Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz slice14 #4105 üzenetére
Ha már nekem címezted, megpróbálok válaszolni.
Igen szükség van rá. Nézd meg a Vars résznél, miben különbözik pl a %Weather és a %Weather21. És ha megnézted, szerintem te is egy egyértelmű igennel álsz mellém!
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
slice14
veterán
válasz Mr Dini #4106 üzenetére
Nem neked szántan, véletlenül a választa nyomtam.
Csak azért kérdem, mert pl a napfázist így kértem le és megkaptam az értéket így is.
A1 Split: %Idojaras ; <sunset>
A2 Split: %Idojaras2 ; </sunset>
A3 Set: %Naplem ; %Idojaras21És így is megkaptam az eredményt.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
-
slice14
veterán
Sziasztok... Lekértem a sunrise / sunset-t. Milyen formátumot eszik meg a time content, hogy nap közben aktív legyen egy profil? Már próbáltam összerakni ezekbe a formátumokba, de nem eszi meg
%Napfelkelte1:%Napfelkelte2 = %Napfelkelte3 , ami így néz ki: 4:43
%Napfelkelte1.%Napfelkelte2 = %Napfelkelte3 , ami így néz ki: 4.43
A time content + így néz ki:From: %Napfelkelte3
To: %Naplemente3Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
DeathAdder
veterán
Nemrég voltam itt azzal a problémával hogy 5.0.1 alatt secure settings pluginnal a tasker nem kapcsolgatja az adatforgalmat.
Nos azóta feltettem egy másik (custom) romot, előtte gyári volt, szintén 5.0.1 ahol szépen működik ez és minden más is.
És most jön az érdekesség, ugyanis a custom rom custom kernelt is tartalmazott, amit pár napja lecseréltem gyárira, és mit ad csoda megint nem akart működni ez a funkció Már letöröltem, majd újra telepítettem scure settingset, de akkor sem, napokig egyáltalán nem működött.
Aztán gondoltam egyet és visszaflasheltem ugyanazt a custom kernelt ami előtte volt, és most megint jól működik
Kérdésem, hogy ezt a kernel miben befolyásolja?
És ha befolyásolja is, akkor miért van hogy a gyári kernelen a nem jó, és a customon a jó? -
Mr Dini
addikt
válasz slice14 #4110 üzenetére
Szia...! ( )
Szerintem a profilban ezt nem tudod megodani... Talán a Variable value segítségével, ha beírod a conditionsba a %Time kisebb, mint a %sunset/%naplemente3. De ugye ez csak éjfélig működik... Onnantól kell még1 profil.
Én ezt is egy if-be raknám.
Szerk.: Hopp, azt elfelejtettem mondani, h a %TIME .-al választja el az órát, percet, erre figyelj!
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
válasz DeathAdder #4111 üzenetére
Mivel a kernel a rendszer alapja, így elég sok minden ott található különböző engedélyekből ( gyors töltés, rezgés erőssége,......és hát úgy néz ki ez is )
Ha jó a custom rom, és kernel akkor maradj azon,mert a gyarin nem fog menni úgy néz ki.-- PSN_ID: GerY2123
-
Mr Dini
addikt
válasz DeathAdder #4115 üzenetére
Miért lenne érdekes. A root sincs benne alapból (általában) a gyári romokban. A procit sem húzzák a maxra, így a készülék tovább bírja stb.
A kernelt a lehető legoptimálisabbra tervezik.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz DeathAdder #4117 üzenetére
Ha értesz a tuninghoz, picit húzd rajta az overclockot egy kis governor állítással!
Szerk.: biztos van rá más kernel, próbáld végig.
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
válasz DeathAdder #4119 üzenetére
[link] Ezzel, vagy más kernel appal tudsz állítani mindent, amit lehet. Egy ondemand governor csodákra képes.
[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
törölt tag
válasz gery2123 #4120 üzenetére
Sztem a governor váltáshoz nem kell kernel app. Van rá Android API, ezért sztem Taskerből is kapcsolható (Robotban és az Elixírben is van governor váltó). De ez a lehetőség készülékfüggő is. A Samuk (úgy tudom, hogy mindegyik) gyárilag dinamikusan kezelik a governorokat. Hiába váltasz másikra, a rendszer úgyis elkapcsolja.
-
DeathAdder
veterán
válasz #79335424 #4122 üzenetére
Sajnos másik kernelt kell flashelnem, nem tudom miért de ezen nem tudok semmit változtatni.
Egyébként régebben is próbáltam már input boostot, bootpulse durationt változtatni ezen a készüléken, de nem akart működni, nexus5 -ön viszont nagyon szépen be lehetett állítani.Lehet a rendszer felülírja ahogy mondod
bocs hogy ideoffolok, a telóm topikjában az ilyen téma tabu (knox)
-
gery2123
őstag
válasz DeathAdder #4124 üzenetére
Még most se tudták a Knox eltűntetni? Vagy megkerülni? (legalább vissza állítható nyomtalanul)
Sajnos ezek miatt se gondolkodom Samsungba......-- PSN_ID: GerY2123
-
DeathAdder
veterán
válasz gery2123 #4125 üzenetére
Sajnos nem, aki eddig meg tudta csinálni azt a samsung kilóra megvette, így már szinte minden apró rés be van tömve.
A megoldás az lehet, hogyha van hivatalos samsung jótállás akkor kisütni az alaplapot, és megjátszani a hülyét...
Bár ezt nem nagyon merném, hiába mondják hogy így lehetHogy ON is legyen, azt meg tudom oldani taskerrel, hogy bizonyos appok immersive módban legyenek amikor megnyitom őket? Vagyis a statusbar tűnjön el.
Nem találtam erre megoldást, sem a taskerben sem a secure settingsben. -
törölt tag
válasz DeathAdder #4126 üzenetére
Ez a teljes képernyős mód akar lenni? Sztem azt nem Tasker -rel kell, hanem Xposed + App Settings -szel.
-
törölt tag
válasz DeathAdder #4128 üzenetére
Akkor EZT csak találtam, nem ismerem.
A Hide Bottom Bar -t viszont használom miniPC -n, KK -en. Nem csak az alsó sávot tünteti el. Ez Tasker plugin, használom Robottal.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Meg lehet oldani vhogy Taskerrel azt, hogy állítsa a system idejét egy nappal fel(következő napra)?
2. A rózsaszín T smsei furcsa fordítottékezetes és egyéb kacifántosnál kacifántosabb karaktereket kapok á é és a többi ékezetes karakterre... Hát ez nem szerencsés, ha felolvastatom Marissal, mert az se látott még ilyen karaktereket. Valahogy nem tudom Taskerben changelni a fordított karaktereket humánosra?
Tudom, h ezek "lehetetlen" kérdések és pl nasos fórum motorja már a haját tépné tőlem... Sorry.
-
slice14
veterán
Végre sikerült nekem is az egyedi ikon hozzáadása notifihez. Hála Mr Dini kollégának.
Mégegyszer köszi a segítséget.
-
Bilkooo
csendes tag
sziasztok.
Átolvastam ezt a fórumot és hasonlókat találtam, de konkrétan ilyent nem.
Szeretnék segítséget kérni, hátha valakinek van rá megoldása.
Sokat utazom külföldre ezért lenne szupi.tehát kifelé menet:
az aktuális szolgáltatóm figyelése. Ha a határhoz érve a szolgáltató megváltozik akármire, akkor küldjön egy sms-t majd álljon le a monitorozás és indítsa el a befelé jövet feladatot.Befelé jövt:
figyelje a szolgáltatót és ha vodára vált küldjön sms-t, majd álljon le és indítsa az elsőtlényegében valami ilyensmit szeretnék.
[ Szerkesztve ]
A végsbesség iránya a végtelenbe mutat...
-
Mr Dini
addikt
Üdv...
Orientációt hogyan lehet változóba berakni? Nekem csak annyi kellene, hogyha dőlt az eszköz, akkor landscape, ha álló, akkor meg portrait legyen benne...
2. Szeretnék csinálni egy tasker+zooperes widgetet, ami mutatja a legfrissebb hsz-t a tasker topicban. Odáig megvan, h leszedem a html-t, de onnan hogyan tovább? Hogyan tudom leszedni az utolsó hsz-t. (Nem szeretnék sok fölös változót, ha megoldható... )
-
RCH
tag
A 4.4+ Androidban apró szopatás, hogy automatikus SMS küldésnél vagy címzettet adok meg, vagy a szöveget. Egyszerre a kettôt nem lehet (korábban lehetett.)
Megtrükköztem: a címzettet Taskerbôl állítom be, a szöveget, meg vágólapra generálom és autoinputtal paste a megfelelô helyre. -
helixP
nagyúr
Sziasztok Tasker-guruk
Lenne egy kérdésem, ami tudom, hogy a címadó alkalmazás képességeinek a töredékét sem használja ki.
Llama-val egykártyás telefonnál sikerült megoldanom, hogy cellainfók alapján kapcsolgasson profilokat (rezgési módot, antennákat, 3g-t stb). A gond ott kezdődött, amikor dualsimes telefonnal szerettem volna ugyanezt, ugyanis heteken át tanítgattam neki a különböző adótornyokat, de mindig talált újat.
Szerintetek mi lenne a legjobb Tasker-megoldás a problémára? Jól kezeli az adótornyokat? Esetleg hagyjam a fenébe és legyen GPS-alapú? Egy MTK-chipes készülék "híresen jó" GPS-képességeivel is működhet?Előre is köszönöm segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
Kiskopika
senior tag
Valaki letudja irni, hogy autoinputtal hogyan tudok erintest emulalni! Elviekben mennie kene de kozbe nem fut le.
Pirosan megall, hiba uzenetet nem ad. Kell valami extra beallitas? A kisegitolehetosegeknel engedelyezve van root van -
törölt tag
Nem Tasker -t használok (ráadásul cellainfós műveletem sincs), ezért a kérdésnek erre a részére nem tudok válaszolni. De sztem a Lama sem tehet arról, hogy dual SIM -mel nem működött jól. Ugyanis bármíly meglepő, ilyen opció csak 5.1 -től van az Androidban. 5.1 -ig semmilyen Android SDK -val fejlesztett alkalmazás sem tudja értelmezni azt, hogy "dual SIM". Ennek a kezelését az OS készen "kapja" anélkül, hogy értelmezné. Az Androidos alkalmazások futnak a saját kódútjukon, de ha történik egy slot váltás, (amiről azt sem tudják, hogy mi fán terem), akkor törlődhet a temp és újraindul a cellainfó keresés/találás. Az ő értelmezésükben ilyen csak akkor történhet, ha megváltozik a pozíciód. Vagyis, újra beléptèl oda, ahol addig voltál.
Ami az outputot, vagyis a kapcsolgatást illeti, MTK SOC esetén van lehetőség a slotok/hálózatmódok Taskerből kezelésére, de nem Android API -k segítségével (merthogy olyan nincs). A Secure Settings -ben megtalálhatók az MTK Engineer menü kapcsolói, de sztem egyszerűbb a Dual SIM Control pro -t közbeiktatni (Tasker plugin).[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
-
slice14
veterán
Sziasztok
Valakinek van tapasztalata taskerrel lekért ikont, zooperbe szeretném behúzni az ikont. Már mint hogy ne a zooper által használt időjárás alapján működjön.
-
Kiskopika
senior tag
Van lehetoseg taskal kikapcsolasra? Azt szeretnem ha kap egy adot uzenetet alljon le
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest