Új hozzászólás Aktív témák

  • Palinko

    tag

    válasz Cs1csó #14956 üzenetére

    Köszönöm a korrigálásokat, időközben én is rájöttem hogy butaságot írtam de fontos hogy a korrigálás más miatt itt legyen aki esetleg majd olvas. Szerintem ár-érték arányban most verhetetlen ez a Cyber Power és elejében én is elkábultam az APC márkától, de tényleg úgy érzem nem kapnak annyi figyelmet a felső közép kategóriájuk alatt. Ez meg a Cybernak kvázi a csúcsterméke biztosan nagyon elégedett leszek vele és hiába kerül másfélszer annyiba, mikor 7-8 érvem is volt az APC vel szemben a Cyber javára és látom Te sem írtad hogy gyors mond le a rendelést mert butaságot csináltál :D

    Egyébként az a helyzet hogy pénteken tudtam meg hogy megérkezett a PSU-m és gyorsan-gyorsan fel kellett zárkóztatnom magam UPS témába ezt sikerült megtenni a topicnak hála. Régen volt filléres Mustek UPS-om de hatalmas csalódás volt és inkább kikötöttem és soha többet elő nem vettem. A mostani high end termék majd biztosan megszeretteti velem ezt a dolgot. Még annyi hogy tudsz abban segíteni milyen akku kell bele?

    Gondolom RB1280X2B-et ír a hivatalos oldal de ez ilyen belsős gyári kód, nincs valami standard jelölés ezekre az akksikra? Gondolom nem csak a kapacitás stb számít hanem képekes ezek egyedi formákat is kitalálni :D Szóval valami univerzális megnvezés hogy melyik akksiból kell kettő majd ha már cserés lesz. Most elég azon imádkoznom hogy ne valami 5 éve raktárban porosodót kapjak és 4-5 évig még ne legyen ilyen gondom, de már most szeretném az akksi megjelölést leírni és majd beleragasztom a használati útmutatóba hogy meglegyen. Köszönöm az eddigi segítséget is és azt is ha meg tudod mondani milyen akksi kell bele.

Új hozzászólás Aktív témák