Hirdetés
Aktív témák
-
Mukorka
addikt
válasz alibaba78 #1150 üzenetére
Jaaaaa! Hát amikor lent voltál megnézni a hullákat a katakombákban ott lehetett felszedni egy fémszilánkot az egyik testből. Azzal derült ki Geralt számára hogy az áldozatot csak halála után tépték szét , ergo valaki kardal ölte meg őket....
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
looser
addikt
Sziasztok, be lehet valahol állítani, hogy átugorja indításkor a videókat és azonnal a főképernyőre kerüljön a játék?
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
sumdudum
tag
Halihó!
Van egy olyan kérdésem, hogy; importáltam a karit a Witcher 1ből, megcsináltam a prológust és ugye börtönbe kerültem, nah már most, hol tudom visszaszerezni a cuccaimat? (lényegében csak azért toltam újra végig az 1et hogy meglegyen a holló páncél, a hold penge meg a Rune Sihil kard)
Kowalsky#2903
-
SalvadorLynx
aktív tag
Jó a játék de hardon - vagy nemto már hogy hívják - elég nehezek a harcok. Persze kezdek beletanulni de az agyamra megy, hogy nem mindig hajlandó felvenni a védőpozíciót geralt és így persze nem vagyok túl nehéz célpont. Remélem hamarosan lesz vmi patch
-
alibaba78
őstag
-
looser
addikt
Még valami, van valakinek mentése az első részből, ahol Adda túléli? Napkeltéig rohangáltam körbe a kriptában, hogy meglegyen a küldi :-)
-
sumdudum
tag
válasz FehérHolló #1158 üzenetére
Köszi szépen^^
Looser: nekem van mentésem ha gondolod átküldhetem emailbe, semleges lettem a végén.
[ Szerkesztve ]
Kowalsky#2903
-
looser
addikt
FehérHolló: kerestem magam is, a "witcher save game" stringre, kombinálva a 'download' szóval, mégsem jártam sikerrel. Egy 2,4GB-os mentéscsomagot találtam (nem töltöttem le), meg egyet, ahol Adda nem élte túl. A Scoia'tel-nek segítettem, Triss-t választottam. A többszázból egyet-kettőt be tudnál linkelni, kérlek?
sumdudum: úgy néz ki lesz mentés, de ha mégsem, akkor köszönettel elfogadnám :-)
-
FehérHolló
veterán
-
looser
addikt
válasz FehérHolló #1165 üzenetére
Nagyon köszi neked is a segítséget! Pedig azt hittem, rutinos kereső vagyok :-)
-
sumdudum
tag
Ismét kérnék segítséget
Nekker bejáratokat kellene berobbantanom, milyen bombával tudom ezt megtenni és melyik kereskedőtől tudom megszerezni?
más: ha veszek egy könyvet akkor automatikusan megkapom belőle az infót vagy muszály 2kattolni mindegyikre?Kowalsky#2903
-
Hamann2
csendes tag
Sziasztok, hogy a nyavalyába lehet megölni ezt a Kayrant?Már mind a 4 csápját levágtam, de utána nem tudom merre, rám omlik minden, és agyonüt.
Please help.
-
Sirpi
senior tag
válasz Hamann2 #1172 üzenetére
Keress rá itt a topikban a kayran szóra, már többen leírták. A lényeg, hogy 3 csáp után szembe kell menni a kayrannal és bűvészkedni kell a gombokkal, ahogy megjelennek a képernyőn (jobb egér, majd a bal sokszor, utána szóköz).
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Siobahn
csendes tag
Kérnék egy kis segítséget
Ugyebár van az a rész mikor össze kell szedni cuccokat hogy a segítségükkel meggyógyuljon a királyné. Nekem már csak egy dolgot kellene tennem, hogy megtaláljam azt a "mágikus helyet", de sehogy sem akar sikerülni . Tudna nekem valaki segíteni ezzel kapcsolatban?
Előre is köszi.- Siobahn -
-
Kelvin
őstag
válasz Siobahn #1175 üzenetére
"meggyógyuljon a királyné"
Látom te sem sokat időzöl a történetszálon, illetve nem bajlódsz az olvasással.
Saskia egy parasztfelkelés vezére egyenlőre.Azon az úton találod az erőhelyet amelyen a Barna kompánia zászlóját találtad. Egyébként itt ha nem megölöd a szellemet, hanem helyesen válaszolsz a kérdésekre a 2 fejezet 2. legjobb acélkardját is megkapod, a Barna kompánia 3 slot-os acélkardját.
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Siobahn
csendes tag
Jól van de még Saskia lehet királynő viccet félretéve még mindig nem tudom, hogy merre van az a hely és a szellemet pedig megöltem
[ Szerkesztve ]
- Siobahn -
-
Kelvin
őstag
válasz Siobahn #1178 üzenetére
A Barna kompánia lobogójának irányában az első kis tónál ahol pár hárpia bepróbálkozott, fel tudsz menni a hegygerincre. Majd onnan átugrani a másik oldalra.
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
fiATHaLON
őstag
Az első fejezet végén lévő választással teljesen más szálon megy tovább
a játék, vagy azért van hasonlóság/egyező küldetések? -
maszi99
őstag
Abban a hárpiafészekben 1 ékkőféleséget találtam, de nem tudtam mire való
Ezzel a gyógyításos dologgal (küldivel) nem emlékszem, hogy találkoztam volna valahol
1-re több az érdekesség a játékban, most hogy újra kezdtem a játékot másabb mellékküldiket téptem le a Flotsam-i fogadó előtti tábláról
Csak én tapasztalom ezt a különösségét a játéknak, meg találkoztam olyan küldivel amivel más nem (vagy csak nem reagált rá senki), nem feljegyzett küldetésről beszélek
Természetesen örülök ezeknek, és nagyon jónak tartom, főleg újrajátszhatóság miatt
Lehet igaza van FehérHolló-nak, hogy nekem már nem is kell látózsálya, mert már túlzottan be vagyok zsongva
Lényegtelen a játék marhára jó, és egyre jobban tetszikJó vadászatot uram:
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Siobahn
csendes tag
köszi szépen a segítséget
- Siobahn -
-
sumdudum
tag
Hali!
Lenne még pár kérdésem hátha tud valaki segíteni
Vettem pár tervrajzot, mint pl az endriág fogas kardot, ezeket a jegyzeteket mindaddig megkell őrizni míg el nem készíttetem vagy úgy működnek mint a könyvek hogy két katt aztán a tervrajz memorizálódik?Más: van olyan páncél amit ajánlott elkészíteni? és ha igen hanyas fejezetben lesz és mi a neve?
Válaszokat előre is Köszönöm^^
A Loredo's ballisztás kérdésem megoldódott
[ Szerkesztve ]
Kowalsky#2903
-
sumdudum
tag
Még egy kérdés, próbáltam kockapókerezni egy titokzatos kereskedővel, és azt mondta, hogy jöjjek vissza később ha már bizonyítottam. Kivel kell elkezdeni ezt a kockapóker karriert?
(az érdekes az hogy a Witcher 1ben legyőztem a királyt is és elvileg kockapóker legenda lettem, most meg a kereskedő le sem sz*r )Kowalsky#2903
-
Mukorka
addikt
válasz sumdudum #1185 üzenetére
A jegyzeteket meg kell tartani, elolvasni nem lehet de ha rákattintasz te is tapasztalhatod.
A kockapókeres rész az első fejezetben van? Ha igen akkor a taverna-n kell legyőznöd illetőket, az alsó szinten lesznek. De a J gomb megnyomásával figyelheted a küldik státuszát. Ott le van írva ez is.
-
need
addikt
Üdv..
Én is küzdök a Hárpiákkal..
Vettem könyvet elolvastam és van 7 csapdám... most már csak azt kellene tudni hogy hol vannak a fészkek..
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
sumdudum
tag
válasz Mukorka #1186 üzenetére
köcce^^
kockapókerről még nincs semmi küldim ezért is kérdeztem; szkanderről és boxról is van karrier? igen 1ső fejezet, Loredo, Kayran stb
Van pár mutagénem olyan 20db különböző ellenállásokat adnak, ezzekkel mit kell kezdeni(meginni/enni nemtudom őket)?
Trófeákat hol kell leadnom, van 2 nekkerek fejem, de a nekker barlang berobbantós küldit már megcsináltam[ Szerkesztve ]
Kowalsky#2903
-
Mukorka
addikt
válasz sumdudum #1188 üzenetére
Nem akarlak megbántani de a japán verzióval tolod?
Mindent leír a program tutorial alatt, amit nem azt meg ki kell talalni, felfedezni.
Ennyi erővel végigjátszást is lehetne nézni youtubon.Mindegy, trófeat használni lehet a karakterfelszerelésnél, plussz tulajdonság pontot ad. A mutagéneket meg a skillfa bizonyos pontjain lehet felhasználni, ahol a képzettség mellett van egy kis fehér pötty.
Ezeknek a minijátékoknak is van saját vonala, a kocsmában kezdődik mind
Próbáljatok rájönni a dolgokra , ez a játék megérdemli hogy alaposan belemerüljenek.
Ha nem tud valaki angolul akkor meg keressen hozzá magyar nyelvi pakkot[ Szerkesztve ]
-
maszi99
őstag
válasz sumdudum #1184 üzenetére
Amennyiben elkészítteted az endriág fogas kardot akkor sokáig hű társad lesz mert 2 slot-os hellyel rendelkezik, ami jócskán tuningolható (Ysgith rúna a legjobb, szintén vásátolható receptura hozzá), és Letho ellen is hatásos, főleg 1 kis akasztott ember olajjal megkenve
Erősebbet sokáig nem találtam, jó vadászatot uram:
-
sumdudum
tag
válasz Mukorka #1189 üzenetére
nem akarlak megbántani de a tutorial nem szólt sem kockapókerről sem arról mit kell kezdeni a trófeákkal és mint írtam semmilyen bejegyzés nincs a küldetések között sem..
Ha nehezedre esik válaszolni akkor ne tedd, ilyen egyszerű. Hidd el elszoktam olvasgatni a dolgokat mielőtt kérdezek de ha sehol nem írja le akkor azért kérdezek ha megengeded, nem, nincs időm találgatni nem vagyok diák, kevés a szabadidőm..Azért köszönöm a válaszod!
Maszi: igen megvettem sokáig kóboroltam az erdőben míg összejött a 15 fog, de megérte
[ Szerkesztve ]
Kowalsky#2903
-
Adam96
csendes tag
Sziasztok én is most tolom újra végig az 1-et és az lenne a kérdésem hogy ha kijátszom és letörlöm az 1-et de a mentéseket nem akkor is áttudom majd vinni az 1 mentését a 2-be
-
kenwood3
addikt
Új amd driver valakinél hozott valami pluszt? Én jelentem nekem igen már nem megy 30 alá az fps (végre)
Mi az az ekezet dragasag??
-
Lui04
aktív tag
Tegnap elértem a 3. fejezetet, ami egy gyönyörű tájjal és aláfestő muzsikával indult. Gyorsan rohantam is játék után végignézni a zenei listát, de nagyon meglepődtem, mert nem volt közte.
Úgyhogy ma utánanéztem a dolognak és:
1. youtube-on fent van, igaz még csak 240p, szal nem a legjobb minőség
2. gog-on ezt a topikot találtam, ezzel a progival kiszedhető az összes zene wav-ban, utána már csak konvertálni kell valami jobb veszteségmentes formátumraMás: az 1.3-as patchben jön a 4:3-as támogatás!
Adam96: igen
[ Szerkesztve ]
-
maszi99
őstag
Igen, kívül van ugyanúgy mint a bánya ahol a véres kard is van
Amint a ködön átértél balra az első leágazás 1 leégett településen (tündecsapaton) keresztül vezet Vergen-be (városba).
A 2. leágazás balra pedig a törp tárnákhoz (bányába) vezet.
A 3. pedig egyenesen a kőfejtőbe vezet, és 1 elhagyatott kunyhó található az elején (hatalmas kürtő az egész, csak hárpiák vannak ott csapatosan)Jó vadászatot uram:
-
need
addikt
válasz maszi99 #1198 üzenetére
Elég nehezen találtam meg az első fészket a városon kívül kis tavacskánál mentem felfelé a sziklán majd át kellett ugrani na ott jött pár hárpia..
leraktam a csapdát..persze le sem xarták.. itt találtam meg a mágikus kristályt is egyébként..
Az hogy a csapdát le sem xarták onnan jöttem rá hogy koncentráltam 24 órát és lást meditáció.. és újra csak jöttek a hárpiák..!
1. hogy tudom velük megértetni hogy ez a csapda kell nekik..?a ködön elindultam már csak úgy kíváncsiságból de úgy levert 7-8 katona mint a xart
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
válasz maszi99 #1198 üzenetére
Üdv..
elmentem a köd széléhez..
és arra mentem ahogy írtad... útközben találkoztam még a trollal és a nőjét vissza kellet csábítani..! ő adott egy szalagot de ez a Tris küldetéshez tartózik..
Mentem tovább meg van az elhagyatott hát benne van egy hulla.. és egy kard..
majd mentem megint tovább és eljutottam a bánya bejáratához.. de oda kulcs kell!
van fentebb még egy láda is.. azt hittem lerakom a hajamat a kulcs miatt..hol találom a nyomoronc kulcsot...???
Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest