Új hozzászólás Aktív témák

  • Hegyirabló

    veterán

    válasz Snoop-y #1513 üzenetére

    Hidd el, hálás vagyok, hogy próbálsz segíteni, de még sem figyelsz rendesen, ám én sem hibáztatlak ezért, mert gondolom millió panaszt látsz itt nap-mint-nap.

    Azonban leírtam, hogy elvittem pl. a nővéremhez, s ott tökéletesen csatlakozik az ÉN felhasználónevemmel és jelszavammal. Tuti, hogy nem értek hozzá, de ez nekem azt jelzi, hogy a windowsom még sem küldi rosszul azt a jelszót. De egyébként ezt az új csatlakozás játékot eljátszottam már, nem is egyszer.

    Bejelentettem, vagy 8 alkalommal, csak utolsó híváskor voltak hajlandók felvenni a hibát, mikor elmondtam, hogy máshol jól megy. De a modem-csere lehetőséget még ekkor is próbálták kikerülni, vonalvizsgálat és vonalhiba volt a varázsszó. Tegnap előtt felhívott egy bambuszfejű a cégtől, hogy jó-e már. Mondtam, nem jó. Erre gyorsan elköszönt, hogy akkor vizsgálják még egy kicsit. Most már nem is próbálgatom, mert nincs hitem benne, hogy a mágikus vonal vizsgálatuktól majd megjavul. Én már eldöntöttem, s nyakam rá: ez modem hiba lesz!

    Tudom, hogy ez egy eddig még nem láttott jelenség, de van egy D-Link modemem, ami egyik gépemmel tud csatlakozni a hálóra, de a másikkal nem. Furának tűnhet, de mindannyian láttunk már fura eseteket a számítástechnika világában, olyat is, ami addig hihetetlennek vagy egyedülállónak tűnt.

    De ha valaki kételkedne az utolsó előtti bekezdésben, én nyitott vagyok minden konstruktív ötletre!

    [ Szerkesztve ]

    Aquila non captat muscas.

Új hozzászólás Aktív témák