Új hozzászólás Aktív témák

  • balint107

    aktív tag

    válasz Tirexi #18988 üzenetére

    Jó kis verzió lett :D... Már akartam mondani, hogy mért nem mentél a tóhoz, ahol a somber tutorial volt, de aztán a video vége felé jött az a rész is. Véleményem szerint a somber jobban mutatott ott (azt nem tudom, hogy máshol milyen volt). Azért nem próbáltam még, mert akárhányszor néztem a bemutatókat más helyek közel sem mutattak olyan jól, ilyen vöröses árnyalata volt mindennek az meg nem tetszett :S...

    kérdések:

    Víz és ég színt mivel módosítottál? ENB beállításokba csak vagy moddal? Ugyanígy hidegebb színeket ENB típustól függetlenül persze, mivel érdemes?
    Mert ezeken sokszor én is változtatnék, csak pl a water menube nem voltak olyan opciók, amik konkrétan a színt komolyabb mértékben módosítanák.

    Észrevételek:

    Szerintem az éjszakát nem kellett volna olyan sötétre állítani. Ködös borús időben lenne reális, de én abba sem szeretem, mert nem látsz semmit mikor játszanál, egyébként meg csillagos időben hatalmas világító "bolygóval" az égen majdnem hogy világosnak kellene lennie :) Na jó azért nem, de ha már csak telihold van az égen már az mennyire be tudja világítani a kivilágítatlan éjszakát. majdnem hogy elmegy egy kisebb éjszakai napnak is, és a hold milyen kicsi a skyrimes hatalmas égi "objektumokhoz" képest.

    Néztem a fáidat is. Szépek, de nálad is megvan a hiányosság, ami volt nálam az Overhaultal. A havas fák egy része csúnya maradt :S..Illetve a lod fáidat is szebbé tudnád tenni egy ilyen moddal
    [link]
    Nekem a 4k-s verzió van fent szebb mint a 2k-s., mert az nagyon világos, és a kellően árnyékolt fákhoz jobban illik a sötétebb. Elvileg kompatibilisnek kell lennie valamennyire az overhaultal, de a lush-al biztos.
    Majd rakok fel szerintem képeket a lush-ról, hogy milyen overhault nélkül nálam, hátha megtetszik mégis ;)
    Egyébként minőségben nem maradt el különösebben, illetve minden fát teljesen lecserél.

    A nap mod gondolkodóba ejtett. Bizonyos pillanatokban nagyon jól mutatott ahogy fel-fel villant, de egyes részeknél meg nagyon "statikusnak" (ha lehet ezt a szót használni rá) tűnt. Nem voltak olyan dinamikusak a sugarai mint az enb napjának.

Új hozzászólás Aktív témák