Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nap
addikt
-
george11
addikt
Azthiszem lepetézek.
Rossz vesenybe szálltam be, és ki akartam lépni, de nem találtam olyan opciót, csak quit volt, meg new game.
Quit az ugye kilép windowsba, na mondom, akkor new game, visszakérdezett, hogy biztos akarom-e, mert "akkor elveszik ami eddig blabla". Persze, hogy akarom.
Aztán fel is fogtam, hogy mit írt Nem ez a veseny veszik el, hanem a meglévő profilom fullra.
Ki volt az a pöcs, aki ilyen menüt csinált, hogy verseny közben új profilt lehet létrehozni egy "enter" lenyomásával, és törli az előzőt(miért nem hoz létre egy újat a meglévő mellé akár ...)??? És miért nem lehet simán kilépni egy éppen futó versenyből, csak a windowsba ?
- tudom énis pöcs voltam, hogy ráokéztam -Volt három házam, 10 autóm a Lotustól az Stage3 Enzo-ig.... most van egy TT-m
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Fel
addikt
Mit is mondhatnék..Kellemetlen.
Egyébként én, ha elkezdek játszani egy játékkal, akkor első dolgom, h átnézem a bill kiosztást...Ha Te is ezt tetted volna akkor láthattad volna, h van egy olyan dolog, h "Pause menu" = P...és láss csodát van verseny közben restart, kilépés.
(Freeride-ban is használható fotókra, bokkmarkolásra, bookmarkra ugrásra, verseny szerkesztésre..) -
MATEO6600
őstag
Hello!
Tunda nekem adni vki egy 100%os offline mentést?(Lehetőleg olyat, ahol nincs semmi sem elállígva)
Előre is kössz! -
george11
addikt
Egy autós játéknál nem szoktam nézni a bill kiosztást, csak a kormányt lövöm be, aztán enter/esc/kurzorral lehet naiválgni a menükben.
Egy "normális/hagyományos" játékban ha megnyomom az ESC billentyűt, akkor lehet restart/kilépés stb, itt meg nem. Benéztem sajna, de álmomban nem hittem volna, hogy egy ilyen nyakatekert módot találnak ki.
Nembaj kezdem újra az egészet, legalább mostmár tudom milyen autóra nem kell majd költenem"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
gyuszito
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy nagy segítséget kérni!Az egyik barátomnál jáccunk a TDU val mert neki naon zsír gépe van(most vette 217 000FT-ért)és nem tudjuk hogy hogyan kell neten tolni!!!!Legyen szíves vki segíteni nekünk!!!Előre is THX!!!Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
Fel
addikt
Hali!
Először is kell egy eredeti TDU. (A 217000 Ft mellé csak elfér még egy eredeti TDU megvétele)
Aztán egy gamespy account-ot kell kreálni. Itt tudtok regisztrálni
Majd játék indításakor egy online profilt létrehozni (bekatt a gamespy ID), ID-t jelszót megadni->játszani! -
MATEO6600
őstag
Tudna nekem valaki adni egy 89%-os mentést?
Előre is kössz!(gamecopy world nem jön be, gameburn worldön meg szar mentés van) -
gyuszito
senior tag
Köszi Fel!
És esetleg egy program nincsen hozzá mert a hawer nwm naoon akar ilyenre pénzt költeni!Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
gyuszito
senior tag
Én is jáccanék vele szívesen mert megjelenése előtti szepteembertől vártam és mire megszereztem addigra derült ki h nem fut a gépen.Mert ez egy 3éves irodai alap gép!
Adatokat nem mondok mert reggelig fogtok nevetni!Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
Csapi007
veterán
Hello
Nem lehet a GPS-nek magadni hogy az "autópályákat" részesítse elényben?
Volt olyan hogy csontra ugyanannyi km az út de elküldött a hegyekbe bolyongani."Csak úgy mondom"
-
Fel
addikt
HA-HA-HA!!! Imádom az ilyet... megvesszük a legkeményebb hardvert, szoftverre pedig még 2e Ft-ot is sajnálunk...namind1
Kérdésedre a válasz: nincs semmilyen program erre a célra, senki nem üzemeltet külön szervereket a tört verziósok számára is... (más kérdés, h sztem nem is lehet megoldani a program online működése miatt...) -
gyuszito
senior tag
Bizonyám!!!A legkeményebb!!!
GAINWARD 8800GTS 320+3gb ram(vmi óccsó)+AMD 5600+ X2 blablabla.....naonkomoly ház+ilyenekNem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
gyuszito
senior tag
Én is ilyesmit szeretnék majd áprilisban csak én INTEL-ben!!!!Méghozzá egy E6600 at néztem.Mi a véleményetek fogm tolni rajta MAX-MAX grafin?
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
-
nap
addikt
Ket kerdesem lenne az online moddal kapcsolatban:
- Ha elkezdek egy online jatekot, akkor azt csak online lehet jatszani, vagy az offline reszt lehet offline is?
- Mennyi forgalmat general az online jatek?browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
MATEO6600
őstag
TUdom már kérdeztem, és már válaszoltak is rá, de azért még1szer megkérdem:
Nem tudj valaki adni egy 89%-os (teljes) mentést adni?
Nem akarom elölről kezdeni,és eddig amiket találtam... -
Fel
addikt
Első ránézésre gyk semmi különbség nincs az offline és a freeride mód között..a különbsé a részletekben van elrejtve.
89%-ig teljesen megegyezik az offline és az online mód (azaz gyk ennyi a singeplayer rész). Tehát amit az offline profilodban megcsináltál, agyanazt itt is meg tudod (sőt! meg is kell csinálni). Külön vannak multi versenyek + vannak még olyanok is amelyeket csak klubokból lehet elérni.
Freeeideban a különbség az, h AI pilóták nincsenek, hanem más játékosokkal futhatsz össze graszálás közben (max 7 fő+Te). A forgalom ugyanaz, rendőrök nélkül(!!) ui nagyon tudnák zavarni a közös, csoportos autókázásokat, de ha túl sokat ütközöl akkor 3-as körözési szint elérésekor autómatikusan fizeted a büntit!!MATTEO6600: Nekem nincs teljes (89%) offline profilom, uh nemtok küldeni sorry.
-
nap
addikt
Gyakorlatilag az elso kerdesem arra vontakozott volna, hogy online modban az offline reszhez is fel kell-e jelentkezni a szerverre (tehat mikozben a single player reszt csinalom), vagy sem.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Fel
addikt
Ezt elfelejtettem: Online profil alatt azért kell még az sp dolgokhoz is a kapcsolat a szerverrel, mert a program tárol minden eredményt, amit rangsorol is. Méri mennyi időt töltöttél el a játékban, rangsorolja a járműveket aszerint mennyi időt használtad őket (nem megtett km alapján). Kaphatsz üzeneteket (megvett jármű/klubos dolgok/megdöntött időeredmények a custom challengeknél...).
-
rup1u5
nagyúr
hogyan kell ezzel játszani?
nekem nem sikerült rájönnöm. megérkezek a repcsivel, bérlek autót, veszek házat, majd mondja, hogy menjek versenyezni. elmegyek a megadott helyre ahol bejön egy ablak ami tök üres és nem tudok semmit se választani, marad a játékból kilépés.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Tibiajax
nagyúr
warez, gondolom..
Ha igen, peccseld fel. 1.66. + ahhoz is kell ujabb krekk, ugyebár..
De én inkább azt javaslom, probáld meg az origit, amennyiben érdekel a game, márpedig érdekel, mivel megszerezted, ergo szereted az autókázást. Nem fogod megbánni a kiadást. Én, mióta megvettem, nem játszok mással, már lassan a csétől is elszokok, pedig csak ezzel a két gaméval játszom.
És mostmár olcsóbb is lett. -
Tibiajax
nagyúr
Yutani, látom, klubbtag lettél. Majd valamikor összfuthatnánk, ha van kedved.
-
kisninja
őstag
Elkezdtem én a gémet a beta verzió nem jött be meg túl hosszúak voltak a meccsek igaz azok most is azok de megtetszett. 35% állok