Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Rick4 #70200 üzenetére

    1,5 benzin és 7 liter a fogyasztása, 1.5 benzin. Városban nem kell nagyobb, hosszabb, mert nehezebb parkolni vele és a távolságok is kicsik.
    Az az ötödik kerék pedig nem szemes takarmány módjára pakolható, az Ignisbe állítva nem fér be a kalaptartó miatt, fektetve meg szarul lehet körbe pakolni.
    Havonta, két havonta megyek 500 km-t oda-vissza szülőkhöz jelenleg gyerek és sallangok nélkül. Oda elég, bőven. De kettőnk cucca mellé már egy harmadik ember motyója alig fér be, a negyedikéből már a hátsó ülésre is jut.
    Nem ez álmaim autója, nem is az enyém, de néha a seggem alá kerül.

    Magamnak Octavia kombit vennék, mert hátul is elférek benne és 4-5 személy a csomagokkal, vagy gyerekkáddal, babakocsival is bele fér. De belvárosi használatra nem praktikus, 2 személyre felesleges.

    Nem idegenkedek a gáztól, meg kellett és meg is lehetett tanulni a Ladán, mi merre hány lépés. Pedig volt, hogy Hegyközi, vagy Tótkomlóson a zöld kártya vizsgán úgy eltekerte, hogy nem bírt azokkal a beállításokkal hazajönni apám még benzin üzemmódban sem. Akkor ki kellett szállni és tekerni valamit valamerre attól függően, mi a tünet. De az a kocsi még szakad kuplungbovdennel is hazament a saját lábán, meg összeégett vezetékekkel is. Persze, egy mai modern autó nehezebben áll meg alattad, de ha megáll, műhelykocsi nélkül nem sok esélyed van beröffenteni.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák