Hirdetés
Aktív témák
-
a1rl1ne
tag
SILVERCREST Unplugged Office Mouse tipusú optkai egér eladó.
Leírás:
- összesen 6 gomb található rajta
- a design nagyon hasonlít az mx310 Logitech egérhez
- A görgő finoman működik, nem hangosan kattogós
- 800DPI az érzékelő felbontása,nem 400, mint az alsó kategóriás wireless egereké, nagyon pontos és gyors.
Van hozzá 2db ceruzaelem méretű akksi, egy bölcső, amit a géphez csatlakoztatni kell usb-n vagy ps2-n keresztül átalakító segítségével, ami szintén tartozék. Természetesen más ceruzaelem méretű akksival is működik, illetve sima elemmel is,ha huzamosabb ideig nincs használva kikapcsol
Ár:3500FtI was born in a dump my mother died, my daddy got drunk they Left me here, to die or grow in the middle of Tobacco Road
-
mdk01
addikt
hali!
Keresek 2gb-os SD kártyát PDA-ba és egy használt vagy új WLAN router-t, 5k-ig.
A routernál fontos hogy lakáson belül tudja a 20-30métert.
Privibe az ajánlatokat(ha van)légyszi, mert ott hamarabb meglátom.
Üdv. -
erdol
senior tag
Eladó egy 1 éves nem gyári garos asus ge-force fx 6600 gt agp videokari zalman hűtéssel 24k-ért.
Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.
-
Csöves
őstag
[link]
Valaki keresett?Aquila non captat muscas.
-
törölt tag
Még mindig keresek 128MB-os XD kártyát FUJI fényképezőbe...valakinek esetleg van ilyen amitől szívesen megszabadulna?
-
pg012345
senior tag
3700+ san diego procit vennék! akinek van dobjon püt
Lada motor vígan kotor, Jó a Lada az visz haza:-)
-
dante3
addikt
Eladó!
ASUS A7N8X-E DELUXE 10 000.-
2500+ BARTON LOCKMENTES 14000.-Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Docci
senior tag
Eladó 1 db Asus K8N s754+AGP lapocska....
Ár: 12.000 Ft.- (nem fix)
A lap még nem volt használva, gariból jött vissza.
Részletes leírás róla:
[link]Erőt s erényt!
-
JohnnyX
őstag
S.O.S. !!!
Valaki fel tudna venni nekem ma este 9-kornyeken a FehervarTv ismetleseben leadott ''hireket''?
A tanevnyito resze erdekel, amibe a a Hetvezer suliban szonokol a polgarmester is.
A Hetvezer Altalanos Iskola-nak kellene archivumba, en is fel tudnam venni ha lenne helyem, de nincs, most meg el kell mennem itthonrol es eleg keson jovok haza.
Ha valaki felvenne az altalam erdekelt egesz hetvezeres reszt irjon privit nekem, es felveszem a kapcsolatot vele hogy meg tudtam-e szerezni vagy sem, mert ha nem, igenyt tartanek ra!
Koszonettel:
JohnnyX
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Keresek Canon S400 nyomtatóhoz Cartridge-ot nyomtatófejjel. Tehát nem tinta patront, hanem azt a kütyüt, amibe a patronok belemennek.-= Pancsermeste® =-
-
erdol
senior tag
Eladó!
ASUS A7N8X-E DELUXE 10 000.-
2500+ BARTON LOCKMENTES 14000.-Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.
-
erdol
senior tag
ELADÓ 512-ES ÉS 256 MEGÁS SAMSUNG 400-AS DDR RAM 7500 ÉS 4000-ÉRT
Memória időzítések:
256M @ 200 MHz 2.5-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS)
512M @ 200 MHz 3.0-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS)
@ 166 MHz 2.5-3-3-7 (CL-RCD-RP-RAS)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.
-
Matrix_2
csendes tag
Eladó új, bontatlan A-DATA MyFlash 512Mb-os pendrive (+kábel +CD) kedvező áron. 4300,-Ft/db (5db van belőle). Igény jelzése e-mail címre.
-
André
tag
Barton procimat cserélném kisebbre[link]
-
Tom5
addikt
Genius Speedwheel 3 vibration kormány és pedál decemberig Garis,dobozával és minden cuccával,tökéletes állapotban mostcsak : 5K [link] legalsó...Fontoslenne!Akit érdekel kérem jelezze!!!
-
rene85
aktív tag
Hejjó. LG flatron l1510m-et eladnék 20k-ért.
specifikációk itt: [link] -
oregcsóka
őstag
Hali urak. Csereajánlat következik:
2db 512/400-as RAM-ért adnék, 2x256MB Hynix D43-as tunningramot, és 2x256MB Hynix chipes ramot. Külön-külön mennek duálban gond nélkül, de a négy darab együtt nem hajlandó menni egy gépben.
A D43-as időzítései: 133MHz: 2.0-2-2-6
166MHz: 2.5-3-3-7
200MHz: 3.0-3-3-8
A sima Hynix chipesé: 200MHz: 2.5-3-3-8
Külön csak akkor tudom eladni őket, ha már van helyette másik.''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
Ödike
tag
Tiszteletem a jelenlévőknek!
Segítsetek ezt az izét eladni
Toshiba Tecra8100 laptop eladó! PIII 600Mhz 128Mb RAM 6GB HDD Megkímélt állapotban, WinXP Op. rendszerrel, akumlátorral, LAN kártyával.
Az aku kb fél órát bír ki. Kérésre küldök képet! Irányár: 65.000Ft,-
Előre is köszi!Voltam már jobban is, de szarabbul még soha.
-
Docci
senior tag
Eladó 1 db Asus K8N s754+AGP lapocska....
Ár: 12.000 Ft.- (Nem fix.)
A lap még nem volt használva, gariból jött vissza.
Részletes leírás róla:
[link]
Székesfehérváron van a lap természetesen...Erőt s erényt!
-
Ironizer
tag
Még mindig keresek olyan alaplapot amibe belemegy egy 533-as celeron. Követelmények: AT form factor, SDRAM, AGP.
-
a1rl1ne
tag
Keresek 2500+ Bartonom alá deszkát ,lehetőleg Nf7v2.0 jó áron.
I was born in a dump my mother died, my daddy got drunk they Left me here, to die or grow in the middle of Tobacco Road
-
bim
veterán
van valakinek esetleg 36gigás raptorja eladó?
-
szijartg
őstag
sziasztok. olyan kérdésem lenne hogy ki tud itten ps2-öt kicsippeltetni??
meg mennyiért?
fontos lenne
köszi -
efge
aktív tag
erdekelne valakit fehervari helyijaratos felnott berlet?
A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
ballington
addikt
eladó x800gto
Bővebben: [link]Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
mope
tag
Sziasztok,
ajánlatokat várok a követketző konfigra:
MSI K8N neo2 platinum+54G,
2*512 DDR 533Mhz Kingmax Hardcore,
AMD Athlon 64 3000+ (939)
Inno3d 6600gt 128mb
a deszkára+memóriára van gari lehet a CPU -ra is azt megkéne néznem, ha van komoly érdeklődő utánna nézek. A memóriák kitűnően mennek duálba, tuningolva nincsenek, a CPU és a 6600GT is alapon megy.Mondtam is Tóninak „grat az új repülődhöz” Ő csak annyit mondott: „hát nem az enyém, de azért köz”
-
rrobi
senior tag
Artisjus ready dobozos(!) Sandisk 512MB SecureDigital (SD) memóriakártyák 3900Ft/db áron, korlátozott számban eladók! -
MoPeTeR
tag
Hali!
Össze kellene dobnam egy kisebb konfigot, netre, filmnézésre, stb.
Ház+táp, alaplap, proci+hűtő, memória, esetleg valami dvd-író
Ezek kellenének. Én olyan 1.5GHz körül gondoltam (v. 1500+ természetesen). Kicsit alatta, fölötte jöhet!
Bombázzatok az ajánlatokkal!
Üdv. MoPeTeRRégebben olyan bizonytalan voltam .... vagy nem?!
-
vzso
tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel 2*1 Gb DDRII 667Mhz-es Ram nekem lenne eladó [link] -
-
mope
tag
válasz -conrad- #889 üzenetére
igen láttam, de ezek nem samsung ramok. újonnan az enyém 17K /db így szerintem reális a 26ezer a 2 dbért.
de ha valaki viszi az egész konfigot, akkor lehet alkudni.
[Szerkesztve]Mondtam is Tóninak „grat az új repülődhöz” Ő csak annyit mondott: „hát nem az enyém, de azért köz”
-
rene85
aktív tag
Eladó:
egy db dvd író, LG GSA-4120B, 2004 júniusi
egy db cd író, LG CED-8080B, 2001 júniusi
az árakat ráhagyom, csak tudjam eladni. -
oregcsóka
őstag
Robi, vinyók nem jöttek?
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
JohnnyX
őstag
128Mb ddr ramot keresek.
Lehet ecc-s is, de akkor ketto darab kellene._Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest