Új hozzászólás Aktív témák

  • masterful87

    senior tag

    Egy 6,5et teljesítő 8Mb-es csomag után váltottunk 15Mb-es Családi csomagra idestova 1 éve. Engem lepett meg a leginkább, hogy 12,5-13Mb-et teljesített, 1,4MB-tal tölthettem, a feltöltés pedig 0,8Mb volt, vagyis ~ 100Kb.
    Június óta van új routerem, és mindig feljegyzem a szakadásokat. A rekord egy 183 órán át tartó csatlakozás volt, különösebben nem szakadt, max pár naponta!

    Aztán úgy november 18-a óta többször is előfordult, hogy megszakadt a net, és órákig nem tudtam csatlakozni, a router időtúllépést jelzett! Azóta naponta 4-5ször megszakad a net! A maximális sebesség 6-7Mb, a feltöltés maradt 0,8Mb.
    Nem vártam tovább, hogy magától megoldódjon a probléma, december 6án hívtam a hibabejelentőt! Srác mondta, hogy ő is úgy látja hogy valami nem stimmel a vonallal. Ma kaptam sms-t hogy "megjavították", a letöltés ugyanannyi, 6-7Mb, viszont a feltöltés visszaesett, már csak 0,4Mb!
    Újra hívom a hibabejelentőt: a központban javították a hibát, és vissza vették a sebességet, hogy ne szakadjak, és fogadjam el hogy ennyit bír a vonal!!! Egy világ omlott össze bennem, és győzködtem az ügyfélszolgálatost, hogy az nem lehet, ezen a vonalon eddig 13Mb volt, most meg 6 van, valamit csak bent b@szhattak el! Ő nem tud többet tenni, kér szakértői véleményt, ez eltart egy darabig, aztán megkeresnek hogy mit akarok, átkötök-e 5Mb-re!

    Eddig voltam jó véleménnyel a T-fosról, eddig teljesen elégedett voltam a szolgáltatásaikkal. De hogy csökkentik a sebességet, mondván hogy "megjavítják" és erről engem elfelejtenek értesíteni... Az is vicc, hogy az eddig 13Mb-es vonalamból mégis hogy lett 3 héttel ezelőtt 6Mb-es???

    Csak utólag jutott eszembe, hogy talán a modemet kéne kicserélni, mielőtt még valamit aláíratnak velem, ismerős hoz egy teszt modemet, de nem hiszem hogy egy mesterségesen lassított vonalon gyorsabb tudna lenni, még lassítás előtt kellett volna ezt meglépni.
    Szerintetek mit tehetek, hogy a fejlesztések közepette legalább amit nem fejlesztenek, maradjon olyan gyors mint régen?!

Új hozzászólás Aktív témák