Új hozzászólás Aktív témák

  • pakriksz

    őstag

    szerintem nem kell letöltési sávszélemelés a telekomnál, elég lenne a feltöltést mondjuk duplázni koaxhálózaton :D
    vagy felezni a havidíjakat.
    Persze egyik sem fog megtörténni, miért is tenné? A telekom magasról pottyant az ügyfél elégedettségre, hiszen előfizetői nagy része ha akarna sem tud váltani másra. Ha tudna a telekom már becsődölt volna rég.

    Igazából ha az államot értelmes emberek vezetnék, hoznának egy olyan szabályt, hogy a digitális átállással felszabadult frekvenciákat csak azok bérelhetik, akik vállalják hogy ténylegesen korlátlan vagy legalább mondjuk 300 giga/hó-s korlátozással, vezetékes szolgáltatókkal versenyképes áron szolgáltatnak mobilnetet. És persze kizárni ebből a telekomot(t-mobile), hiszen az ő monopóliumuk ellen lenne ez szolgáltatás. Így rövid idő alatt valszeg sokan váltanának erre a mobilnetre, a telekomnak pedig lépnie kéne, mert csak a nagyletöltők maradnának így náluk.

    [ Szerkesztve ]

    Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

Új hozzászólás Aktív témák