Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
Szfvári emberkét keresem aki DL lemezt rendelt+küldtem neki 2db sms-t kérem jelentkezzen a lemezéért ha már MEGRENDELTE.
-
törölt tag
5db de abból már 4-et eladtam.Nem az a gond ,hogy benne áll a pénzem hanem a szavahihetőségét kérdőjelezem meg.Ezentul csak az ilyen emberektől előleget fogok elkérni és majd énfogom őket szopatni bocsi nem jőtt meg stb....Kiváncsi vagyok forditva ,hogy fog neki esni???
1db trax data DL van de ha kell még akkor szerda délután azaz holnap ugy 17:30felé itt lesz a párja is.Légyszi privit írj holnapig kb 11:00ig. -
JohnnyX
őstag
Ok, 11ig felhivlak.
Mas.
Van az alairasomban szereplo 360-as duplaventis tapom, es a proci feloli venti elkezdett zizegni. Gondoltam kicserelem egy silentblade-re, es ahogy szemmel nezem, a tap ventije sokkal keskenyebb. 3 eve vettem.
Hol kapok en ilyen vekony keskeny, 8cm-es halk ventit bele?
A tap ala szerelve venti nem fer el a procihutomtol. Lehet, hogy jovohonapban megveszem oregcsoka regen arult nagytornyat_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
ArmanD.
őstag
Hoztam egy kis autóhifit Veszprémből:
[link]Öreg vagyok már bohócnak!
-
a1rl1ne
tag
Szasztok!
A következőket szeretném eladni,erre kérek árakat:
Processzor :Intel Pentium 1.6Ghz, Socket 478
Alaplap: Fujitsu Siemens D1331, Intel 845D chipsettel, ATX-es LAN,USB 2db,2db DDR foglalat.I was born in a dump my mother died, my daddy got drunk they Left me here, to die or grow in the middle of Tobacco Road
-
oregcsóka
őstag
Az 1.6-os-nál nem mindegy, hogy Willamette vagy Northwood. Az előzőnek 256KB, a másodiknak 512KB az L2 cash-e. /CPU-Z-vel meg tudod nézni/.
A Willamette 7K körül van, a Northwood magos pedig 10K körül.
Az alaplapra 5-6K között saccolok, de ebben nem vagyok biztos.''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
rrobi
senior tag
Eladó 2 x 1GB Hynix DDR2 533 RAM!
Ára: 12500Ft/db -
N!tRo
tag
leérettségiztem geci 4,3-as átlagra
My Frist Android Logic Game -[ Frame It! ]- keresd az Android Market-en!
-
oregcsóka
őstag
Gratulálok, az nagyon szép eredmény! Én 73-ban érettségiztem, 2.8-as átlagra, és protekció kellett, hogy a szakközépbe felvegyenek.
Aztán többet az életbe senkit nem érdekelt hogy hányasra sikerült. Csak hogy megvan.''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
student
őstag
hello 6600GT 128MB AGP-s videókártya érdekelne.
akinek van eladó az irjon privit. -
Laca73
csendes tag
válasz oregcsóka #250 üzenetére
Mondjuk nem szenvedtem,csak kérdeztem.Meg is kaptam a választ rá.De nem is éreznéd jól magad ha valakinek nem szólnál be.Különben meg Szfvár környékén lakom azért ide írtam.Ha valakit zavartam a kérdésemmel akkor sry,több kérdést biztos nem teszek fel itt.
[Szerkesztve] -
rrobi
senior tag
Újdonság:
3.5'' Seagate 250GB PATA új, bontatlan csomagolásban, három hónap garanciával!
Ára: 16000Ft
Link: [link] -
oregcsóka
őstag
Nem, senkit nem zavartál, ez a fórum ezért van.
Csak attól hogy vidéken laksz, még a keresőt használhatod, és ne másnak kelljen már végigolvasni a csak számodra aktuális topicokat, kikaparhatod te is a sültgesztenyét magadnak...''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
rrobi
senior tag
Eladóak:
3.5'' Maxtor 160GB 8M PATA új, bontatlan csomagolásban, három hónap garanciával! Ára: 13000Ft
3.5'' Maxtor 200GB 8M PATA új, bontatlan csomagolásban, három hónap garanciával! Ára: 15000Ft
3.5'' Seagate 160GB SATA új, bontatlan csomagolásban, három hónap garanciával! Ára: 14000Ft
2.5'' Samsung 40GB MP0402H új, bontatlan csomagolás, három hónap garancia! Ára: 12000Ft
2.5'' Hitachi 80GB HS541080G9AT00 új, bontatlan csomagolás, három hónap garancia! Ára: 17500Ft
2.5'' Hitachi 100GB HTS541010G9AT00 új, bontatlan csomagolás, három hónap garancia! Ára: 19500Ft!
Intel Celeron 2.93GHz LGA OEM 13000Ft 1év garancia!
Eladó 2 x 1GB Hynix DDR2 533 RAM!
1GB 2Rx8 PC2-4200U-444-12
HYMP512U64P8-C4 AA-A
Ára: 12500Ft/db
Eladó 4+1L Agip Formula LL Plus 10W-40 prémium motorolaj!
Ára: 1500Ft/liter! (7500Ft/5liter!)
Infó: [link]
Meteor.hu ár: 2083Ft/liter, 7650Ft/4liter! (4+1L = 9733Ft!)
[Szerkesztve] -
AtiGef
senior tag
Inno3d geforce 6600gt-t keresek csak székesfehérváron! (agp)
20-25K-ig
Hibátlan legyen! -
SzalaiG
addikt
X700 256Mb eladó vagy X1600-ra cserélném értékegyeztetéssel.
-
N!tRo
tag
nem tud valaki valami nyári munkát?
informatika területen, de jó más is, lényeg hogy szeptemberig legyen
köszi!My Frist Android Logic Game -[ Frame It! ]- keresd az Android Market-en!
-
tomiee85
senior tag
Valaki nem tud nekem olcsón nagyon halk cpu hütöt (2.8 cerkához -socket 478) A proci nem egy erögép szóval lehet nem kell neki zalman meg hasonlók a lényeg hogy halk legyen...(a hangja a gyárinak már az örületbe kerget.....)
-
oregcsóka
őstag
válasz tomiee85 #278 üzenetére
Tegyél vele sorba egy potmétert, vagy egy fix ellenállást, ekkor csökken a fordultszáma, ha nem húzod a procit, és jó a házad szellőzése, akkor nem lesz gond.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
oregcsóka
őstag
válasz tomiee85 #280 üzenetére
Nyilvánvaló. De hát azt te sem gondolod komolyan, hogy ne Zalman legyen, a venti lassan pörögjön, és a procid is hűvös legyen.
A három feltételből valamelyikről le kell mondanod, attól tartok.''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
bim
veterán
új seagate 80gb-os SATA vincsit keresek, természetesen garival!
[Szerkesztve] -
vashal
tag
Hello
eladó 1 lada direkt szűrő, null kilóméteres bobozba -
oregcsóka
őstag
Szia. Egy fél kilót tegyél félre nekem légyszives, vagy ha üvegben van, akkor kettőt, és nem baj ha pár ezer kilóméter van dobozában.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
rrobi
senior tag
Eladó:
Intel Celeron D 2.8GHz LGA, a nulla perces gyári hűtőjével!
Ára: 10500Ft -
Fred23
nagyúr
DVD-olvasót keresek Fehérváron,lehetőleg még ma.Akinek van eladó,tegye fel a kezét !
-
Motion_Blur
félisten
Üdv!
A Barátnőmnek szeretnék küldeni egy szép, nagy csokor virágot. Milyen virágküldő szolgálat létezik Szfváron? Egyáltalán van ilyen?
Já és én nem Szfvári vagyok, gondolom meg lehet oldani a későbbi kifizetést (pl: kipostázzák a ''csekket'')Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
SzalaiG
addikt
válasz Motion_Blur #293 üzenetére
Sörháztéri virágbolt!
Freya Virágszalon - Virágküldés világszerte
Major Rita - virágkötő
Egy tünemény.
A száma: 22/313-592 v 20/544-4670 -
csizzah
aktív tag
válasz tomiee85 #278 üzenetére
Üdv!
Én tavaly ősszel vettem a Mistralba egy ilyet [link] 3000ft ért, 3 év garanciával, és nagyon meg vagyok vele elégedve, semmi hangja nincs, ha melegszik a proci, automatikusan húzza magát, én egy 2,8-P4-et hűtök vele, alapon 32-33 fok, játék alatt max 46-fokot mértem vele.
Tudom ajánlani, nézz körül, sztem már ólcsóbban is lehet kapni. -
JohnnyX
őstag
Soros portra kotheto infra vevot keresek pinacle tavszabalyzohoz!
Van egy 3,5os jack dugos infra vevom, ha kell valakinek._Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest