Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    Sziasztok

    Több kérdéssel fordulnék hozzátok!

    1: Mikor vezetik ki az analóg adást a rendszerből, most majd 2016 elején, vagy 2016 végén?. 2 éves szerződésem van kábeltv+kábelnet+telefon 2014 szeptemberétől.

    2: Iptv-nél ha arra raknak (mivel úgy tudom hogy a digit is kivezetik tehát arra sem lehet előfizetni) mire kell figyelni? hogy is van a set-top-box ahány tv annyi kell? bekötések hogy lesznek? ennek az előfizetési díja mennyi havonta?. 4 tv van a házban, abból csak egy mpeg tuneres tehát dvb-c, a többi analóg.
    Lehet az analógot továbbra is nézni vagy bukta, ha csak egy set-top-box-ot kérünk?

    3: Milyen előfizetési konstrukciót ajánlotok? ha lehet egyáltalán variálni tartanám a mostani analóg kiosztást, tehát családi tv alap ha még van ilyen néven majd az iptv csomagba, telefon hoppá csomag, internet pedig s-es csomag.

    4: Mostani hwg megfelel erre a célra technicolor 7200.20? iptv ugyanúgy ethernet kábelen megy mint a net? tehát a set-top-box-al a hwg ethernet kábellel van összekötve ugye a tv-be meg koax?

    5: Még valami, hogy is van ez a kötbérezés ha én felmondanám az előfizetést abban az esetben ha a digi talán szolgáltat majd itt, és még benne vagyunk a hűségidőben. Mennyit kell visszafizetni és mit kell visszafizetni nekik a kedvezmények összegét havonta? vagy a havi előfizetés hátramaradó részét?

    Digit azt várom de nem tudom mikor lesz belőle valami, kábelek kihúzva fehér dobozkák fent, előfizetni még nem lehet nálam, 16-ker Cinkota.
    Így gondolnom kell arra is, hogy még akkor sem lesz itt semmi, mire lejárna az előfizetésem.

    Hirtelen ennyi :R

    [ Szerkesztve ]

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák