Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
sss
őstag
Voltam ma fényképésznél mert nem voltam elégedett az önéletrajzomban szereplő képpel, gondoltam inkább szakemberre bízom. Mondtam, hogy igazolványkép kéne, de nem kell nyomtatni, csak tegyék rá pendrive-ra, azt mondták megoldható a dolog 1200 Ft-ért. Na jó, legyen. Csináltak két képet, kérdezték melyiket másolják át nekem, mondom mindkettőt nem lehetne? Erre a válasz: "Az ár csak egy fénykép kidolgozását tartalmazza." De ami a nagyobb gond, hogy itthon megnézve nem is lett igazán vállalható a kép, elég érdekes arcot vágok mert ment ez a szokásos fordulj balra, dőlj jobbra, hajtsd a fejed amarra közben meg nézz ide. Töröltem is a képet a fa..ba.
-
veterán
szerintetek a T hogyan csinálhat olyat, hogy:
- anyósom bement egy szolgáltatást (családbarát) állítani, hogy én is bele kerüljek és ingyen hívhassuk egymást. (mármint ők engem, gondoltam lehet egyirányú is a dolog)
- azóta a szolgáltatást nekem is aktiválták (és szerintem fel is számolták mert 4300 körüli lett a 3200-as havi díjam)
- viszont ugye kaptam számla értesítőt, hogy új számlám érkezett de a my-t-ben nem találom valószínűleg anyósomék számlájával összevonták...Rick4: szerinted asztalcsapkodással ilyen esetben mit érhetek el?
-
SirRasor
addikt
Azta, megnéztem most a CorelDraw 5-öt, és mindent tud, ami nekem kell. 1994-es és 16db floppy lemeznyi a telepítője (arra van szétszedve)
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz Polemius #27267 üzenetére
Titok, mert még ellopják az ötletemet
Amúgy a honlapomon van játékok rész és...áhh itt a közvetlen link. Menhelyes játék, de még nem játszható (de azért lehet regelni, meg pár dolog működik benne). Talán most hétvégén az lesz Minden, amit látsz, azt én rajzoltam inkscapebenEDIT: melyik adobe illustratort ajánlod? Találtam régebbi CS2-eset meg 3-asat is.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Kiadási dátumra csak ennyit tudnék írni: "Mint a Cyberpunk 2077"
azaz
"It will be released “when it's ready,” "Amúgy nem tudom, tényleg kell valamit írni, de ha meg akkorra nem lesz meg, akkor az szopás. Na majd kitalálom.
EDIT: odaírtam. Március 1-re megpróbálok valamit összehozni, de igazából már most hétvégén szeretném elérni, hogy lehessen vele alapszinten játszani.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
sss
őstag
válasz macilaci78 #27270 üzenetére
Jól van lehet, hogy majd igényt tartok a dologra.
-
válasz mimi82 #27252 üzenetére
Ez az 1000-es meg 2000-es arány ugye valójában 1,0 és 2,0?
Én 1,5-ig vállalom. Ha régi a cucc és senkinek nem kell, akkor állítom 1,0-ra.
A sebesség 50/5. Hétfőn, csütörtökön, pénteken reggel csak úgy horpad a NAS oldala Mindhárom nap 5-6 tévésorozat "csordogál" rajta egyszerre.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz PowerBuldog #27236 üzenetére
Egy 16 gigásom van, ha megveszed akkor lehet hogy veszek egy nagyobbat. Mennyi lenne a vételár?
-
-
-
válasz pilóta #27285 üzenetére
Bármelyik verzió letölthető és 30 napig használható. Amiről te beszélsz, az egy félreértés. Az hogy akadály nélkül regisztrálható, még nem jelenti, hogy jogszerű.
(#27287) Polemius
Nem kiskaput nyitott, hanem leállította a CS2-t aktiváló szervereket és olyan verziókat tett elérhetővé, amiket nem kell aktiválni. De a telepítéshez ugyanúgy kell a sorozatszám, ami a megvásárolt dobozban található
Tehát szó sincs free adobe cs2 csomagról![ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Polemius
senior tag
-
ebegab92
senior tag
Gyilkos androidos mobil eladó!
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
-
-
Frenky89
addikt
Emberek építő jellegű ötleteket szeretnék kérni.
Az alap probléma a következő: Win 7 telepítő nem engedi a partíciókat csak formázni, se törlés, se kiterjesztés, se semmi.
Fűszerezésképpen: XP telepítő elszáll a particionálásnál, Ubuntu live szintén tehetetlen, ahogy a GParted, vagy az EaseUS Partition Manager is. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest