Új hozzászólás Aktív témák

  • orangutan4

    tag

    Sziasztok, abban kérnék segítséget, hogy a Speedport W 724v HGW-t hogyan tudom úgy beállítani, hogy a routert egy külső Asus RT-N18u lássa el. Visszaolvastam a fórumot, pár dolog kezd körvonalazódni, de nem vagyok biztos a lépésekben. Ebben kérnék megerősítést/korrekciót.
    A telekomos előfizetés része IP TV, és VoIP telefon is.

    Speedport:
    -ha jól értettem akkor a speedportban kell hagynom az IP tv, és telefon csatlakozásokat?
    -át kell kapcsolnom PPPoE Passthrough módba?
    -szerepel itt egy @t-online.hu username/jelszó, ezt el kell rontani/ki kell törölni?
    -a speedport/settings/use device as modem módot nem kell aktiválni? Ott azt írja, hogy aktiválás esetén az IPTV/VoIP nem fog működni. Nekem pont modemként kéne használni a HGW-t, de IPTV/VoIP is kellene hogy működjön. Ez ellentmondásos számomra?

    ASUS:
    -itt nem tudtam még megnézni a beállításokat, mert AP módban fut jelenleg. As ASUS-t nyílván átrakom router módba majd. Mit kell még keresnem majd a beállításokban? Itt is keresenem és aktiválnom kell a PPPoE Passthrough módot?
    -Ha jól értem, a fent említett @t-online.hu/jelszót itt kell megadnom?
    - az említett @t-online.hu felhasználónevet látom, de a jelszót nem tudom. -->A telekomos online felületen ezt elvileg lehet módosítani, ha jól olvastam. Itt ha az internetfiók/beállításokba megyek, akkor látok egy felhasználónevet, ami nálam egy név, de @t-online.hu nélkül, alatta egy jelszó módosítása fül. Ez az amit tudok módosítani a korábbi jelszó ismerete nélkül is?
    -van egy telekomos emailfiókom is az előfizetés áttekintése alatt, aminek a beállításai között szintén username-nél a fenti név szerepel @t-online nélkül, és itt is tudok egy jelszót módosítani. Ez a kettő név/jelszó ugyanaz? Ha nem melyiket kell tudnom a router beállításához?
    -van bármi (telekomos) adat, név, jelszó amit ismernem kell, ha belekezdek az átváltásba?

    Köszi a segítséget! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák