Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ltpalermo
csendes tag
válasz Kispósi #4401 üzenetére
több ötletem is van, nem vagyok benne biztos h mind jó/működik, de egy próbát megérnek:
- a poweramp tud intent-et küldeni, amikor számot vált, tehát a taskerben új eseménynél a system-nél van az intent received, ide írd be h com.maxmpz.audioplayer.TRACK_CHANGED. ez egy lokális változóban, a %track-ban tárol mindenfélét az éppen játszott/szüneteltetett/leállított számról. ha ezt beállítod egy globális változóra, akkor már tudsz vele játszani az edzős taskodban is, pl a wait until-al. a probléma annyi vele, amit fentebb is írtam, h nem csak olyankor küldi el az intentet, amikor szól a zene, hanem ha le van állítva akkor is. habár ez esemény és nem státusz, de bekavarhat, ki kell próbálni
- a másik ha nagyjából ugyanannyi idő a bemelegítés mindig, akkor egyszerűen wait-et használsz, pl 5 percet, majd jöhetnek az edzős zenék, újabb wait 50 percig stb.
- a 3. pedig, ha három külön taskot csinálsz és mondjuk kiteszed őket widget-be, vagy az értesítési függönyre és kézzel kapcsolgatod őket -
Mr Dini
addikt
válasz ltpalermo #4400 üzenetére
Szia!
Asszem Te vagy az én emberem!
Pont most kezdtem bele egy widget készítésébe, ami a powerampot irányítja. Tudsz felvilágosítást adni az intentjeiről? Nem sokat eredményezett nálam a kuglizás... Elsősorban az érdekelne, h a play/pause intent hogy néz ki? Illetve valahogy vissza tudnám kapni az éppen játszott szám címét?
Előre is köszi!
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
ltpalermo
csendes tag
válasz Mr Dini #4403 üzenetére
[ezen] az oldalon elég jól le van írva minden, én is csak innen tudom ezeket, de még van olyan rész amit nem értek.
a play/pause az pont az elején van, az Action com.maxmpz.audioplayer.API_COMMAND lesz, az extra pedig cmd:1
a szám címét én is próbáltam, úgy csináltam ahogy az előző hsz-emben írtam, tehát event alatt intent received com.maxmpz.audioplayer.TRACK_CHANGED és kapsz egy %track nevű változót, ezt pedig lehet split-elni, de egy-egy számnál előfordult h nem írta ki csak a változó nevét. biztos van egyszerűbb és jobb megoldás, de mondom még nem értek mindent belőle -
törölt tag
válasz Mr Dini #4403 üzenetére
Csak gondolatébresztőnek!
A Poweramp nem engedelmeskedik az Androidos médiavezérlő parancsoknak? Azokat "input keyevent X" parancsokkal is tudod vezérelni. Ezek az érvényben levő médialejátszásra érvényesek, amennyiben az adott lejátszó ezeket használja. Taskerben nincsenek médiavezérlő utasítások?
Ha indítani akarsz egy számot, akkor használhatod az ACTION_VIEW intentet. Az uri sorban kell megadni a fájl elérési útját. Ez alapján, a rendszer, az adot fájltípus szerinti, alapértelmezett alkalmazásnak továbbítja az intentet. Ha az a Poweramp, akkor azzal fog indulni.Ami a fentebb említett feladatot illeti, nem ismerem a Poweamp lehetőségeit. Megnéztem a Music Folder Playeremet és abban beállítható, hogy mi a teendő, ha lejátszotta a mappában levő, összes számot. Van "ugorjon a köv. mappára" opció. Ha a mappanevek elé sorszámot teszek és a 01 -es első számával indítom a lejátszást, akkor a síma médiavezérlőkkel lehet befolyásolni a lejátszást. Sztem a száminfókhoz sem kell spec. API. Ez a Folder Player meg tudja jeleníteni a szám infót a "rolón". Nem teszteltem, de 4.3 -tól a 3rd. party appok értesítései is lekérhetők.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz #79335424 #4405 üzenetére
Engedelmeskedne, ha az volna a "gyári" (alap) player. De mivel a poweramp csak másodlagos, mert bugol és csomószor kiírja, h nincs licencem nem akarok mindig rebootot, h rájöjjön megvettem...
Tehát ezért szórakoznék intentekkel.
Itpalermo:
Nagyon köszönöm!
-
ltpalermo
csendes tag
-
slice14
veterán
Sziasztok
Hogy tudom lekérni azt hogy az ébresztő aktív e? Azért kéne, hogy a zooper ne írja ki, ha nincs beállítva.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
ltpalermo
csendes tag
válasz slice14 #4412 üzenetére
ehhez nem feltétlen kell a tasker, a zooper-nek van rá beépített változója, a #SASET# ez 0-t ad vissza ha nincs beállítva ébresztő, 1-et ha igen. én pl így oldom meg, h ne írja ki ha nincs beállítva:
$#SASET#=0?:akármi amit ki akarsz iratni vele$ ez pont az csinálja amit szeretnél, semmit nem ír, ha nincs beállítva, ill. ha be van akkor azt amit a : után írsz -
Mr Dini
addikt
válasz ltpalermo #4409 üzenetére
Köszi! Egy istencsászár vagy!
Mostmár Taskerrel is megy, csak rájöttem, h a romomban van a hiba...
Egyébként a %trackot megoldottam a szokásos JS-el, szerintem gyors, de persze érdekel a splitelés nélküli megoldás is.
-
Dottore
addikt
Azért a Tasker tud meglehetősen ostoba is lenni.
Feladatokhoz rendelt custom ikonokat (na meg a scene bitmap is) visszaállítás után manuálisan kell beállítani, pedig mindig ugyanott vannak, mindig ugyanazok. Nem vagyok programozó, de ezt annak aki egy ilyen appot megír, beletenni, hogy az elérési utat is mentse... hát...
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz Dottore #4416 üzenetére
Én ezt úgy oldottam meg scene-nél, hogy js-be adtam az elérési útnak változót. Így van a scene háttere és a sunrise / sunset ikon kis napocskája hozzáadva.
Ha nerm erre gondoltál, akkor nem mondtam semmit.
[ Szerkesztve ]
-
ltpalermo
csendes tag
válasz Mr Dini #4415 üzenetére
vhol egy külföldi fórumban futottam bele, h a variable search and replace-nél lehet használni reguláris kifejezéseket. az alapján csináltam, mert a js-nek nem tudtam hogy álljak neki, úgyhogy ha azt leírod azt megköszönöm, mert ez 3 sor, ill. annyi, amennyi infó kell a %track-ból
szóval így néz ki:
a search részhez ezt írtam: (?<=artist=).+(?, catUri) ez a %track-ból, azt a részt keresi meg, ami az artist= után szerepel és levágja a , catUri előtti résznél. ha a Store Matches In részhez írsz egy változót, mondjuk jelen esetben én %artist-ot írtam, ekkor az %artist1 fogja tartalmazni a nekünk kellő részt.
szóval ez annyi sor lesz, ahány infó kell, és mindig meg kell nézni, h mi jön utána és azt írni a + utáni zárójelbe, mert ha csak a vesszőnél akarom elvágni, akkor vmiért nem működik -
Mr Dini
addikt
válasz ltpalermo #4423 üzenetére
Köszi! Gondoltam rá, de számomra a Js egyszerűb és meglepően gyorsabban fut le.
És persze itt a JS is.
var music = local('%track');
var music2 = music.split('title=');
var music21 = music2[1].split(',');
setGlobal('%Zenecim', music21[0]);
var artist = music.split('artist=');
var artist2 = artist[1].split(',');
setGlobal('%Zeloado', artist2[0]);Én azért vettem külön az előadót, meg a szám címét, mert másra is kell, de ha Neked egybe kéne, akkor ez kell Neked!:
var music = local('%track');
var music2 = music.split('title=');
var music21 = music2[1].split(',');
var artist = music.split('artist=');
var artist2 = artist[1].split(',');
setGlobal('%Zene', music21[0]+' - '+artist2[0]);
flash(global('%Zene')); /* a flashtől kiveheted nyugodtan nem fontos. */[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Hogyan tudnám taskerrel a telefonon (Nexus 5) a mebilnetet egy bizonyos időpontban ki és bekapcsolni? Mondjuk reggel 7-kor mikor megyek le hazulról be, és este 6 mikor megjövök akkor meg ki.
Köszi előre is, ha valaki tud segíteni
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz GrooveHero #4428 üzenetére
most használod elöször a taskert?
-
Mr Dini
addikt
válasz GrooveHero #4428 üzenetére
Ha a lolli miatt nem megy a dolog, akkor vagy Secure Settings(Play), vagy Taskeren belüli +oldás a Shell (root pipa) svc data enable, tiltásnak ugyanez, csak disable-lel.
-
Mr Dini
addikt
válasz aprokaroka87 #4431 üzenetére
Foggalmam sincs...
Sokat faragtak az APIkon, lehet, h csak a Tasker nem lett "lollipopkész" bár végiggondolva ez sem igaz, mert valóban csak roottal lehet kapcsolgatni a mobilnetet.
Szerintem inkább a GPS kapcsolgatása van röhejesen
megoldvaelrontva a régebbi droidokban is.És hogy választ is kapjál elvileg a kugli célja ezzel, az adatvédelem volt a noname appokkal szemben.
-
GrooveHero
addikt
válasz aprokaroka87 #4429 üzenetére
Ömmm...igen
Igen sajnos a lolli miatt van ez. Secure settings kell playröl ezt tudom, már meg is van.
Még root kellene, bár ez kicsit bajos lesz, mert a Barclays banking app nem nagyon szeresse a rootot. Na de ez már az én saram. De majd kitalálok valamit.[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Mr Dini
addikt
válasz GrooveHero #4434 üzenetére
Már megint ez a szerencsétlen Barclays...
Az roottal sehogy sem fog müködni, még xposedes root cloakal sem...
Esetleg próbáld ki, h root nélkül megy e a shellparancs, amit írtam.
-
Mr Dini
addikt
válasz aprokaroka87 #4433 üzenetére
Nem erről van szó, csak a fejlesztő még nem talált rá root nélküli megoldást.
-
törölt tag
válasz GrooveHero #4434 üzenetére
Azzal a bankos üggyel nehéz lesz összehozni. Legutóbb, egy másik topikban, már az Xposedes trükköknél tartottunk, de így is csak a bankváltás lett a megoldás.
Szerk.: Lassú voltam.
Esetleg Autoinput.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #4438 üzenetére
Mert a GPS Gingerbread, a mobiladat meg Lolli óta van korlátozva. Természetesen csak a user biztonsága érdekében. Van még pár ilyen (pl. beviteli mód váltás, rendszerlog, másik alkalmazás állapot infói, külső SD -re írás, SELinux deaktiválás, stb.).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #4440 üzenetére
Természetesen sehogy. A root eleve biztonsági kockázat. PC -ket sem "illik" rendszergazdai módban futtatni. Nekem csak az ezzel a problémám, hogy ha ez az én érdekem és az én biztonsági kockázatom, akkor miért nem dönthetek róla én? Persze, aki nem mesevilágban él, az tudja rá a választ. Abba sajnos, bele kell törődni, hogy a nagytestvér figyel. De, hogy döntéseket is hoz helyettem, az nekem már erős.
-
aprokaroka87
nagyúr
vajon ez a mobilnetes bekapcsolás megoldható lenne-e a beépitett java functionsal?
vagy az másra van?
-
slice14
veterán
Hali... Kéne egy kis segítség. Az autovoice recognized tud olyat hogy változó tartalmát nézi és a szerint hallgat a szóra? Az időjárás cucchoz kéne. A három napos időjárást akarom olvastatni, a változó a nap nevét tartalmazza. Tehát jelen esetben bemondom hogy pénteki időjárás és felolvassa a harmadik nap időjárását.
Remélem érthetően írtam le....
-
aprokaroka87
nagyúr
üdv!
A Taskerben a code>javaofunctions rész mire lenne jó?a 4.7-től van benne.
-
krysn95
csendes tag
Sziasztok!
Arra van valakinek ötlete, hogy a Tasker + autovoice folyamatosan hallgasson?
Tudom, hogy van continous listenning, de ez mindig megáll egy idő után és nem figyeli a parancsokat.
Nekem olyan megoldás kellene ami, ha törik ha szakad folyamatosan figyel napokon, heteken keresztül..amíg ki nem kapcsolomRészben ehhez kapcsolódó kérdésem, hogy megoldható az, hogy a tasker+autovice egy win laptopon keresztül hallgatózzon folyamatosan? Tehát egy windows gépre kötött mikrofon lenne a vezeték nélküli "füle" gépnek.
Hálásan kösz minden tippet!
-
aprokaroka87
nagyúr
üdv!
a taskerben az hogyan oldható meg hogy valami pl 5 percig tart?
időtől függetlenül. -
Mr Dini
addikt
válasz aprokaroka87 #4446 üzenetére
A wait nem jó?
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz aprokaroka87 #4448 üzenetére
Nem egészen értelek, de ha az kell, h megnézi az időt, hozzáad 5 percet, majd az így kapott eredményt letárolja egy változóba, az tök egyszerű. Js-el pár perc összedobni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest