Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
Mi ez már a mai update-ben?:
"Definitely did not add cheats for upcoming Free-2-Play Invitational Cup"
Mivadems: Az új fegyók max 2 scrapért mennek trade-en, kivéve a soldier új dolgait, azokért elkérnek néha 1 rec-et is. Én a medic update-es fegyókat többnyire 3 random itemért szoktam elpasszolni..
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
kérdés:buzerálják a tárgytalálást is?
Elvileg csütörtökön van a reset,és ha jól tudom,15 tárgy van hetente...namármost én csütörtökön,találtam 5-öt este(szóval mivel előtte 2 napig semmi,megvolt a reset,nem is voltam fent sokat,olyan 2-3 óra alatt esett az 5),tegnap mindössze egy Rift-kódot és ennyi...tegnap összesen pedig tuti voltam vagy 5 órát,a Rift még reggel egy pár perces szeróramenés után esett is,azóta semmi...
Pedig pl.tegnapelőtt éjjel voltam még idle szerón is,tegnap sokat voltam fent játszani is.
A tárgyszerverrel elvileg nem volt gondom 2-3 napja...
Lehetséges,hogy valami bug miatt a kinyitott ládák cuccait is beleszámolná?azt nyitottam ki párat...De a 6 tárgy még bőven messze van a limithez képest.
shotolni meg szoktam minden találatot.Dems:a festék és a detonator érdekelne
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
csana
senior tag
-
BandiHUN
veterán
Én arra gondoltam,hogy belenyúltak az idlézés miatt...vagyis mintha lenne valami napi limit is.
Mondjuk nem értem,olyan nehézkes a craft,lehetne simán játékidő alapján is,és ki lehetne szűrni az idlézőket is,hisz ha valaki nem játszik,akkor idle szerón csak hal és kész.Mondjuk nekem jól jött,mert felmentem medicelni,és hamar összejött a 10 ezer heal,sőt mivel azt hittem,hogy menet közben dobja az acsit,és nem vettem észre,hogy a stat menet közben is megnézhető,hol tartok,negyedra alatt összeszedtem 25 ezer healt
De ugye akkor adta be csak,amikor meghaltam.
Egyébként érdekesek az idle szerók,eddig ha felmentem,mindig az volt,hogy csak egymásnak ugrottak az emberek,szóval nem is idlézés lett a vége
Az viszont másik tapasztalat,hogy bár másfél hete játszok csak,de idle szerón nem kaptam még semmit...Akkor se,ha más szerón igen.Egyébként van egy másik bugom is:a ládából kibontott Strange Natascha nem számolja az öléseket...a többi fegyóm "működik"...jó lenne egy Strange Tomislav
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
csana
senior tag
-
BandiHUN
veterán
valami bibi csak van...most voltam fent másfél órát,és semmi,pedig rendes játékon voltam
Ez így nagyon gáz lesz,6 cucc 1 hétre,ha így marad csütörtökig...F@szért kell piszkálni a szerót...szerintem ahhoz lehet köze.A büdös életbe nem tud az ember összecraftolni semmit így.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
kexksz
addikt
válasz BandiHUN #7461 üzenetére
".F@szért kell piszkálni a szerót...szerintem ahhoz lehet köze."
?????????????????????????????????
A heti item limit pedig még mindig random, 10 óra játékig random esik, utána pedig már nem, ez a heti 15 nem tudom honnan van. Bár a héten én is kevesebb itemet kaptam, szóval tuti baszkuráltak vlaamit.
"Definitely did not add cheats for upcoming Free-2-Play Invitational Cup" -> Nyílván ez egy hint, hogy lesz egy F2P Cup, mi más lenne?
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Lesz valami,mert már ha kérsz infót valami sapkáról,már ott vannak,bár egységes képpel a Cup-ért kapható dolgok
Egyébként az item dropra nem csak én panaszkodok,hanem a Steamen is más is,a szervert meg a héten piszkálták több napon is,olyankor még átöltözni se lehetett.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
munky
őstag
válasz BandiHUN #7461 üzenetére
A heti 8-10 fegyver teljesen átlagos. Már többször le lett írva, hogy nincs kőbe vésve a 15 fegyver. Ha szerencsés vagy akkor kaphatsz akár 14-15 itemet is a héten, de megeshet, hogy mondjuk 7-nél több nem esik. Teljesen véletlenszerű és hullámzó az egész.
Amúgy nem értem mit kell ennyit görcsölni rajta. Most konkrétan a fegyverekért játszol vagy maga a játék az ami leköt
A sok új játékos megérthetné végre, hogy az újabb fegyverek nem feltétlenül jobbak mint a régiek.
Ha meg annyira nem bírjátok az alap cuccokkal, akkor ott a sok Achievement rendszerben megszerezhető fegyver. Ma már nem kell mindegyiket megcsinálni egy kasztnál ahhoz, hogy megkapd mind a három fegyvert mint az elején... Ráadásul az újabb Achievementek többnyire még könnyebbek is mint az első pár frissítés idején.
-
kexksz
addikt
Strange Rocket Launchert vennék!
-
BandiHUN
veterán
válasz Kassadin #7470 üzenetére
na ja,de pl.engem bosszant,hogy nem vagyok képes se találni,se cserélni Tomislav-ot és shortstop-ot például,stb....viszont felmegyek,játszok,és látom,hogy ilyenekkel csinálnak ki,szóval persze,hogy jó lenne ilyen
Viszont a backburnerem működik szépen,flaregunnal is nemszeretem kategóriás vagyokSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
valószínű egész jól is mívelem...de hát mit mondjak,ez is kell szerintem a játékhoz,nem tudom,miért lenne baj.
Én meg pl.herótot kapok az engitől a sentry miatt,avagy amikor túl jó a medik-heavy páros az ellennél.
Sniper nem rossz,de ahhoz olyan pálya és ellen kell,nehéz sokat ölni,viszont mellé nem nagyon tud az ember résztvenni az objektívában,scout egész jó,de az,hogy a labdával be tudok találni,még eléggé kevés...pyróval legalább van sok lőszer a flaregunhoz.
Kém is lehet jó,de az se igazán csapatjáték,a medic jó,de pl.tegnap túl merész volt mindenki,párszor próbáltam,de egyszerűen rontott rá mindenki az ellenre,félig ment az über,mert mindenki rambózott.
A piró jó,mert végülis igen messziről is lehet kavarni a flaregunnal,szét lehet zilálni a csoportos ellent,mert valaki úgyis meggyulad elsőre is,nomeg a kavarodásban aztán hátba lehet kapni a másk felet medicestől-heavystól.
De egyébként meg elég esélytelen 1v1-ben,mert a lángszóró nem visz messzire,mozgásra se gyors az ember.
viszont a bónusztrack:megfelelő módon az ember a léglökettel remekül ellöki az embert,visszaküldi a rakétát,nem utolsó sorban eloltja a csapattársait,de ezt nem sokan alkalmazzák úgy láttam nomeg a lángszóró elég jól sebzi a sentry-t,stb.is.[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz BandiHUN #7471 üzenetére
De durva, hogy neked tomislav kellene, én meg amióta meg van az új fiókom, 2 tomislavot is találtam már, mondjuk neked meg rengeteg olyan dolgod van, ami nekem nincsen és nem is lesz, én sapkákra fogok hajtani, nem a fegyverekre. Ami fegyver nem kell azt úgyis be fogom olvasztani. aztán trade.
Pyrot meg sokan elítélik...
#7473: Vonatkoztass el pubtól, waron pyrot nem igazán használnak, nem véletlen.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz Kassadin #7474 üzenetére
na jó,de szerinted engem mennyire érdekel a war...
ez egy játék,ami benne van,használja az ember.Aki meg akar,verszenyezzen,meg butítgassa-balanszolgassa a játékot...aki meg nem tud pirózni,ne használja,én se megyek kémmel,demoval ami olyan messze van tőlem,mint Makó Jeruzsálemtől,meg főleg nem.Mégse itélem el,aki a ph-n is csak abból él,hogy lövöldözi a vacak tüskésgolyókat...pedig ahhoz sem kell több profizmus,mint a lángszóró gombját nyomni.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Akos96
senior tag
Egy Name tag/Description tag kb. mennyit ér? Van pár jó névötletem, egyet legalább meg kéne valósítanom.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Kassadin
addikt
válasz BandiHUN #7475 üzenetére
Még nem érdekel a war, de ez még változhat.
Alap szinten semmivel se nehéz játszani. Úgy gondolom hogy minden kaszt kihasználhatósága csak az emberen múlik. Én nagyon unalmasnak tartanám, ha mindig csak heavyvel vagy sniperrel játszanék. Mindennel jól kell játszani, már csak azért is hogy a csapatodban ne csak spy meg pyro legyen.
-
Cicero
őstag
tele van lassan a faszom az összes pyroval. miért marad rajtam a tüze azoknak a KÖCSÖGNEK ha már megdöglöttek?!
-
BandiHUN
veterán
a vérzős fegyók sem jobbak
Egyébként meg ott a haver piró,aki elolt,meggyógyít a medik,vagy ilyesmik..ha meg annyira "egyedül vagy",az hát szívás Csapatban annyira nem haja meg az embert a tűz.[ Szerkesztve ]
-
Cicero
őstag
válasz BandiHUN #7484 üzenetére
a vérzős fegyók azért jóval ritkábbak.
elég dühítő amikor capture pointnál, scouttal, égve az utolsó pontot foglalod és az utolsó századmásodpercben halsz be. főleg miután fordul az állás és rá 5 percre veszít a csapatod.
KeyBee: legtöbb játékban 1 lifenál megáll az égés.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Ilyet én még nem láttam, viszont határozottan állítom hogy az acsi rendszer bugos.
Múltkor olyan acsit kaptam sniperrel, amit nem is teljesítettem, tegnap meg egy soldier kapott olyat hogy 30 secig kell tolni payload mapon a rakétát, mindezt azelőtt hogy kinyíltak volna a kapuk.Cicero: Már leírtam egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
hmm-... PH!-s szeróra nem enged fel, mert régebbi a verziója mint a game ami nálam fennvan.. (volt TF2 update nemrlg)
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
BandiHUN
veterán
össze ne vesszetek...inkább készüljetek az esti eksünre,mert ha veszekedtek,ropogósra sütöm mindkettőtök hátsóját...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest