Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Tényleg azt nem tudja valaki,hgy hogyan lehet belőni a kormányt rendesen a játékban? Magát a kormányzást az sikerült anno úgy belőnöm,hogy egész tűrhető lett,azonban a pedálokat kb 1/2 útnál már teligáznak érzi,és nem a kalibrálással van a gond
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Amur
addikt
válasz Sirandrish #543 üzenetére
egy angol oldalon találtam pár tippet a játékhoz.igyekeztem lefordítani:
-instant challenge-re: ha két hosszú útat keskeny fűves rész választ el,akkor te vágd le azon keresztül,a gépi ellenfél az útat fogja követni,te meg 10másodperc alatt célba érsz!
-az elején a leggyorsabb pénzszerzési lehetőségek az autós missziók amikor a-ból b-be időkorlát nélkül sérülésmentesen kell elvezetni a járgányokat.itt 80ezer plussz igen jó bonusz jár,elég hamar meg lehet szedni magad.
-van egy misszió "140 miles per hour on a winding road." itt a start vonal után fordulj meg és az egyenes szakaszon 10 másodperc alatt eléred a 140mérföld per órát!(ezt ismételgetve igen gyors pénz)
-a The Millionaires Challenge"-re az MV augusta upgrade 3assal ajánlja.azt írják ezzel 49perc alatt megkeresed az egymillát!remélem így könnyebb lesz az eleje Sirandrish!
Jó gém,én sokáig nyomtam,mostanába hagytam abba! de amennyire nem tetszik az NFS pro street,lehet visszarakom!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
CactuS
Arcképgyáros
Hehe én is a 140 milesos küldit csinálgattam,ameddig nem lett annyi pénzem, hogy meg tudjam venni a Vipert+a T3 tunningot hozzá.Azóta beletettem vagy 200 mérföldet a drágába. tetszik.Alapjáraton hörög,röfög,kb 4000ig morog,4000től fölfelé visít Azt hiszem,h a eljön az ideje,akkro online is ez lesz a krúzingolós autóm.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
slayer006
addikt
The Millionaires Challenge ez ugye a leghosszabb verseny körbe a szigeten ?? (200km)
ezt én 45 perc alatt csináltam meg egy 3as szintű Kawasaki Ninja -valérdemes megtanulni a motorozást ,mert ahol lehet motrot választani ott az autóknak esélye sincs
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
Amur
addikt
-
Bronco80
aktív tag
válasz slayer006 #554 üzenetére
Ez azért nem teljesen igaz, az A osztály autói és néhány B-s, C-s is (pláne kuplunggal) veri a motorokat. Gyorsulásra tényleg nagyon jók a motorok, de kanyarokban (pláne éles kanyarokban) sokat vesztenek. (elég csak megnézni a No Restriction rangsorokat)
A Mill. Challenge-re tényleg motor a legjobb, de csak a forgalom miatt. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz Bronco80 #556 üzenetére
Egyébként van jelentősge annak,hogy ki milyen kocsival szeret menni? Mármint ez mos így hülye kérdés.Arról lenne szó,hogy az a osztályos kicsik nem igazán tetszenek, attól még találok online versenyeket Bs autóval? Illetve van külön autókra lebontva is rangsor esetleg?
-
Bronco80
aktív tag
Az autók közötti rangsor először is attól függ, hogy milyen kontrollerrel játszol és hogy manuális vagy autó kuplunggal.
Jó példa erre a D-osztály, ahol autókuplunggal a DB9 és a Maserati a két legjobb autó, de kuplunggal a Vantage, a DB7, Esprit és a Caddy XLR is gyorsabb. (nem feltétlenül végsebességre gondolok, hanem egy adott pályán futott időre)Mindenféle osztályú autókkal megy online verseny, pláne az unranked lobby-k. Érdemes olyan osztályút választani, amivel a host és a többség megy a lobby-ban.
Akikkel én játszok azokkal mi pörgetjük az autókat, szinte mindegyiket használjuk. Úgy tapasztaltuk, hogy a B-C-D kategórákban a legjobbak a versenyek. -
Vicoo
senior tag
Nálam is jelentkezett a probléma,amit korábban itt a topikban említettek,hogy a játék lefagy vagy el sem indul.Erre jött a megoldás,miszerint törölni kell a radial.cdb fájlt.Gondoltam írok egy batot ami kitörli minden indításkor.A probléma az hogy rejtett,és nem lehet megváltoztatni az atttribútumát sem.Nincs erre vlami megoldás?Egyébként mi ez a fájl?
Végül ez csak úgy -
CactuS
Arcképgyáros
válasz Bronco80 #558 üzenetére
Igazándiból el is felejtettem anno,hogy van ebben a gameben Viper.Amióta megtaláltam azóta csak ezzel pörgök Igy valszeg online is ez lesz a favorit
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Bronco80 #558 üzenetére
Mondjuk nekem már a Bs viper is olyan,most,hogy igy jobban belegondolok,hogy csak 5.ig váltok fel,ha tolom a 6.at,akkor tuti,hogy előbb utóbb valamit csúnyán elkapok Sajnos versenypályán még nem volt lehetőségem letesztelni, hogy mennyire lehet autózni a viperrel (Még nem találtam meg a pályát,igaz most csak ilyen beülök és vezetek egy-két kört szinten játszom,amig nem lesz online)
-
CactuS
Arcképgyáros
Nos sikerült kipróbálnom a motorokat.Háát, lehet én vagyok a béne,de nekem nem sikerült elérnem,hogy normálisan kanyarodjanak a motorok Ez így a "normális"?Gyorsulni gyorsul,viszont mit sem ér,ha nem tudok bevenni egy kanyart normálisan. (A tolatást meg se emlitsem )
-
Detox!
senior tag
miért nincs hang játék közeben? sry ha már volt, rákerestem de nem találtam hasonló hibát
"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Tibiajax #563 üzenetére
Sajna még mindíg "instabil" az anyagi helyzetem,amint rendeződik,meg bejutok egy tescoba, máris
@Detox! nekem 5.1el volt ilyen gondom,a régi SB live-omat nem csipte az új Realtek HDval viszont már szépen megy.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Tibiajax #568 üzenetére
Én Tolna megyében lakom egy nagyközségnek becézett faluban Mondjuk GWt innen rendeltem az +1000Ftért lejött anno tehát az durván 8k lenne.
Detox: Hangkártyánál a speakerek be vannak rendesen konfigurálva? Audio Manager/ Audio I/O és ott a hangteszt normális? Legrosszabb esetben,bár sovány vigasz próbáld meg sima stereora állítani (2CH hangszoró) bár akkor sajna elveszik a sub
-
Fel
addikt
-
CactuS
Arcképgyáros
Egyébként mintha valahol olvastam volna, hogy van a játékhoz egy ilyen day-night mod,csak nem sikerült megtalálni.Valaki tud róla valamit? jól néz ki/gagyi?
-
CactuS
Arcképgyáros
No mizu? Ennyire lehalt a topik? Lenne még egy olyan kérdésem, hogy azt lehet tudni, hogy körübelül mennyien játszanak ezzel online? Pontosabban mekkroa az online közösség?
És egy [kép] arról mikor próbáltam driftelni
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz m0h0senator #573 üzenetére
Köszönöm a linket. Kipróbáltam, hát nem az koromfekete éjszaka,de egy fokkal jobb - vagy valamit elrontottam
-
nap
addikt
Lattam nehany videot repkedo autokrol. Az milyen cheat? Szivesen korberepkednem vele a szigetet...
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
C@rbon
senior tag
Hali!
Most került arra a sor h kiprobaljam ezt a játékot.
A Pro Street után nagyon megtetszett.Karakter választás, kocsi bérelés és ház vásárlás stb. megvolt. Vettem kocsit is és amikor az elsö versenyre került a sor nem indult el a verseny csak 3 gombot mutatott amiket nem lehett megnyomni (start,change vehicle,cancel) és csak azt láttam h mennek el a civil kocsik.
A fórum elején láttam h volt már olyan akinek volt ilyen problémája és azt tanácsolták neki h vegye meg eredetibe vagy rakja fel a patchet. Hát én felraktam a patchet de eredetiben nem fogom megvenni.
Kérem segítsetek de ne azzal h "Vedd meg az eredetit"!
Köszi!
Üdv!ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
nap
addikt
-
C@rbon
senior tag
Köszike a tanácsokat!
Sikerült!
Hát ha nem leszek leégve akkor majd talán jövöre megveszem. Meglátjuk. Eddig tetszik, jobb mint a PSELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
PishT
tag
Tapasztalta már vki, hogy vmi miatt a bejárt útvonalak eltűnnek, 1es részek csak szakaszosan jelennek meg?
Esetleg volt már erről szó korábban?
Köszi! -
Anti-Hero
aktív tag
Test Drive Unlimited Eladó!
6k Fémdobozos + eredeti térkép + online acc.
Érdeklődni privátba.
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
chungee
addikt
Tört játékom van, ezért csak single-vel nyomulok. Érdemes letölteni a 1.66patch-et?
-
szacsee
nagyúr
Lenne egy kérdésem:
1 gépen 1 játék (eredeti): meg lehet csinálni hogy pl én és az öcsém is más-más profilt használunk és lehet is játszani?
Nem kever be, hogy pl egy gamma az én profilom 36% az öcsémé meg mondjuk 65%?
Online lehet-e így játszani?
A csávó ne rontsa már az arányomat , vagy fordítva .Podium Hub + Cluster Pack és váltófül Kormányos topiklakók részére 40K, QR2-vel 63,5K, vagy külön a kormányváltó is akár.... keress PM
-
-
C@rbon
senior tag
Van 1 verseny, aminek az a neve h Beat the clock
69km és 22perc alatt kell taljesiteni. 2x futottam neki de mindig befagy még az elején 1 bizonyos pontnál és mindig ugyanannál a pontnál.
Ez vmi bug már megint? Pedig fent van az 1.6os patch..ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
Fel
addikt
Próbál meg törölni a radial.cdb fájlt a C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\ könyvtárból. Rejtett! (Mondjuk nekem akkor sem látszik, ha azt mondom a vidóznak, h mutassa a rejtett fájlokat... total commanderből törlöm)
A törlés utáni indításkor hoz létre egy újat a program, ez lehet vmi napló fájl, vagy vmi ilyesmi.[ Szerkesztve ]
-
Anti-Hero
aktív tag
1db Test Drive Unlimited ( idén vettem, ki van bontva, NÉMET ORSZÁGBÓL, FÉMDOBOZ + EREDETI TÉRKÉP. KARCMENTES + ONLINE ACC) 5.000ft
Érdeklődni P.Ü.be
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest