Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Lesz ma eksün?
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Kassadin
addikt
Pedig nem egy nagy dolog, csak az elején tűnik nehéznek.
Tessék, itt minden le van írva róla:[link]
De ha nem megy, kérdezz.Más: Aki olvassa, és még nincsen rajta ezen a listán, dobjon mán egy privátot. Jó lenne átírni az első hsz-t, a tagokkal meg hogy mi merre hány méter. Persze megfogom csinálni, csak nem akarom naponta a moderátort zaklatni, hogy rakja már még rá ez az 1-2 embert is a listára.
[ Szerkesztve ]
-
ruti
Közösségépítő
-
-
Vasinger!
nagyúr
Tök mind1 sztem. Később is kitettem egy eventet tegnap, nem csak 8-kor és akkor se jöttek fel többen.Úgy néz ki szombat nem nagyon lesz nyerő nap.
Egyébként lassan inaktívvá válok én is majd balcsi, koncertek, partyk stb.
Lehet, hogy a többiek is hasonló okokból nincsenek.
Whisperity: Szerintem Ő az első hsz. módosítására gondolt. A fórumnak.
-
P00By
nagyúr
Végre van jelzőpisztolyom!!!(LLLLLLLL)
-
Kassadin
addikt
válasz whisperity #6354 üzenetére
Nem személyes bejegyzésről van szó, hanem a topik első nyitó hsz-ról. Ne nézz már madárnak.
v!ct0y: Killing Gloves of Boxing és 2 db "scrap metal" kell hozzá. A sima piros boxkesztyű simán eshet, csak győzd kivárni. Scrap metalhoz meg fel kell áldoznod tárgyakat.
Még régebben írtam másnak, bemásolom, nem akarom még egyszer leírni.
"Két ugyanolyan elsődleges fegyver valamit két ugyanolyan másodlagos fegyver esetén tudsz craftolni. Illetve az amit írtál, hogy az adott osztálynak a 2 itemét craftolod össze. "[ Szerkesztve ]
-
cbr688
senior tag
2 hónap után újra játszom és rögtön kaptam két solemn vow-ot meg egy quick fixet...
ezeket nem lehet szétszedni,kéne az a 8 jarate... -
Kassadin
addikt
Pironak csak hátulról van esélye, és ajánlott az a fegyver ami 100% critet sebez ha hátulról gyújtod meg az ellenfelet. Frontális támadás az egyenlő az öngyilkossággal szerintem. Habár vissza tudod fújni a dolgok többségét, ma pubon láttam amint egy piro megölte a saját rakétájával a soldiert.
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
válasz whisperity #6376 üzenetére
backburnerrel nem lehet visszafújni, legalábbis amikor legutóbb néztem még nem lehetett
-
Kassadin
addikt
Az is jó, de ha instant meghal hátulról, akkor fölöslegessé válik az axtinguisher. Mert ugye arra alapozunk hogy hátulról fogod megsütni a delikvenst.
whisperity: De mivel hátulról fogod leégetni a húst róla, teljesen lényegtelen hogy mennyibe kerül a visszafújás. Az a Backburner(sőt megkockáztatom az egész pyro)arra van kitalálva hogy bekerüld az ellenfeleket, aztán agyjál nekik. Csak olyan pályán szoktam pirozni, amin be lehet kerülni az ellenfelet, mert frontálisan ha találkozik valami erősebbel(heavy, soldier), instant halál.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz Cucuska2 #6380 üzenetére
Nem tudom, nekem csak a gyári van meg.
Más: Nekem most ennyi cumó van a zsákomban:[link]
Ami vihető: The Quick Fix(medic), Razorback(sniper), The Gunslinger(engineer), The Family Business(heavy), The Reserve Shooter(soldier). Kellene elsősorban egy natascha.Szerk: Közben eszembe jutott hogy akkor most akkor én free accounttal nem is tudok tradelni?
tjb007: Az remek. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo128
senior tag
Sziasztok,
Örülök, hogy van ilyen téma, és hogy ingyenes a játék. Nagyjából 1 hete sem játszok vele és tetszik, hogy ilyen fejleszthetős dolgok vannak. A kém a kedvencem, vele mentem több, mint 4 órát, mindegyik mással kevesebb, mint fél órát
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki tudna nekem egy olyat mutatni, hogy mik lesznek a kém következő fejlesztései sorban, és hogy hogyan szerezhetem (találhatom) meg? Eddig az aranyórám van meg és egy másik pisztoly. A legjobban az újabb órákat váromSzerk.: Azt hol láthatom, hogy hanyas szintű vagyok, és hogy még mennyi kell a kövi szinthez? Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
gölmétcsül ©
-
bAtt001
addikt
válasz Ricardo128 #6383 üzenetére
ez nem így működik itt, ez nem rpg, nem lehet fejlődni nincsenek szintek. az új fegyverek sem az előzőek továbbfejlesztései hanem simán helyettesíteni lehet velük az eredetit. mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. ezeket vagy kraftolni lehet vagy megvárod míg random megtalálod (soksok idő is lehet). a spy nagyon jó kaszt lehet vele szívatni a többieket itt megtalálsz róla mindent.
-
Kassadin
addikt
Ma annyi cucc esett mint a szemét. Gyorsan össze is raktam heavynek az aranyozott minigunt.
Amúgy nem tudom miért van oda mindenki ezért a tomislav fegyóért. Oké hogy a Brass Beast-nek 2 db negatív tulajdonsága is van(plusz 50% spin up/mínusz 60% movespeed), de ha belegondolok, a mozgási sebességem végülis tökmindegy amikor lövök, mert egy teljesen feltött sniper mindenféleképpen kitud lőni. Szóval inkább a plusz felpörgetési idő a zavaró, ma is haltam meg miatta...De persze rengeteget is gyilkoltam, sokat számít(hat) a plusz 20% sebzés. -
Kassadin
addikt
Mivel 40%-al gyorsabban pörög fel a tomislav, nyilván. Scoutot értem, spyt meg szerintem nem nehéz ledarálni, főleg ha még olyan hülye hogy odajön mellém, én meg egyből észreveszem. Ne felejtsük el hogy a brass beast a legerősebb minigun, azzal lehet a legtöbbet sebezni/critelni.
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Jó rég volt már a TF2 megjelenés és az is mikor szinte minden estémet valamelyik szerveren töltöttem. A Heavy frissítés óta most jött el az idő, hogy újra felkerült gépemre a Steam és a TF2 is szépen lassan letöltődött. Nem kis meglepetésemre brutálisan sokat változott a játék, egyelőre még nem tudtam eldönteni ez most jó e nekem. Az biztos, hogy az ingyenesség miatt sok ismerősömet hamarabb tudom rávenni egy közös játékra.
Az első legnagyobb meghökkenést a megszerezhető tárgyak okozták. Erről szeretnék kérni egy kisebb összefoglalót, amolyan gyorstalpalót.Xbox GT: nozsolt
-
-
Kassadin
addikt
Ez hülyeség. Zárt térben pár másodperc alatt lelövöm a 300 hpját. Mert ha még azt mondanád hogy nyílt terepen fut el előlem, érthető is lenne, távolra mindegyik minigun szutyok. Kipróbálhatjuk vagy majd meglátod, amikor játszani fogunk.
#6399: Sehogy. De azt sima fegyverrel se fogod megölni, csak ha alacsony hp-n van.
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
Ma este nem akarnánk játszani kicsit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mazda topik
- BMW topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest