Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
Simán... Ha már nyolc ember összejött, akkor érdemes használni az "Isolate" funkciót: először is mindenki használja a "Lock"-ot (F billel játékoslista és a numerikus nyilakkal lehet navigálni), majd ha ez megtörtént, a játékos lista legalján van egy olyan, h "Session", itt lehet izolálni az adott layert és a rajta lévő (összekapcsolódott! aki nem lockolt azt kidobja!) embereket.
Viszont ezután senki se ki, se be, mert az izolált layerből kilépve nem tud visszajönni az, aki mondjuk kilépett a térképre. A másik meglepi vele az, hogy lehet ezt az izolációt felbontani is, de akkor is mindenkit szétdob (mindenki egyedül marad) és juhéé.. lehet újra keresgetni egymást...BR4D: A tuning shopokat meg kell találni, nem jelöli őket halványan a térkép alapból, mint a kereskedéseket. Többféle van, nem márkák szerint vannak felosztva, hanem nemzetiség szerint: van német (ide jönnek a holland, svéd márkák is), olasz, japán, amcsi és angol járműveknek (utóbbi kettőből dupla, mivel sokan vannak). Az első hszben van egy térkép, bár sztem kicsit sűrű, de az archívumban rákeresve találhatsz egy átláthatóbbat, de (ugyanezt) a DVD "Extras" mappájában is megtalálod egy pdf-ben.
-
Laczfi
tag
Ahha, szóval ha már egy layerre kerülünk, akkor azt már elvileg ugye sima ügy megtartani, csak azt a pár órát kell kivárni az elején, amíg mindenki meglátja a másikat.
A tuningos izébe meg neked van igazad. De a már felfedezett shopokat jelöli a térkép nem?
TDUFORUM.EXTRA.HU
-
Laczfi
tag
Yeeee, megjött a GLS-es csávó a TDU-mal.
TDUFORUM.EXTRA.HU
-
Jah'rakal
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #1344 üzenetére
én expert vagyok nem is engedett be ezért nekifutottam az enzoval,és a virágágyásra felfutva berepültem a pályára
-
smisa
őstag
Tibiajax: Ha már annyit találkozunk átmennék a ti klubotokba haverral, van még 2 hely a klubban (a mostani teli van csak magyarokkal )?
Ha igen küldj meghívott este elfogadom és küldöm a havernak is ill. mennyi a max clubtag száma egy klubban?[ Szerkesztve ]
-
Laczfi
tag
Ha úgy majd hamarabb megtaláltok, nekem is küldhetnétek meghívót! Ma egész nap egy arany színű Skylinenal furikázok a kezdőhely körül.
TDUFORUM.EXTRA.HU
-
Tibiajax
nagyúr
Na álljon meg a menet.
Fel. ne huzogasd a farkam, mert megkarmollak.. te piszok.A többieknek: nem én vagyok a klubfönök, egyenlöre, csak tagja vagyok a PH-s klubnak, de itt jegyezném meg akkor már, mert eddig nem tettem meg: elég gyér a klubélet, sőt, fogalmazhatnék úgy is, h nincs klubélet jelen pillanatban, tehát, én azt tudom csak mondani, olyan nagyon felesleges erőltetni itt most sorban a meghívókéréseket, mivel...höhh. nincs miért... Erről persze elsősorban a klub alapitoja és vezére tehet, nyilván már nem játszik, v csak nagyon ritkán, vagy mittomén.
Tehát, aki ezek után is ide szeretne befáradni, annak hajrá, nekem mindegy, szmsz.Megragadva az alkalmat egyben bejelenteném, hogy erőssen tervezem egy saját klub alapítását, kiindulva abbéli mindössze egyetlen okombol, hogy gyak.minden nap fennt krúzolok a szigeten, immáron 5 hónapja, és a régi klubom megszünése óta semmilyen klubéletem nincs. ja, ez már kettő volt. mindegy.
Szivesen vennék a klubbomba néhány jó arcot magam mellé, akivel rendszeresen tudunk progikat és császkálásokat szervezni, normálisan v állat módjára, aktuális hangulattól függöen
Szóval, akit érdekel, jelezze, szeretettel várom. -
m0h0senator
őstag
válasz Tibiajax #1360 üzenetére
Háát kispirosfehérkockásinges Tibi barátom! Nagyon örülnék 1 klubbnak amit becses személyed vezet/irányít!! Persze jó kis klubb élettel stílusos ing viselésével stb, stb..
Apropó este nem futunk össze..?? Gurulhatnánk..vinném a drágaságos lambomat..Naa további szép napot
peace&loveAn odyssey through the realm of consciousness.
-
Fel
addikt
Nna... jelenleg a ph klub így néz ki: [link] (lent). Sztem ráférne egy kis karbantartás... van egy-két név amelyet lehet nem is ismertek
Mellesleg nagy klubélet... hát sztem klub nélkül is lehet nagyokat krúzolni... igazából klubon belül csak versenyezni lehet (vannak multi versenyek, melyek csak klubból érhetőek el). -
TESCO-Zsömle
félisten
Leteszem a lantot...
Persze csak egy időre...
Ma kaptam egy kellemetlen pofont! Milliomosok kihívása, 200km, 100m-re a cél előtt betelt a radial. Reccs...
Ez csak az egyik ok. A másik, hogy OSZTV-re kell készülnöm, mivel hatalmas a tét...
Találkozunk 2 hét múlva!
Addig bye, és jó krúzt!
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Kiskokó
veterán
na nemtuoom mi lett a átékkal de amióta beraktam az uj hangokat meg a tiszat szélvédőt ugyanugy 35 fpselmegy de mégis érzehtően szaggat a járék amit eddig nem csinált szal reinstalll
de viszont most hogy fentovtlam 4 csávókát is láttam rendesen egy layeren maradék 2 laggolt csak
2őt pirosan 2őt halváyn sárgán de az még jó...
érdekes hogy a közelebbiek akik magyarok velük jobban lagolok .. avgy nem is tudom ..| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
m0h0senator
őstag
Persze h nem kell a kockás ing..nem mindenkinek állna jól..
Kiskokó: Ítrod te rendesen a radial fájlod..? Am néha elég fura mert pl okos67el autókázom kitaláljuk h megyünk driftelni..kilépek majd be hcben erre okos kolléga laggol nálam de nagyon..és kb 2 perc telt el..nem lettünk se többen azóta a layeren..fura de szeretem ezt a TDU-t
Ha számít vmit: Tibi for President
[ Szerkesztve ]
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Kiskokó
veterán
válasz m0h0senator #1371 üzenetére
nem sose törötle még a radial fájt de ha azt nézed nincs még meg oylanrég a game.. össz visz játszottam avgy 18 óárt abból 16 a single részek...
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
törölt tag
Áh... Nekem tök mind1 ki a Leader, Fel-t nagyon bírom, jó fej, és segítőkész. Tibit nem ismerem, nekem mind1 hogy ki lesz a főnök... De! Tag akarok lenniiiiiiiiii, egyre több a TDU-s aki beszeretne lépni. Szvsz jó lenne egy aktív és színvonalas club. Üdv
MOD: Hogy kell Lockolni magam, ha már bent vagyok egy Layerben?
[ Szerkesztve ]
-
smisa
őstag
19-kor várok mindenkit középen a Koenigsegg+Spyker szalon előtt négykeréken
-
Kiskokó
veterán
miért enmtudok semiylen kocsit se traden venni?
"this vehicle not avaible longer to purchase" avgy valami ilyesmi.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
na Smise közreműködésével megalakult az Enzo Rally team XD
jót csapattunk kár hogy csak ketten voltunk !
na majd legközelebb| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Fittipaldi72
tag
válasz Drift_Elek23 #1389 üzenetére
gondolom este 8...(reggel 8-kor sokan vannak iskolában...)
[ Szerkesztve ]
Mindhalálig Rock N Troll!
-
Laczfi
tag
Ohh iskola... régi szép idők.
Amolyan lazulós kocsikázósat mikor akar majd megint valaki? Hogy legyen értelme is, aki tudja merre van, elvihetne az autómosóhoz pl. Lemosatnám a Nikit.
TDUFORUM.EXTRA.HU
-
Laczfi
tag
Nem tudom kordában tartani az Astonom. Az csak egy dolog hogy kipörög, azzal talajon még nincs gond, de ha egy pillanatra is elemelkedik az aszfaltról, amint leér mintha jégpályára érkezne vissza. Bármit csinálok bozótos a vége. Tuningal lehet ezen javítani, vagy már ne költsek rá és inkább vegyek helyette Espiritet?
Barátnőm Maseratit vett, lépjek az ő nyomdokába?Mit javasoltok?
Amúgy nem kelt még el a TT-m 9m-ért.
TDUFORUM.EXTRA.HU
-
uszkart
tag
Hi!
Csak érdeklődnék. A 135e dolláros kocsi leszállításokból, meg a 40-50e dolláros versenyekből kell majd összeszednem a 10milliót a McLaren F1-re, vagy lesznek komolyabb díjazású versenyek is. 22%-nál tartok, meg 1,5milliónál. Bár már feltűnt a térképen a milliós szigetkerülés, de nem tudom képes leszek-e levezetni 200km-t. Szerintem én azt nem bírom ki.
-
Fel
addikt
Ugrás közben nem kell padlózni... nem csoda, ha érkezéskor elkezd táncolni. Mellesleg segít még az is, ha a Driving Aid-el is eljátszol (én sportra állítom, úgy egész jó).
uszkart: Igen, offline biza azokból kell összeszedned a pénzt a tízmilliós ( ) F1-re... de ugyanígy a 30milliós DB4 GT-re ( )... (jaj ezek a hatredesek )
60 perc a szintidő a milliomos futamon (jó kocsival 50 körül megvan, motorral 45 kb), annyit nem bírnál egyszerre levezetni? Akkor lehet nem ez lesz a Te játékod... -
Tibiajax
nagyúr
Fel. Igazad van.
De: klubéletet lehet csinálni, csak akarni kell. Olyan vki kell a klub élére, aki képes kitalálni ujdonságokat, és képes vállalni azt, h megjelenik gyakran, és szervezi a bulikat. Itt ez a topic, a szervezésre pont jo is lenne (is). Tagokra meg olyanokra van szukség hozzá, akik szintén képesek megjelenni a megbeszélt időben, normálisak, mind mentálisan, mind játékskill-ben, és ugyanakkor kellően kreatívak is.
Hát, vhogy igy képzelem én el ezt. A kockásing nem lenne kötelező a klubomban, ez még viccnek is rossz volt, de én pl.azt viselek, mert tetszik, és mert stílusos, és még ritka is, nézzétek csak, moho hogy rákapott.
Szoval, ezt akkor beszéljük meg gyorsan akkor, és ha Screammm is ugy gondolja, és lemond, én szivesen elvállalom az elnökséget, persze, ez csak egy titulus lenne, viszont szivesen találnék ki bulikat a népnek, meg magamnak is, hamár minden nap fent kujtorgok a szigeten..Mégegy. Azt kellene még kitalálnuk (Fel, Moho!) , hogy megtartsuk-e az eredeti, originálé PH-klubbot, és kickeljük az inaktiv embereket, és maradunk mi, és az uj tagok, és csinálunk egy nWo-t a klubon belül , vagy megalalpitjuk egyszerüen a PH'sTDU-New Generations-t?
Várom a válaszokat!
üdv
a kockásinges
ui. ja, és Moho! [link][ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz Tibiajax #1397 üzenetére
Nem kell ezt a mostanit megszűntetni.... a legburzsujabb helyen van (750e$ bolt az alapítás). Tali szervezésekor is jó, mert viszonylag alacsony a forgalom. Ha akarod át is lehet nevezni (asszem )... Az inaktívokat majd én kiteszem, de ha valaki vissza akar jönni akkor term visszavesszük...sztem elférünk egy klubban annyian, ahányan innen phról játszunk.
( hát ez a kockásinges téma naggyon jó... a szbadság szimbóluma... Mellesleg pont tegnap alakítottam a karakterem kinézetén... lecseréltem a tavasz óta hordott zakót.... már kicsit viseltes volt )
-
Tibiajax
nagyúr
Oks. Csináljuk ezt akkor.
Amugymeg, ha egy klubba szeretnél tartozni velem, kénytelen leszel fél évnél valamennyivel rövidebb időszakonként ruhát cserélni, nem szeretnék égni miattad, h bűzlesz. Épp elég hómleszt látok én, nap mint nap az utcán. ..igaz, ők nem MC12-vel járnak...Srácok!
Aki szeretne csatlakozni a klubhoz, kérem, jelezze a topicba folyamtosan. Felvételit csinálunk, de semmi nagy dolog, egy egyszeri krúz, és utána megbeszéljük mindig.
Eddigi tagokat én előre is bocsájtanám:
Fel (Fel)
Bale_E (Mohosenator)
Rusher (Sirlaci)
Tibiajax (Tibiajax)
------- eddig.
Screammm, Zsömle, Okos67, és még mások. Jelezzetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- Nagy chili topic. :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest