Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    Apropó vezetés, imént jöttem hazafelé Félegyházára és jövök kifelé a városból a Dorozsmai úton. Van az a lámpás kereszteződés ahol egyrészt az 5-ös két sávban folytatódik a Budapesti útként, illetve van egy átsorolási lehetőség hogy tovább lehessen menni Dorozsma felé. Jövök a belső sávban készülve már eleve arra hogy majd a Metro körül megszűnik a külső sáv és ne kelljen ott szenvedni a sávváltással mert ott sok kocsit megfog a lámpa egyszerre. Egy Lada olyan szépen átvágott előttem balra két sávot az utolsó pillanatban hogy Ő mégis Dorozsma felé megy hogy csak lestem hogy most mi lesz. Aztán végül semmi nem lett de az ilyesmit nagyon szeretem újoncként. Türelmesen átsorolhatott volna mögöttem is, de Ő nem. Pedig az 50-es tempót tartottam szóval még csiga tempóban se mentem.

    Azt is észrevettem hogy az embereknek minél drágább autójuk van annál nagyobb luxus kitenni az indexet sávváltáskor. Én még azért szeretem tartani a relatíve nagy követési távolságot mert nincsenek olyan reflexeim mint egy rutinosnak hogy kis féktávon is megálljak ha kell. Na ezt ki is használják a türelmetlenek hogy bepróbálkozzanak elém. :(((

    Brüsszeli körúton is ahogy jövünk a rendőrség felé van egy járdaszigetes átjáró a kocsiknak a kereszt utcák között. Na ott én már láttam gyalogostól kezdve babakocsis anyukán át mindenféle embert átmenni. 4 sávos úton, lámpa nélkül délután 4 órási forgalomban. Engem meg vigyen el az infarktus hogy ne üssek el senkit mert idióta és unja az életét.

    Persze nem akarok úgy tenni mint aki nem tudta mire vállalkozik. :U

Új hozzászólás Aktív témák