Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    válasz Harkovz #118378 üzenetére

    Lehet próbálkozni az NMHH-nál.

    Ez a bejegyzés egy másik topikból származik ahol egy fórumozó levelezett a NMHH-val, hogy most akkor a garantált minimummal mit lehet kezdeni. Röviden tömören, ha a nap 24 órájában a kínált maximum sebesség közelét se éred el, csak a garantált minimum van meg, akkor bizony van mit hibabejelenteni, és a szolgáltató köteles hibaként ezt elhárítani, mivel nem a garantált minimumra szerződsz, és ha netán oda jut a dolog, akkor még az NMHH-felé bizonyítania is kell a szolgáltatónak, hogy a hálózat amin vagy az egyáltalán alkalmas-e a kínált sebességre, és ha nem akkor jön a sok-sok kötbér, és egy kisebb csomagot kellene ajánlani neked amit már viszont tudna kínálni max sebességekben is.

    Az NMHH oldalán van pár gyakorikérdés is erről a témáról, jah és ha oda jut a dolog hogy tényleg nem érdekli a szolgáltatót a bajod, akkor a hibát közvetlen az NMHH-nál is beadhatod, aki majd továbbít mindent a szolgáltatónak.

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák