megtudom nézni a játékon belül hogy mi a cd kulcsom ??? vagy ezt már dobhatom a kukába ???
[ Szerkesztve ]
"Hogy én mit akarok? A világot, fiacskám, a világot!"
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Baloghjanos #1715 üzenetére
Nem tudod megnézni, de nem is kell, mert valamelyik patchnél levették a másolásvédelmet róla. Telepítésnél sem kéri, ha jól csalódom, mert menet közben patchel. Tehát no para!
-
Baloghjanos
tag
válasz RetepNyaraB #1716 üzenetére
de ugy néz ki a dvd is eltünt a dobozal együt mert kivetem a gépből és ugy vittem magam :S:S:S:
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Baloghjanos #1717 üzenetére
Na az pech. Sajnálom...
De amíg a játék fent van a gépeden, addig a dvd se kell, mert ugyi NINCS másolásvédelem (ha fel van patchelve szépen)."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Hannibal Bac
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az übersampling-et bekapcsolva a witcher 2 a HD6770-nél akadozás léphet fel HD felbontáson? Esetleg megfogná a HD6770 1gb-ost ezen a konfiguráción?Alaplap ASUS M5A78L-M/USB3
Processzor AMD Phenom II X4 955 3.20GHz AM3 BOX Black Edition
CPU hűtő COOLERMASTER Hyper TX3 RR-910-HTX3-GP
Memória KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz
Videókártya SAPPHIRE 11189-10-20G HD6770 1GB GDDR5 PCIE
Merevlemez SEAGATE 1000GB Barracuda 7200.12 7200rpm 32MB SATA3 ST1000DM003
Optikai egység NEC AD-7260S Fekete
Bill + Egér A4TECH KX2810 X7 Game Master
Ház COOLERMASTER RC-430-KWN1-GP Elite 430
Táp CHIEFTEC CTG-450-80PB 450W
Monitor ASUS VW199D -
Baloghjanos
tag
válasz Hannibal Bac #1719 üzenetére
az 1 giga lehet kevés neki nekem 5870 nél kicsit laggos a 1 giga miatt szval szerintem 2 gigásat vegyél ha létezik belőle olyan
-
FehérHolló
veterán
válasz Hannibal Bac #1719 üzenetére
Az übersampling régebben bugos volt, a játékfejlesztők a VGA driveresekre köpködtek, azok pedig vissza. Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy már kijavították.
Skynet is real. It's called Google.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz FehérHolló #1721 üzenetére
Ez a "legjobb mintavétel" c. opció (most nincs előttem a beállítások rész)?
Ahhoz egyértelműen kevés az 1 giga ram, még ha a textúramemóriából vissza is veszel. De a 6770-es kártya is kevés. Nekem az 1000/1200-ra húzott 6870 1Gb is kevés, bár legalább nem szaggat. Viszont nem is megy 17-21 fps fölé s ez aligha cpu limit (q9550@3,8)
-
se4ever2
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Nem tudom hogy lehetne megcsinálni a Vérátok utolsó részét. Itt ugye az van, hogy előjön a boszi szelleme, csinálunk egy erőteret, de a lidércek átjutnak rajta. Na itt elvileg meg kéne várni míg végre elpofázza a boszi bölcs mondandóját, de mindig újra kezdi.. A lidércekkel pedig akárhányszor harcba szállok, 6an körém gyűlnek, és legyilkolnak Van valami trükkje ennek a küldetésnek?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Na megvettem én is.
Az első rész után kicist fura az irányítás, de megszokható, a verekedés viszont nagyon gáz. Sajnos nagyon meglátszik rajta, hogy konzol átirat, mekkora baromság már, hogy kiírja, hogy melyik gombot mikor nyomd meg, hogy verekedjen? Miért nem lehet egérrel verekedni?
Na mindegy, egyébként tetszik...Aki él és nem boldog, az téved!
-
x_o_n
veterán
Üdv
Én most jutottam el odáig hogy felraktam.
De nem megy..feltelepül,beirom a kódot a fuzetéről és nem töténik semmi...
A konfig elég,4 mag,8gb ram,gtx460.
Win7 64bit -
nagyúr
Na kezt teleszaladni a hócipőm ezzel a kayrannal
Egyszerűen lehetetlennek tűnik megcsinálni.
Elolvastam, hogy miket írtatok itt a topicban, hogy hogyan kell megcsinálni, de nincs esélyem sem.
kb. 50 visszatöltés után jutotttam el odáig, hogy lecsaptam 3 csápot, de volt kb. 0,000001 másodpercem, amíg felvillant, hogy melyik egérgombot nyomjam meg a felkapaszkodáshoz, de persze lekéstem, agyon is csapott egyből.
Nekem nem jelez semmit, hogy hová kell tenni a csapdát, teszem mindenhová, néha beleragad, néha nem. Semmi rendszer nincs benne...
A szobor lábánál is simán elér, hiába csaptam már le a két szélső csápot, úgyhogy regenerálódni sem tudok.Mit csinálok rosszul?
Aki él és nem boldog, az téved!
-
FehérHolló
veterán
Vedd alacsonyabbra a grafikát (főleg a felbontást), utána a játékbeállításoknál kapcsold ki a Difficult RTOS opciót, aztán hajrá.
Az, hogy fél másodpercre villan fel, hogy melyik gombot nyomd, a túl magas grafikai beállításoktól van. Az RTOS kiszedésével "magától megnyomja neked", de az egyéb, akadozásból adódó nehézségeken nem segít.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz FehérHolló #1728 üzenetére
Köszi, megpróbálom. Mondjuk akadozás nincs, konfig az adataimnál...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
katt777
félisten
válasz FehérHolló #1710 üzenetére
Kizárt. Ha megoldást nem tudsz, fölösleges reagálni.
-
FehérHolló
veterán
válasz katt777 #1730 üzenetére
A sokszor feltett kérdésedre ismételtem meg az először (mert több is volt) adott válaszom lényegi részét. De úgy látom, még mindig nem jutott el hozzád a lényeg, pedig már többen mondtuk.
Ha képtelen vagy értékelni a válaszokat, fölösleges kérdezni. Szarozd nyugodtan tovább a játékot, verd a nyálad olyan dolgokra, amik inkább feature-ök, nem bugok, írjál róla 21480 karakteres szennyet, ha ez esik jól. De ne várd, hogy mindenki bólogasson, mint a birka. A Dark szintlépéses hiba meg igenis nálad van, mindenki másnál jó.[ Szerkesztve ]
-
Rabbitf_24
addikt
Hi most vettem meg Steamen. Nagyon jó a játék. Addig a pontig élveztem is, amikor eljött az első verekedős rész. Aki ezt így kitalálta, annak a jó ... anyját venném elő egy kis csevelyre... Van vmi tippetek, hogy hogyan tudnám megcsinálni a bunyős részeket?
Köszönöm. -
nagyúr
válasz Rabbitf_24 #1733 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy elengedtem az egeret, és két kézzel rátapadtam az ASDW billentyűkre és nagyon koncentráltam, hogy mikor melyiket nyomjam meg gyorsan.
Biztos, aki konzolon játszik (vagy lagziba ), annak ez megy, de egy PC-s játékba beletenni ilyet, az szerintem is hosszú fegyházbüntetéssel súlytandó dolog...A kockapókert is elbaszták, ha kicsit is mozdítasz az egéren, akkor kiesnek a kockák a dobozon kívülre.
Pedig az első részben szerettem a minijátékokat, de itt kerülöm, ha csak lehet...Aki él és nem boldog, az téved!
-
forise
tag
válasz Rabbitf_24 #1733 üzenetére
Akár kontroller, akár billentyűzet a megfelelő időben kell megnyomni a gombot, de ezt ki is jelzi a monitoron. Valamikor gyorsan egymás után kell végrehajtani, ezért ne a bunyót figyeld, hanem a monitort, hogy mikor jelenik meg a jelzés.
Pilóta megelözött
[ Szerkesztve ]
-
Rabbitf_24
addikt
Még 1 kérdés. Ha már elolvastam a receptet a főzethez, akkor eladhatom a papírokat, vagy azokat meg kell tartani?
-
forise
tag
válasz Rabbitf_24 #1737 üzenetére
Mivel helyet nem vesz el a gyűjtögetéstől (nincs súlya) így nem szoktam eladni, ezért ezt nem tudom biztosan. De a tárgyak készítését tartalmazó leírásokat, ha eladod akkor utána nem tudsz már készíteni, erre emlékszem, ha csak újra meg nem veszed.
-
x_o_n
veterán
Nekem nem indul,nem értem,eredeti,a gép is elég,feltelepitem,kéri a serialt,beirom és semmi..miért nem megy?a win 64bit?vagy mi lehet a gond?nincs tippetek?
-
forise
tag
-
x_o_n
veterán
Minden a legfrissebb.egyszerüen nem értem..
-
x_o_n
veterán
válasz FehérHolló #1742 üzenetére
GTx 460 ,22"2ms viszonylag új lcd,minden megy csak ez nem..
Rákatt az ikon kéri a kód,beirom és ennyi,nem i semmit sem ki,és mindig ugyanez... -
FehérHolló
veterán
Fél perces gugli azt dobja, hogy patcheld manuálisan (legalább 1.1-re, de van újabb is), az megoldja. Ezt már próbáltad?
Még a Witcher2 support oldalán is fenn van, hogy ezt kell tenni.Entering the Product Activation Code produces no effect
After the installation is complete the Product Activation Code is requested. After you enter the code it will get verified and then the program will close without any warning.
The game that is updated to ver. 1.1 or later is void of every DRM protection.
Inputting the secuROM code is not necessary, you can click OK at once.
If the game doesn't download the patch and doesn't update itself, please download the patch manually and follow the guide on the: http://en.thewitcher.com/patch1-35/[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz Rabbitf_24 #1745 üzenetére
Főzetes papírt eladva is ugyanaz a helyzet, mint a craft-osnál. Nem tudod utána kifőzni.
Ha már Act1-ben vagy, akkor a könyves bácsi a törp kováccsal szemben lévő egyik házban tanyázik.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz FehérHolló #1746 üzenetére
Köszi a gyors helpet. Eddig szinte csak beszélgettem mindenkivel, még semmi komoly harc... Van hozzá magyarítás vagy még készülőben van? Habár legalább csiszolom az angolt ha nincs. Köszönöm.
-
FehérHolló
veterán
válasz Rabbitf_24 #1747 üzenetére
Ha elég sokat megölsz egy adott lényből, akkor könyv nélkül is "megismered" az adott típust/fajt.
Én személy szerint teljes magyarításról nem tudok, de nem is szoktam annyira követni a magyarításokat.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz FehérHolló #1748 üzenetére
Akkor a könyveket gondolom eladhatom, ha már elolvastam, vagy nem?
Egyébként kontrollerrel verekedni nagyon egyszerű... Egy rakás orent összehoztam így.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz Rabbitf_24 #1749 üzenetére
Hát ja. De van tárolód is a kocsmában, ha nagyon a szívedhez nőttek.
Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest