Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
hiába, jó helyen könnyen ottragad az ember.
Figyelem! Hamarosan változások a klubéletben!
-
Chapel
addikt
Media Markt-ban és 576Kbyte-ban is 3990.-,ha pesti vagy, vagy pláza közelben akkor hajrá és még az ezrest is megspórolod...2 doboz cigi....
Üdv.
Jah és visszaolvasgattam és nem tiszta ez a online barátok stb. ől. miért van hogy látok egy playert a mappon,odaugrok,aztán nincs sehol pedig egy helyben áll a térkép szerint....eddig 1 hét alatt 2(!!!) db online playert láttam a játékban szemtől szemben
HA valaki tud egy részletesebb leírást erről nagyon hálás lennék mert baromira akarok ismerősökkel kocsikázni,akár veletek(aztán majd megismerkedünk ) de nemtiszta a dologElőre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Pecc
őstag
Nos, meg is rendeltem sikeresen. Holnap szvsz kihozzák.
Addig játszogatok a virágossal egy kicsit -
szacsee
nagyúr
Gyérökök Achtung, Achtung!
Tegnap fagyi volt 2x is (kimerevesett a kép, a bilire reagált, de a winbe nem tudtam visszamenni). A megfejtendő kérdés, hogy a radial miatt volt-é (krúz elött töröltem) vagy stabilitási probléma, esetleg TDU bug...
Nos az adataimat nézegethetitek, azért nem töltöttem ki ill töröltem, mivel sok dzsigoló jött, hogy nálam hány FPS-el megy ilyen-olyan játék és ezt már untam..
Szal adataim:
C2Q 6600 @ 2600Mhz (ne szójjá be 1,064V-on ezen stabil).
Asus P5K Deluxe
4x1Gb Super Talent T800 (nincs húzva, mert nem láttam értelmét)
MSI 8800GT OC (nincs húzva)
WD 250 YS x2 Raid 0 kötetben..
Annyit illik tudni, hogy a Vista kipróbálása után az elsődleges meghajtó a D lett, tehát ezen figyel az XP (SP2), a C meghajtó pedig logikai, ezen van a TDU feltéve...(szal meg lett kutyulva, de nem vészes, nem hinném hogy ez a probléma oka).
A másik, hogy passzív vizem van, tehát nuku venti, csak a tápban és a ramokon...
Idle hő felmegy 35-40°C-ra (CPU-VGA), terhelve +4-5°C-ot emelkedik.
Dirt alatt néztem a hőfokokat nem nőttek oan nagy mértékben huzamosabb használat után sem..Ötletet, javaslatokat várom szívesen!
Podium Hub + Cluster Pack és váltófül Kormányos topiklakók részére 40K, QR2-vel 63,5K, vagy külön a kormányváltó is akár.... keress PM
-
szacsee
nagyúr
Az nem jány, henem ripör..de nem akar új karakterrel kariert kezdeni, mert akkor kezdhetné előről...sztem az egérrel a saját dekoltázsát nézi, azért a női karakter..
Podium Hub + Cluster Pack és váltófül Kormányos topiklakók részére 40K, QR2-vel 63,5K, vagy külön a kormányváltó is akár.... keress PM
-
Cucori
tag
válasz szacsee #2057 üzenetére
Motoszott bennem egy ilyesmi lehetőség, de nem gondoltam volna innen senkiről h csaj karakterrel nyomja
Egyébként ma is összefutottam egy jány-nemjánnyal.Akkor itt is úgy megy mint a WoW-ban... nocomment
(jé, mennyi pajti online! )
[ Szerkesztve ]
Common sense is not so common anymore...
-
marcarc
senior tag
hali!mostanában minden játék besz...rik nálam és nem értem miért!Test driveot is benyomom és kb fél óra mulva beszaggat amikor lassítok!Mi lehet a gond?a gépem elvileg megfelem az elvárásnak
amd athlon 64 4800+
2gb geil ram
8600gt jah meg win fos xp -
Stalker-2572
veterán
Tökönszúrom magam 7:31 Tantalus Noble M14 S3-al próbálkozom...
All Black...
-
bendeguz 76
tag
válasz Stalker-2572 #2061 üzenetére
a nagy lamboval simán meglehet csinálni.viszont ha idegből csinálod már akkor mehetsz helikópáterral akkor sem fog menni.SZVSZ
-
marcarc
senior tag
válasz szacsee #2060 üzenetére
probáltam már szinte minden beállítással de akkor sem jó!max 10 percig jó aztán megint elkezdi és teljesen játszhatatlan a játék!kidobott pénz grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a legutóbb egy óráig jó volt minden pedig maxon volt az össze beállítás aa is 4 szeresen és ment mostmeg tiszta pixel és ugyse megy!Nem értem!Valaki lőjjön le -
Bronco80
aktív tag
válasz Stalker-2572 #2061 üzenetére
Corvette Z06 st2-vel próbáld, nem lesz probléma.
-
szacsee
nagyúr
válasz Stalker-2572 #2066 üzenetére
Me jobban gyorsul és több a vége mint az ST3-nak.
-
dobgya
csendes tag
Sziasztok
Segítség kellene. A játék tökéletesen működött egész addig, míg letöltöttem egy mentést. Kicseréltem az enyémre, betöltöm, elindítom, kimennék az útra és kifagy. Már próbáltam újratelepíteni den az sem segített. Egyedül, ami idáig segített a Windows újratelepítése.
Mi lehet a gáz? -
Fel
addikt
radial.cdb törlés, keress rá, rengetegszer téma volt már.
Egyébként mi a bánatért szedtek le mentést... mi értelme? Egy játék lényeg az, hogy játszod, TE kezded el, TE haladsz benne előre, TE fedezel fel új dolgokat, TE TE TE...Egyébként most másnak sem elérhető a szerver, vagy csak engem szivat? (nem lepődnék meg az utóbbin...)
[ Szerkesztve ]
-
Bronco80
aktív tag
válasz Stalker-2572 #2066 üzenetére
Ha megszoktad a dülöngélését, akkor rájössz, hogy az a "vacak" a játék egyik legjobb irányíthatósága.
-
Reaper
őstag
válasz Bronco80 #2074 üzenetére
Jah, jó volt, bár a többi kategóriában csúnyán kikaptam , hát igen a saleenben az az előnyös, hogy nem kell sokat váltogatni, és így nincs akkora előnye a kuplungosoknak.
Meg hát, lehet be kellene egy kormányt is szereznem
Most lejöttem hogy töröljem a radialt, erre nem enged vissza -
bendeguz 76
tag
nálam már működik aki akar jöjjön fel.sziget nyugati sarok fenn a torony.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Hát, én fent vagyok, de fél órája nem bírok rákapcsolódni Cukorék léyerére...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Cucori
tag
válasz TESCO-Zsömle #2077 üzenetére
Észrevettük, vártunk jó sokáig, dumáltunk, br4d tört minket... aztán meguntuk, nekiálltunk zúzni egymást
Akkor rájöttünk a parton ácsorogva, hogy Ferke bebetonozta a gépét, úgyhogy őt gyaktuk percekig, mire becsusszant a vízbe
Aztán ezen mókáztunk, váltogatva az áldozatokat.
Meg ugráltunk kövek közé, stb stb...... Ritka állatok voltunkCsináltam képeket is, de szerintem lusta leszek feltölteni bárhova is Sry.
[ Szerkesztve ]
-
Laczfi
tag
Most épp már megint nincs szerver.
TDUFORUM.EXTRA.HU
-
bazso29
aktív tag
válasz Tibiajax #2079 üzenetére
Jó volt, kár hogy jöttek azok az állatok és kilöktek egy párszor. Meg hogy 5 kilóméteren belül háromszor lefagytam. De a megoldás megvan, a save könyvtárban a "TDU_MC_1_66_A_.dmp" fájlt törölni kellett.
Ez pedig a "táncosseggű fehérördögöm".
Tibivel
Lasse-val
Ezzel a hozzászólásommal kvázi-tag lettem.[ Szerkesztve ]
- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
Cucori
tag
válasz #97544192 #2084 üzenetére
Jah igen, erről jutott eszembe most... Onnan kezdődött, hogy br4d felmérgelt hogy szétzúzza a csinos kis zsebautókám. És jött a bosszú (lásd egy régebbi hsz)
Nah, ha már ő feltett képeket, én tényleg nem fáradok ilyesmivel. Amúgyis csak 4 lett asszem.És a néni-vezető nemjány játékosok listja bővül... LOL
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Tegnap említettem, hogy változások lesznek a Prohardver-TDU-Klubban.
Az utóbbi hetekben, köszönhetően a TDU megcsappant fogyasztói árának, szép számmal bővült a hazai tdu-sok, és egyben az itteni játékosok száma is. A régiek elmentek, az ujak pedig megérkeztek, és ezzel mondhatjuk azt, 1-2 alapember (Bronco, Fel) kivételével egy teljesen új gárda alkotja az itteni közösséget ma már.
Egyre többen lettünk, szinte a semmiből, napról napra, és emiatt is merült fel egyre fokozottabban a klub- és egyben az alkalmi krúzos összejövetelek kapacitását firtató kérdések és panaszok. A csoportos összejövetelekre mindenki akar jönni, a klubba mindenki be szeretne lépni, és ezzel nincs is nagyon nagy baj, mindössze az Atari által limitált határok jelentenek problémát ilyenkor, de erőteljesen. Ezt mindenki a saját bőrén tapasztalhatta már, 8 ember maximum layer-kihasználtságnál már igen instabil a rendszer, szerencsésnek mondható az, aki nem laggol és nem dobálódik ki a layerből. Ez persze, egyben mindneki játékörömét is rontja, ezért mindenképp ki kell találnunk valamit! Fel-lel összedugtuk a majom- és macskafejünket, hogy megbeszéljünk két égető témát. A krúzokra és a klubba történő túljelentkezést.1.) A kub létszámkapacitása elérte a maximumot, ezért hosszas eszmecsere után (ki kit szeretne látni mindenképp a klubban..) átrendeztük a névsort. Inaktiv emberek és (egyenlőre)abszolut ujoncokat kerültek ki, nem kellemes szájízzel, de a muszáj-érzés vezérletével.
A PH! Klubjának vadonatúj, frissített felállása immáron a következő:
Opelos_HUN, mohosenator, TESCO-Zsömle, GrimReaper, okos67, (hun)Bendeguz, br4dz0rk4, Backspac3.hu, szacseee, Laczfi, Sirpi77, SmisaHUN, Sirlaci, Fel, Tibiajax.Ez eddig 15 ember, 1 hely még fennmarad, ide azt a valakit fogjuk felvenni, aki a hétvégi versenyeken ill. kruzoláson a legügyesebb lesz. na és persze, szeretne is jönni. Ha nem lesz ilyen, értelemszerüen később lesz meg az utolsó klubtagunk.
Szeretnék egyúton mindenkitől elnézést kérni akik kikerültek, sokáig gondolkodtunk, és a szükség hozta a döntésüket, nem a szívünk..2.) Cruiseok.
Utóbbi talikon már rendszeres volt, h szép számmal jelentünk meg, és emberek maradtak le a csoportos felvonulásokról. Ez így nagyon nem volt jól, és a fákjúatarin kívül sajnos túl sok mindent nem tudtunk/tudunk csinálni, ezért máshogy kellett a dolgokat megközelíteni. Fel inteligenciáját, szacsee alapgondolatait, és az én ravaszságomat felhasználva a következőt találtuk ki:
Marad az egyetlen PH-klub, és azon belül, a találkozók előtt, amennyiben az előzetes topicbeírások sok embert jósolnak, két külön csapatot - egy race-es és egy krúzos csoportot - hozunk létre. Azt h ki melyikbe akar szerepelni, előtte itt a topcban, később a ventrillo bevezetésével lebeszéljük. Felváltva gémelünk tehát, egyidőben. A Race-csoportot Fel fogja vezetni, itt az egyetlen kérdés, a viszonylag kisebb sávszélessége lesz, de ez majd ki fog derülni. Egy tény, a versenyeken maximálisan 6 ember vehet részt, többet nem fog tudni stabilan hostolni (egyenlőre).
A kruzos-brigáddal föncsi lesz, neki ugyis az fekszik jobban, itt mehet az higgadt vezetés/hülyülés/fotózgatás/mostmár leánycsábítás is ( csak ha Laczfi nincs! ) ezerrel.
Csere, a két csapat között előre megbeszélt időben.Ha vmi nem világos, nyugodtan lehet feltenni kérdéséket, csak nem nekünk, még nekünk sem tiszta minden.
Ami tény, muszáj lépnünk és kipróbálnunk dolgokat, mert az atari nem fog itt már csinálni semmit..Na, a sok sírásrívás után, nézzük, mi van az étlapon a hétvégére
Ma este ugye lájtos kis baráti krúzolgatások lesznek, nem téma.
Szombaton, előreláthatólag 17-18.00 magasságában lesz a klubtalálkozó, amire mindenkit szivesen várunk. Program természetesen race és érdekesebb fajta krúz lesz, van még egy napunk addig, mindenki írjon majd, aki jön és persze azt is majd, hol akar kezdeni. Fel intézi a versenyzőket, többiek Tibcsihez.Ennyi egyenlőre, előre is jó hétvégét Mindenkinek, O' ahu szigetén
-
törölt tag
Akkor ma este remélem talizunk, Tibiajax!
Megtiszteltetés, hogy bekerülhettem a klubba. Köszi.
Na, mentem is TDU. -
Laczfi
tag
válasz Tibiajax #2088 üzenetére
Frankó. Amíg nincs végignyomva nálam a játék, addig nem kötöm be a kormányt meg a pedálokat, szal addig lassú leszek, úgyhogy akármennyire is tisztelem Felt, egy darabig még csak Föncsiék light krúz csapatához fogok tartozni.
"mostmár leánycsábítás is ( csak ha Laczfi nincs! )" Ezt a diszkriminációt. Velem együtt miért nem lehet csábítani?
TDUFORUM.EXTRA.HU
-
dobgya
csendes tag
Sziasztok
Mit kell online játékhoz bealítani? Légyszi érthetően, mert 32-évesen az agysejtek fele elhalt. (a játék eredeti) -
Pecc
őstag
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
válasz Tibiajax #2088 üzenetére
Opelos gépét segítek megráncigálni, hogy ne akadozzon a városban sem neki a gém, aztán megyünk mink is...
Kösz a bizalmat a tagsághoz!Podium Hub + Cluster Pack és váltófül Kormányos topiklakók részére 40K, QR2-vel 63,5K, vagy külön a kormányváltó is akár.... keress PM
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest