Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csana

    senior tag

    Összeraktam magamnak én is egy Cow Mangler 5000-at, ha már egyszer mindenki ezzel rohangál. Jópofa cucc, viszont én megrögzött Black Boxos user révén még nem vagyok tisztában egy két dologgal a fegyvert illetően. Azaz a wiki leírásban nem tudok értelmezni 1-2 dolgot. Pl mi ez a "Maximum ramp-up"/"Maximum fall-off " dolog. Azt látom hogy más az értéke, mint az alap RL-nél, de nem tudom mire is vonatkozik.

    Meg itt vannak ezek:
    Point blank
    Medium range
    Long range

    Ráadásul a splash dmg-ről sem írnak semmit.. Ezek szerint ez egyezik az alap RL-el vajh (a leírás elején igaz említenek egy olyat, hogy a "The blasts fired function similarly to rocket projectiles".. lehet pont ez a kérdésemre a válasz)?

    Emellett ha jól értem, csak mini kritje van a fegyvernek, sima kritje nincs (se random, se kritzkreeges).

    Amúgy a tauntját szerintem nagyon eltalálták :P. Emellettt nem tudom hogy a cartel k. szeró moddolt-e, mert mikor próbálgattam a rocket jumpot a fegyóval, egy scout fejére érkeztem, aki belehalt a dologba, mindezt ilyen "Mariós" hangefekt kíséretében tette -mint amikor ráugrunk valamilyen rosszarcú teknősre/gombára-. A kill item pedig ilyen "Bonk" felirat szerű volt. Ez megszokott ha fejre landolásba meghal az ellen, vagy csak a szeró ilyen "mókás"?

    Ja igen Kartel Kocsma, sorry :D. (A végére csak sikerül összehoznom egy normális hszt, most látom itt ott nagyon keszekusza lett, de remélem a lényeg lejött)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák