Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- Azonnali játékos kérdések órája
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz Anonymus23 #9401 üzenetére
Hát könnyen megeshetett,nem is foglalkoztam vele,hogy vissza nézzem mivel tolta,de tuti sniper.Előtte voltak 3-an azokkal elvoltam,kiszedtem egyet aztán feküdtem,az még élvezetes is,de így....kellene néha 200k+200k életerő
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
aktív tag
Tegnap OC DZ, gyermekem tolja egyedül, nézem mögüle. Cha landmark, a csipás robot simán lelőtte a falon keresztül. Elég meghökkentő volt.
-
-
nagyúr
fyki:
a szombati vendor resetig az egyik weekly projekthez szükséges minden item elérhető vendoroknál:
5x Badger Tuff Gear - The Theater
10x Kneepads - The Campus / Cassie
10x Assault Rifles - DZ South/ Clan vendor (?)
3x Unhinged Talent - Cassiea képet pedig csak erős idegzetűeknek ajánlom.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Anonymus23
veterán
.. bocs dupla...
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
addikt
Marco kirakta az utolsó boss tutorialt, vannak benne új infók:
https://youtu.be/Mu2PFunXUncPl. gránát helyett crossbow azonnal elvégzi az első DPS check részt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
a számszeríjjal a rácsot szokták lebontani, utána még kell a gránát. ha már szétkaptad a rácsot, akkor is gyorsabb a gránát.
vagy nem értem.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
arnikusz
veterán
Szép Raid napot mindenkinek!
District Uninon Arena Stronghold nálam bebugolt, találkoztatok a következővel: szétlövöm a páncélmachine-t, meg a bosst és a mobokat és nem enged tovább a végére a garázsban nem nyitja az aréna ajtaját, csak secure area van és mindenki meghalasztva.
Köszönöm.
Estére összelapátoltam egy 264.000. armour, 214.000. heal, 60% elite sebzés 2 LMG-s buildet 33K és 31K az LMG-k sebzése, ha megleszünk kíváncsi leszek mire megyek vele.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
Köszönöm, csak a páncélvesztés nélküli meg a 10 db teljesített mission commendationokat akartam itt csinálni, de akkor ez van.
-
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #9412 üzenetére
Mit tervezel erre a tokra rátekerni?
-
regener
veterán
válasz pottyoske197 #9422 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz alibiman #9421 üzenetére
HP-t terveztem, mivel kissé CHC hiányos a szett
De el van vetve a projekt, mivel csak valami 22k a maximum ennél a GS-nél, és most használton van 43,5k.De egyébként teljesen játszható a szett, tegnap egész este ebben mentem, és igaz még rohadtul szokatlan, hogy gyakorlatilag nulla vagy max 10%-os páncéllal rohangálok, de végre ezzel a szettel működik a heal menedzsment, azaz hitre visszahealel nagyon gyorsan.
De ha kiesik két cuccos a megfelelő attribútumokkal, akkor máris nyerek kb + ~15% CHC-t, azaz kellene egy Gila Guard tok (csak egyféle van belőle) és egy Sokolov térdvédő a megfelelő tálenttel és vagy attribútomokkal és máris nyerő vagyok (ki tudja mennyit dobtam már ki ezekből korában mert nem kellettek )
Most 20% CHC-nál járok.
Tegnap esett egy mellény amin van hard hitting meg valami rossz tálent, de van rajta CHC+AWD + közepes HP. Megint egy olyan mellény, ami amúgy ehhez a szetthez god rollos lenne, de kettőt kellene rajta pörgetni
Nagyon el van cseszve ez a jelenlegi rollolási mód![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #9424 üzenetére
ja, ez így eléggé
jó persze, a td1 is kb. így indult, és szép lassan hozták be az évek alatt a rekalibrációt, meg az optimalizációt, szóval ott eltartott egy ideig, amíg ezeket engedélyezték ezeket a featureöket. remélem itt legalább azt feloldják hamar, hogy a craftolt tárgyakat is lehessen pörgetni.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
GAbre
veterán
Rájöttem mi értelme a projekteknek.
Hogy rájöjjön az ember,hogy mivel nem találkozott még a játékban.. pl üditővel(sodas)Avatar
-
Anonymus23
veterán
válasz velizare #9425 üzenetére
Ez OK, csak a TD1-ben közel sem volt ennyi változó, ha itt alapból kettőt lehetne rollolni, még mindig nem vagy ott, mint Div1-ben.
A sárga korszakban volt 4-5 féle tálentes mindegyikből, de mindegyiken ugyanazok az attribútumok eshettek.
Itt még branden belül is teljesen más cuccok is eshetnek, más attribútomokkal vagy ugye mod slot féleséggel...Maszkból volt 4 fajta sárga ha jól rémlik, itt van jelenleg 15, persze ezek között vannak átfedések, de akkor is minimum a duplája, de inkább 2,5x annyi, és van ahol ez még rosszabb, na és ezt ötvözöd a hirhedten rossz RNG-vel, akkor ott is vagyunk ahol most
-
sowi
őstag
válasz Anonymus23 #9428 üzenetére
pont ezt beszeltuk par napja a jatekban, hogy mennyire tul van bonyolitva ez a dolog...
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
-=Jam=-
őstag
Egyébként igen, eshetne minden brand minden slotra, ugyanazokkal az attribútumokkal, akkor nem kéne ennyit szopni vele. De értem mögötte a koncepciót, hogy ne legyen egy meta, hanem legyen sokféle lehetőség, csak ez fel tudja cseszni az embert, hogy 300 óra után is még van, ami nem esett ki, ami kéne.
-
Anonymus23
veterán
Ugye az van, amikor gyűjtögeti az ember a magasabb értékű cuccokat, akkor még semmi gond, de amikor összeraksz egy szettet, és azt látod, hogy a fejlesztéshez igazából csak mondjuk 2-3 gear cserével lehet továbblépni, de azok az itemek már csak 1 bizonyos brand-ből lehetnek és ott is rohadt jónak kell lennie a rollnak, hogy megérje átcserélni, na akkor emlegeti az ember (egyik klántagunk szavajárását idézve), hogy aki ezt így kitalálta, akkor nem volt ott valaki aki strandpapuccsal agyonverte volna ezt az értekezleten?
by Narko-Norbi[ Szerkesztve ]
-
dvd24
senior tag
válasz Anonymus23 #9431 üzenetére
Ilyenkor lenne jó, ha használható crafting rendszer lenne, nem pedig a mostani. Még a projectekért sem éri meg craftolni, nem hogy hordjon is az ember bármilyen replicát.
-
törölt tag
Cassie miatt felkerestem a kérdőjeles arcot. Az eldobott egy bounty-t, azt megnéztem és ott írta, hogy heroic nehézségű. Miután “lootoltam” megjelent a számláló, majd a térképen egy normál nehézségű bounty. Akkor ez így most mi?
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #9434 üzenetére
Oké, ez most jó volt.
Amit még elfelejtettem megnézni az a bounty szekciója a térképének. Lehet oda is pottyantott egyet. Azért elég vicces lenne, hogy a földről felvett heroic nehézségű cuccot egyből beadná. -
aktív tag
válasz Anonymus23 #9424 üzenetére
-
nagyúr
-
Anonymus23
veterán
De az ami alibimannek van, azon is rajta van az unhinged tálent, ami ugye alapból +20% sebzés, ezt a kiírásnál már bele is számolja. 22k *1,2 = 26,4k
Az a baj, hogy az alibiman LMG-jének még viszonylag közepes/alacsony is a sebzése:
Neki 29,5 a sebzése 43,5% AWD + 27% LMG = 70,5% mellett
Nekem van olyan ugyanilyen típusú LMG-m, aminek 29,1k sebzése van 26% AWD + 20% LMG = 46% mellett (24,5%al kevesebb dmg rásegítéssel). Ennek elvileg a base dmg olyan 19932 körül van (GS499).
De pl Ghionak meg szerintem ettől is erősebb van.Rohadt sokat számít, hogy milyen alap sebzésű LMG-t fogsz ki a poolból
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #9446 üzenetére
Jelentem 35.2 K 41 % AWD és 37% LMG sebzés mellett, de van pörgetésre készen +3% LMG sebzés és 4% AWD.
-
nagyúr
válasz arnikusz #9448 üzenetére
és erre még rájön az out of cover dmg
btw, allegrot érdemes még ezekre tenni? úgy értem, az rpm-je ennek már elég kicsi ahhoz, hogy a +10% ne jelentsen elég sokat.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #9448 üzenetére
De akkor ha jól számolom a tied 19775 körül van alap sebzésben, akkor viszont ami nekem esett az még kb. ehhez képest +150 dmg...
Azért kíváncsi lennék, hogy milyen sebzés lehet a 490-500-as poolban, erről nem találtam még infót, csak a 450-490 van meg...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- VoLTE/VoWiFi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest