Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz arnikusz #24797 üzenetére

    Uraim ez szerintem 5 euróért legyen az új játékos gondja. Én és klánom (vagy ha szólózom akkor én és én meg az árnyékom - arnikus kedvéért az árnékom :DDD ) nyilván vagy nem megyünk be publicba az újak közé vagy ha ilyen lila geares csíra keveredik mellém akkor Torrente lesz (".. na eriggy a k....anyádba hülyegyerek.. :D )

    1. Egyébként lenne csomó jó ötlet körülöttük kb csak le kéne venni a polcról. A survivor mód pl Div1-ben kellemes volt. Annyi lenne a dolguk hogy csinálnak egy rendesen nagy mérető új mappot / DZ-t, közlik hogy oké nulláról indulsz, és (nem a hideg..) hanem a vírus 15-25 perc alatt öl meg HA nem találsz maganak ezt meg azt. Aztán csinálnak 1-2 jó survivor exclusive szettet meg exot és máris megvan az új tartalom. Azé nem olyan bonyi..

    2. Az Ubi fórumon is leírtam nekik hogy ki kéne nyitni néhány main missiont legendaryre. Rohadt bonyi, fogják az invaded verziót, beduplázzák a mobokat és végignézik a scriptet hogy mi hol hogyan spawnoljon. Tegye fel a kezét aki nem akar Grand Washingtont vagy Lincolt menni legendáson..

    3. Apparel.. őszintén..? Aki rajong ezért a játékért - mind mi itt sokan.. - anna már az is új kontent lenne hogy valami b*szó, jól kinéző új apprelbe csomagolja a babáját hogy azzal szaladgáljon.. csak csinálják meg akkor jóra.. tegyenek bele Legendavagyokszettet.. vagy BrucewillisDieHardAtlétatrikót.. annyi jó ötletem lenne..

    4. Tegyenek be egy Raid 3-at, még azt is jó ha nem 4-5 csak mondjuk 2-3 boss van, nekem jó egy olyan raid is amit optimális esetben nem 45-50-60 perc alatt lehet lehozni, hanem mondjuk 25-35 perc alatt.. talán könnyebb is lenne este 8 embert összehozni rá... ez se bonyi - nézzék meg mi a meta ma (crites build, tankok, status, healer, shotis hunter, nego) és alakítsák ezekhez a meglévő buildekhez a kihívást a Raidben.

    Szóval lenne itt még csomó jó dolog 5 euróért :K - az új playereknek eleve új az egész, tehát azok elvannak level 30 ig DC aztán lvl 40-ig NY meg a sok sok season cuccal.. a keménymag meg mehetne tovább legendezni, raidezni, mindenki megtalálná a helyét, ÉS megmaradna a játékosbázis hogy amikor jön a SW vagy a Div3 akkor egyértelmű legyen ennek a bázisnak hogy oké megveszem, akkor is ha 60-100 euró..

    Na mostakkor megyek és a fenti coellhócunamit leírom az ubi fórumra angolul is :Y

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák