Hirdetés
Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Sziasztok,
lenne egy eladó külső hangkarim, 2 hónapos (10 hónap gari), 1x használt, faja kis cucc: [link]
Irányár 12.000."How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
N!tRo
tag
WD800-as vinyó, új, bontatlan csomagolásban
80GB, 7200rpm, 2MB, PATA
11kMy Frist Android Logic Game -[ Frame It! ]- keresd az Android Market-en!
-
panel
aktív tag
Eladó cd és dvd lemezek, táskák, alukofferek !!!
Posta is megoldható, banki előre utalással, POSTA KÖLTSÉG NINCS !!!
[link]
[Szerkesztve] -
N!tRo
tag
Nah srácok
Kivételes alkalom!
Mivel sajnos kpre van szükségem, ezért:
új, bontatlan csomagolású, 80 gigás WD800-as vinyómat, utolsó árán 10.000 Ft adom el!!!
Vigyétek!My Frist Android Logic Game -[ Frame It! ]- keresd az Android Market-en!
-
JohnnyX
őstag
#4 hsz. él és virul még mindig._Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
Santses
aktív tag
Még miníg eladó! Akit érdekel írjon.. tuti megegyezünk!
[link] -
-
oregcsóka
őstag
Nos, nehogy azt gondoljátok, hogy a hátatok mögött eladogatom a finom kis cuccaimat, frissitem a listát:
Abit AN7-es alaplap, nF2, SATA, Firewire, 6 USB 2.0, stb... 13K
AMD SEMPTRON 2800+ SocketA 14K együtt a kettő 25K
Egy pár régebbi /2004-es,2003-as,2002-es/ PCMagazin, PCWorld, Chip, Computer Panoráma, Gamestar, és PC Format.
100Ft darabja, ha az összeset viszed, ha csak egy-két példány kell, akkor 300Ft/db
Valamint: Volna egy eladó Gexcube 9800pro gyári hűtőm, komplett, minden megvan hozzá, kb. egy hetet ment.1500-ért vihető.
Eredeti Intel P4 hűtő: 1500Ft
Maxx túlfeszvédő áramkör, molexre dugható, új: 1600Ft
Acorp nagytorony ház, 6db 5.25''-ös hellyel, ventillátorkapcsolókkal: 4500Ft
Q-Tech PCI-os modem: 1000 FT
Creative Blaster V.92 USB-s modem, 98-XP-ig, telepítő lemeze és doboza megvan. 3200Ft
Coolink AP400-as, /350W-os/ P4 csatis táp, fél évet ment: 4000Ft
12cm-es Coolink ventillátor 1500Ft, 8cm-12cm ventiátalakízó tölcsér: 1200Ft
Ezek mind megvannak, a két első tétel kivételével csere-beszámítás van.''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
törölt tag
-
XanD3R
senior tag
ELADÓ: AMD 64 3200+ Venice E3
Most perpillanat 2500Mhz-en megy (250*10) feszültségemelés nélkül atomstabilan. Mivel a hűtésem nem vmi erős ezért tovább nem hajtottam
Kinek mennyit érne meg? -
vzso
tag
PIV-es gép eladó[link].
Hátha itt a szomszédban érdekel valakit. -
oregcsóka
őstag
Jó legyen, nem bánom.
Nem tudom mennyit pörög, én szabályozni szoktam őket, de írok pontos típust, és akkor utána tudsz nézni.
Coolink ''COOL Breeze''
DC12V 0,07A 0,78W 2 Ball
És a vezetékén alaplapi csati van.
Ma ne gyere, mert megyek éjszakára dolgozni, de a hétvégén szinte bármikor jó.''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
Reac^
őstag
Kéne valami AGPs videókaresz haveromnak, a lényeg hogy minnél olcsóbb legyen!
Gf2-3-4mx a lényeg hogy 3-4 ezerbe beleférjen1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
oregcsóka
őstag
Ok, rendben van.
Tom5: A proci nem az enyém, egy munkatársamé, én az AMD-hez sík hülye vagyok, elképzelhető, hogy rosszul értettem, mikor diktálta a cuccait. Nagy kaland, annyira nem érdekel, hogy el sem hiszed. akinek kell, az szerintem így is tudja hogy miről van szó.
Köszönöm szépen a helyreigazítást!''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
oregcsóka
őstag
Én nagyon nem szeretnék belpofázni, de nem igazán értem az egészet. Ahhoz tényleg nem kell egy gépet megbontani, hogy a leírt manipulációkat, vagy akár töredezettségmentesítést végrehajtsál. szóval nem tudom, hogy min kaptad fel a vizet, a linkelésből mindenesetre nem derül ki.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
tsabesz
csendes tag
Sziasztok!
Aki esetleg ki akarja dobni már nem működő, öreg, mátrix vagy tintasugaras nyomtatóját az ne tegye, inkább írjon nekem!
Esetleg egy sörrel meghálálom!
Előre is kössz mindenkitől!''Hogy hívják az örökké tartó szexet?'' ''Rekúrzió''
-
oregcsóka
őstag
Na figyu öreg, az igazság az, hogy nálam ha valami beválik, akkor nem ugrálok. Az AMD-ben meg eleve nem tetszik pl. az, hogy átverik az embereket, aztmondják egy procira hogy 3000+-os, aztán jó ha ballag 2200MHz-en... A gépemben ami most van 1.6-os Northwood, simán és tartósan szaladgál 2.4-en. Érthető Maestro?
A melegedésről nem is beszélve. Nekem nem kazán kell, hanem megbízható prockó. Pl. ezért is nem kéne semmi pénzért a Prescott.
És ha ne adj isten kipróbálnánk, hogy a Northwood-om mennyi idő alatt konvertál át mondjuk 4,3 GB-ot AVI-ból DVD-be, akkor az a szép, nagy, fekete kalap tényleg megemelkedne a fejeden.
Na, erről ennyit. És ha már eleget játszadoztál AMD-vel, akkor épp itt az ideje, hogy áttérjél egy igazi procira. Úgy hívják, hogy Intel. Intel Northwood a becsületes neve.
Csak érdekességképpen.
És ha most azthiszed öreg, hogy fel tudtál húzni, akkor marhára tévedsz.
Na csá.''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
h@desz
tag
válasz oregcsóka #86 üzenetére
Tudomasom szerint a 3000+ nem azt jekenti hogy 3ghz sot biztos hanem egy inteles 3ghz-es procival egyenlo.Mai intelek jobban melegednek mint az AMD amirol te beszelsz az regen volt.Az lehet hogy gyorsabban konvertal.
Azért vagy itt, hogy mindent láss, hogy értsd a szót, olvasd az írást, azért vagy itt, hogy mindent megtanulj
-
oregcsóka
őstag
Ja, köszke, tudom én is, csak hülyitem a delikvenst...
Valóban a Prescottok nagyon fűtenek, én is tudom, de az az Intelnek a szemete, írtam hogy a Northwood az igazi proci, nem pedig a Prescott, vagy holmi AMD-cske..''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
oregcsóka
őstag
Ja, veszem én a lapot, és még rá is pakolok egy lapáttal:
Drága Uraim, mikor megy egy AMD ennyit: ?
Pedig ez csak a hulladék Prescottocska...
Hoppácska.
[Szerkesztve]''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
TBC
tag
válasz oregcsóka #94 üzenetére
Hi mindenkinek!
Én is Intel hívő lettem, de nem nézem le az AMD-t. Tud azért az AMD is mutatni olyat ami hihetetlennek tünne. Pláne a mostani X2-sek! Már nem minden az órajel. Az Intel az órajelet növeli, az AMD pedig az utasításkészletekkel, és egyéb jóságokkal babrál... -
oregcsóka
őstag
válasz #00809728 #99 üzenetére
Jaj istenem Dodesz, te sem és TBC sem vettétek a lapot úgylátom.
Csak szekálom a srácokat, semmi komoly vita nincs itt. Nagyjából ismerem az AMD-t, és nem szólom le, csak az agyukat akarom húzni. Na, most már világos?''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs