Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos2110
aktív tag
válasz #49553920 #7040 üzenetére
Jelenleg ingyen sehogy. Játékban elég nagy értéke van 10 kulcs körül. Az unusualok fizetőeszköze trédpiacon általában az earbuds. Ha pénzért akarsz venni 18$ körül adják.
Ja és ha valaki ne hinne nekem, hogy ezek a pixelekért súlyos pénzeket adnak nézze meg a sourceop.com -ot (legdrágább játékbeli cucc burning flames kabuto unusual 800 dollár körül van, régebben 1500 körül volt)
[ Szerkesztve ]
-
KeyBee
tag
Jöjjön mindenki fel PH! szerverre azt let's play! én fenn vagyok már.
"Ha az élet citrommal kínál, vedd el és spricceld valaki szemébe."
-
Kassadin
addikt
Nektek nem csinál furcsa dolgokat mostanság a tf2? Ma másodjára akad be a hang, majd fekete képernyő, feladatkezelőben meg ugye ott van hogy a játék nem válaszol...
Sonja: Remek, azt hittem megint nálam van a gixer.
[ Szerkesztve ]
-
Khaal
őstag
Köszönöm a meghívást, mára nekem ennyi fért bele.
Lenne pár noob kérdésem:
Van valami rendszeres időpont amikor össze jön a csapat?
Mindig ilyen kevesen vagyunk? -
Khaal
őstag
Akkor majd benézek még hétközben is. Sajnos még igencsak kezdő vagyok TF2-ben, a legtöbb pályán még egyáltalán nem is jártam.
-
KeyBee
tag
Valaki volna oly kedves, hogy adna nekem ingyen egy 24. szériás ládát? :$
[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
válasz Kassadin #7068 üzenetére
Tegnap még ment, ma délelőtt is játszottam még vele, most este viszont ezt csinálja. Tűzfal/router beállításokkal biztos nincs gond.
Volt már ilyen pár hete, 10 szer kellett frissíteni, hogy találjon 5 szervert, akkor is minden filter nélkül.
Egyszer csak megjavult magától.Elvileg nem egyéni probléma, rákerestem a neten, és sokan panaszkodnak ilyenre, hogy nem állítottak el semmit, még sem hajlandó működni néha.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem bírtam aludni, ezért gondolom összeírom ki mivel, és én kinek mivel tartozom:
Kassadin(SK3L3TON) jön nekem egy Shortstoppal.
ptech jön nekem egy Bonk! Atomic Punchcsal.
Valakinek pedig tartozok Shortstoppal. Na ki az a valaki? Tán in-game fazslama de itt a PH-n ő ki?[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
KeyBee
tag
válasz Cucuska2 #7073 üzenetére
Hát ahogy a magyar fordítás is mutatja ezek régi tárgyak szóval alapjában véve ezek sima fegyverek/cuccok voltak, csak jó idő eltelt azóta hogy droppolva lettek vagy ilyesmi és mostanra vintage-k. Épp ezért vintage a vintage és van valamicske értéke, mert mostmár nem fog neked esni ilyen vagy nem tudsz craftolni csak venni. De semmi különlegeset nem nyújt max ha gyűjtöd őket vagy jobban tetszik a kék szín ^^
-
Ricardo128
senior tag
Valaki segítene, hogy hogyan tudok kinyitni backpack-okat? Már van 4, de egyiket sem tudom
gölmétcsül ©
-
Worker
aktív tag
válasz Kassadin #7063 üzenetére
Trade for money OFF:
Nem szabad elfelejteni, hogy a "hard trade-erek" jelentős része azért vesz meg valamit, hogy azt jobb áron továbbadhassa.
Rengeteg példát tudnék írni, de nézzünk csak egyet: volt időszak, amikor halomszámra vette a nép 16-17$-ért a buds-ot, mert eléggé leszállóágban volt a TF2 trade biznisz, de ők úgy gondolták, hogy új életre kap még a téma.
Láthatóan igazuk lett: a free TF2-vel óriási új vásárlóközönségjelent meg, akikből ha kb. 30% lesz premium, és csak 1% akar unusual/értékesebb sapkákba utazni, már akkor is elmondhatjuk, hogy a korábbi jelek ellenére még mindig óriási lehetőségek vannak a TF2 businessbe.
Lényeg: némi kivárással 2-3$ nyereséggel adnak el 1 buds-ot, és ha 30-40számra halmozták fel, akkor annyival többet tudnak felmarkolni... Itt jön be a képbe, hogy ha valaki minél nagyobba utazik, annál nagyobbat kaszálhat (én is míg komolyba csináltam a trade-elgetést, hátráltatott az, hogy nagyon kellett a pénz, ezért amim volt, nagy részét folyamatosan eladtam kessért, utána meg újra kicsiből kellett építkeznem.../Bocs ha kicsit sallangos voltam, a lényeg asszem átjött, kicsit részeg vagyok na :]
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
whisperity
tag
válasz Cucuska2 #7073 üzenetére
Minden olyan item, ami a MANNconomy frissítés (vásárolgatás/csereberélés) előtt már a játékosok tulajdonában volt, automatikusan megkapta a VINTAGE előtagot, és kék színűre változott a neve.
A vintage és a unique (normál sárga nevű droppolt) itemek között semmi különbség nincs, egy vintage Direct Hit teljesen ugyanazt tudja, mint egy "sima" Direct Hit.
@Cicero: Onnan veszi, hogy ő is benne volt az üzletben. Egyik nap este amikor volt szeró event de már nem voltunk túl sokan, a játék helyett inkább beszélgetésbe fajult át a dolog és mesélt nekünk.
én is míg komolyba csináltam a trade-elgetést
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
kérdés:látom,sok embernek van olyan fegyója,ami számolja a killeket....mi kell ehhez és hogy lehet hozzájutni?
off,ezt most fotóztam: http://www.idokep.hu/keptar/album/Friss/kep/11#kep
Elég hülye idő van itt...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Akos96
senior tag
-
BandiHUN
veterán
Azért ez elég pofátlanság.Meg az is,hogy a nyüves ládát CSAK pénzért nyithatod ki.
No meg egyébként ígyis van rengeteg felszerelés,főleg ami látható,nem fegyver,amit nem lehet megvenni a boltban...(Ráadásul az is milyen tahóság,hogy jópár játékért lehet cuccot kapni,de sok esetben,pl.a Homefrontnál is,elő kellett volna rendelni,hiába van meg nekem...)sőt én a crafting leírásokban se találtam.Ezek hogy jönnek be,marha ritkán de találni lehet?Pl.láttam valami sapkát,ami füstölög...[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Cicero
őstag
válasz whisperity #7079 üzenetére
ok ezt most nem értem
a lényeg hogy én adtam a shortstop-ot
-
BandiHUN
veterán
válasz Akos2110 #7084 üzenetére
jaja,most olvastam utána.De ez is csak ládás....igazán lehetne valahogy craftelni kulcsot is...ha jól tudom,amit boltban vesz az ember,nem cserélhető,szóval ez remek húzás,hogy igazi pénzért vegyél zsákbamacskát,hisz még az esélye is kicsi egy ilyen cuccnak.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
whisperity
tag
válasz BandiHUN #7086 üzenetére
És abban nekik mi lenne a nyereség? Pont ez a lényege
Amit a boltban veszel nem cserélhető/craftolható. A kulcsot megveszed a boltban, kinyitod a ládát. Azonban ami a ládából kiesik cucc (pl. unusual sapka vagy strage fegyver) már cserélhető/kraftolható lesz.
De az unusual sapkának azon kívül, hogy valódi pénzért/in-game cuccokért eladni jót kaszálhat vele az ember, semmi értelme.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz whisperity #7087 üzenetére
Na ja,de az ember ugye szeretne valami egyedit...
Mondjuk végülis a ládákat ha nyitja az ember,akkor az még nem vészes,végülis lehet tudni,miből mit kaphat...fegyók meg remélem nem kezdenek jönni tömegszámra ezután,mármint ilyen pénzes fajtában,a játékot is akár megkavarva,craft/találat esély nélkül,örülök,hogy a mostaniakat is elkészítették/találták többen is.
A látványcuccokkal csak az a bajom,hogy tegnap 12 cucc esett,ebből 1 volt a láda,a többi csupa fegyver,használós cucc,mint pl.Állvaálca,egy halom kacat összejön az embernek.
Mondjuk itt meg gond a találási limit,mert ha 15 tárgy,akkor nekem jövő csütörtökig semmi,lenne inkább az,hogy esne ritkábban,de játékidőtől függően,akkor a fanatikusok kraftolgathatnának legalább,de így egy értelmesebb cuccra minimum gyűjtögethet az ember 1 hónapig,ha jól láttam,mihez mik kellenek...de ezt megkapja az is,aki csak idlézik valahol.Avagy lehetne a jobb teljesítményért jobb cucc,avagy ha az nem is,akkor legalább ahhoz a kaszthoz dobjon holmit,amit az ember épp a találáskor használ,így azért a kedvenc kasztot könnyebb lenne felszerelni.
A nyereségre meg annyit,hogy azért aki pénzért vette,kaphatna valami extrát is,hisz jelenleg egyszeri vásárlás a boltban már prémiumost csinál az emberből,veszel egy fél júrós izét,és nem külömbözöl attól,aki pl.rendesen megvette/Orange box-al.
Mondjuk annyi előnyöm van,hogy a régi cuccaim vintage-ek,bár ha tudtam volna,hogy ez lesz,akkor annó többet foglalkozom a játékkal.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz whisperity #7089 üzenetére
Nos ebben van valami, tőlem is mindig magyar trade szerveren kérdezik a magyar neveiket az itemek-nek mivel és angolul írom ki, mert nem magyar a tf2. Nem is értem az ilyeneket
-
BandiHUN
veterán
válasz whisperity #7089 üzenetére
Magyarok vagyunk,vagy mi a szösz,ha van más mód rá,hogy angol legyen a játék a Steam nyelv átállításán kívül,akkor OK.
Vacak a fordítás tényleg,de viszont igaz,én se fogom a Vikit túrni,hogy fordigassak,mert páran nem értik.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
whisperity
tag
válasz BandiHUN #7091 üzenetére
Ha tényleg nem akarod a Steamét állítani (nem tudom miért... csak egy esetleges segítségkérés esetén a saját és a segíteni próbálok dolgát nehezíted ), akkor van egy alternatív megoldás.
Meg kell nyitnod a team fortress 2 content.gcf fájlt egy GCF-kitömörítővel (pl. GCFScape). A tömörített fájlból csomagold ki a /tf/resource/tf_english.txt fájl a merevlemezeden a következő helyre:
C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\account neved\team fortress 2\tf\resource.
(A SteamApps előtti rész az a mappa, ahová a Steamet telepítetted.)
Ha kicsomagoltad, a kicsomagolt tf_english.txt fájlt nevezd át tf_hungarian.txt-re. Így magyar marad mind a Steam, a TF2 is magyarnak fogja hinni magát, csak az angol fájl kerül betöltésre magyarként (a fiókmappa elsőbbséget élvez a betöltési sorrendben a GCF-ekkel szemben).
Hátránya: ezt a folyamatot minden frissítéskor, amikor új itemek jönnek be, végig kell zongorázni.
@vkristof: Alapból nem is kellett volna magyar nyelvű Steamet és játékfordításokat csinálni. Nemzetközi szoftvereknél a különböző fordítások mindig csak agyrémet és idegeskedést okoznak. (Magyar kíndózt sem kellett volna csinálni és magyar ubuntut sem.)
Nem támadás senki ellen, de a mai világban aki nem tud angolul, az elveszhet, mivel lassan minden nemzetközi lesz, és az ilyen fordítási hülyeségek csak kompatibilitási problémákat okoznak. Az meg a másik, hogy a fordításban nagyon sok, egyébként jó poén elveszik. Például a Heavy kezest, a Killng Gloves of Boxing-ot (KGB ) Gyilkos Boxkesztyűk-nek, vagy minek fordították. És akkor az achievementnevekről ne is beszéljünk.
[ Szerkesztve ]
-
Akos2110
aktív tag
válasz BandiHUN #7088 üzenetére
Egy A heti drop limit nem tárgy számra hanem óraráa van megadva. (11 óra körül)
Kettő Szerintem annak lehet örülni, hogy a valve nem fegyvereken ad ilyen előnyöket azoknak akik pénzesek.
Három Akik pénzért vették kaptak egy sapkát (Proof of Purchase)
Négy Ha tiéd lenne a valve te ingyen adnál mindent a tf2ben? -
törölt tag
válasz whisperity #7092 üzenetére
Nem is azzal van a baj, hogy csináltak magyar nyelvű menüt, hanem azok a fordítások
-
JSaN
addikt
Egy gyors kerdes:
Sapka eshet?
Mert miota tolom sose esett, csak fegyver meg lada.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
BandiHUN
veterán
válasz whisperity #7097 üzenetére
Fancy Fedora nekem is esett...sajna nem csináltam róla shotot
De a legtöbb mindenről,ami 1 hét alatt jött,azért igen
http://steamcommunity.com/id/lorenzohun/screenshots/?tab=public&showdate=1&filter=app_440Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs