Új hozzászólás Aktív témák

  • HUN]Repa

    aktív tag

    válasz FrozenThrone #6278 üzenetére

    Hiaba 3 perc a bevizsgalas, ha 57-dik a termek a sorban a beszallitonal. Masreszt irtam, hogy javitasi kiserlet is eselyes, az tovabbi idot vesz igenybe.
    A harom honapos dolgot konkretan egy fogyvedes mondta, az altalad linkelt idezet nem igazan hasznalhato, semmi konkret nincs benne, mi az, hogy "vegtelensegig", meg "tulzott"... Nem tudom a cegetek mivel foglalkozik, es kivel milyen szerzodesben all. Kozottunk nincs specialis szerzodes, igy a hatalyos jogszabalyok a mervadok, annak pedig eleget tettunk. Nem szamit, hogy reszedrol erdektelen az esetleges elhuzodas lehetseges oka. Ha fontos az, hogy a szamitogep folyamatosan uzemeljen, olyan szerzodest kell kotni, hogy ez megvalosuljon - pl. azonnali csere - addig marad a 15 napra valo torekedes.
    Leadasnal a kolleganak sajnos nincs ralatasa, hogy a beszallito pontosan mikor vizsgalja be a termeket, es az idoben ki fog-e erni a gyartohoz, vagy csak unnepek utan, jovore, igy nem bocsatkozik talalgatasokba. Az ideiglenes cseretermeket a jelentos kellemetlenseg elkerulesere lehet igenyelni, ez pedig a leadaskor meg nem all fent.

    God save us from the arrows of the Hungarians.

Új hozzászólás Aktív témák