Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    Akkor mondanám a friss fejleményeket.

    Hivatalosan 1300 méterre vagyok a központtól.
    Nincs SNR Lock-om azt mondták. 24000-el áll össze a központban, az ottani mérés biztató lenne.

    Kipróbálták, hogy visszatettek a 15-ösre is akkor sem ment jobban. Holott látta, mert megmutattam Neki is a a 20-asra váltás előtti akkori sebesség eredményeimet -13-14Mbit/s stabilan, sőt ezt is :

    Házon belül valamivel 14000 felett áll össze a kapcsolat.
    A ház előtt van egy szerelődoboz, ahol a fél utca vagy az egész telefonhálózata menedzselhető, ott rámérve már csak 15000-rrel állt össze. De hogy ott most hirtelen mitől zuhant meg ennyire...

    Most stabilan tartja a 12 és felet ami a képen éppen még több is. 12.62-t a pingem pedig nagyon jó. Legalább két órát volt nálam, lelkiismeretesen végig próbált mindent mindent megtett a siker érdekében. Elment a központba is ott nézték együtt és nem igazán értették, hogy miért ennyivel megy csak.

    Nem UTP kábelt tett le hanem PVC-t, mert azt mondta az UTP csak akkor lett volna jó, ha közvetlenül ott lett volna a modem ahol a házba belép a zsinór.
    Na most eddig úgy volt, hogy a becsatlakozástól jött egy telefon vezeték a Telefon aljzatig, ott volt egy szűrő ,majd onnan tovább a szűrő ketté ágazott egyik kábel ment a telefon elosztókig, másik pedig a modembe.

    Most úgy van, hogy a becsatlakozástól ez a külön PVC kábel átjön a három szobán és itt a harmadikban kapott egy szűrőt. Amúgy ez a PVC kábel ez miben különbözik a hagyományos telefon zsinortól? Mert egyébként formájában és vastagságában is eltér, tehát gondolom, jobban kiszűri a zajt.

    Amúgy én átpakoltam volna, de mire leesett hogy nem UTP távolból nézve addigra már levolt tűzdelve jó részt. :D Messziről nem láttam, hogy nem UTP, vastagabb volt mint a másik kábel az látszott, meg ugye kimérős volt, szóval még a csatlakozójáról sem.

    Egyébként meg a kinti kapcsoló táblánál már 15 000 -re esik, tehát tök mindegy itt akármi van, akkor sem jön onnan gyorsabban, ez a kocka már ott el van vetve. Viszont kb fele annyi kábel van etekintben a házban.

    Na most a T-s szervereken 11.45 körül sebességet mértem, tehát ahhoz képest 1 Mbit/s-ot nyertem stabilan. Plusz kaptam egy 360R fekete modemet, egy szűrőt, friss kábelezést, a tényt, hogy minden lehetőséget kimerítettem, és az idő is rendkívül rendesen lett kiszámlázva. Az SMS nem rég jött, hogy még folyamatban van az elhárítás. Egyelőre a fekete 360R van van rajta. Azt mondja lehet holnapra jobb lesz , de hát az egyáltalán nem biztos. Még nézik bent mit lehet vele kezdeni.

    Egyébként ezt az oldalt használta sebességmérésre: http://speedtest.datanet.hu/datanet.html

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák