Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ironsides
tag
ebből igazán jó sosem volt.
Közepesen gyenge és átlagos az volt és az már nagyon jónak számított.
1 hdd és integrált vga és slussz. De nagyon lejáratta saját magát. Volt olyan széria, ami random módon kigyulladt."Legyen előtted mindig út! Fújjon mindig hátad mögül a szél. S míg újra találkozunk, hordozzon tenyerén az Isten."
-
adax01
tag
válasz Szakbarbár #19729 üzenetére
Szívesen elfogattam volna azokból a gépekből 1-2 darabot vagy mindet lett volna rájuk vevőm.
Eldöntöttem befejezek minden elektronikával és számítás technikával kapcsolatos tevékenységet. Ez a végleges és meg másíthatatlan döntésem.
-
-
MR_Joe
senior tag
válasz Ironsides #19753 üzenetére
Megsült vargánya táppal én is találkoztam. Szép színes lett tőle még a házikó is
Nem csalódtam a 400-as verzióban sem. Ebben sincs több cucc, mint elődjeiben. Azért a tecsó gazdaságos p4 konfigot elvitte gar időn belül anno 2Ghz p4 konf, valami ati kártya, 20 vagy 40-es hdd, cd olvasó és egy 230W JNC atx táp. Gar idő után 1-2 nappal durrant el a táp, és vitt mindent mint a piros ász... Sajnáltam szegény vásárlót, de hát olcsó húsnak...Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
Sunsetjoy
tag
válasz MR_Joe #19757 üzenetére
Hogy tudják ilyen jól "beállítani", hogy gari idő után menjenek tönkre a dolgok...?
Nekem anno a Samsung monitorom szerencsére 1 hónappal gari lejárta előtt romlott el a tápkábelnél egy bemeneti alkatrész, javították.
Másodjára múlt éven romlott el (inverter és táphiba) jóval túl a gari időn, de egy kedves fórumtárs megjavította egy kallódó Athlon64 2800+ prociértA Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
Armahun
addikt
Mint amikor a számtekboltos írja az áfás számlát az egyszem üres cd-ről és kérdezi a vevőt:
- Vezeték neve?
- Kábel.
- Kereszt neve?
- Feszület.
- Ember, mondja magának mi a baja?
- Csókolom, szülővárosom.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Ygg
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #19769 üzenetére
Takarítónő is úgy volt:
-Ha hó, idáig két X-et írt alá, most meg két Y-t! Hogy-hogy?
- Férjhez mentem, megváltozott a nevem. -
Balinov
titán
huh, ezt igy reggel, ehgyomorra. A meltan hires wifi spray 21-ik szazadi reinkarnacioja, Wifi Booster. Sima N-es adaptert ilyen dumaval hirdetni
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Ygg
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #19772 üzenetére
HA az ember véletlenül beleüt egy szóközt, rögtön el HAvazzák HAsonló válaszokkal.
A hó elolvadt. Esett rá eső. Árvízveszélyes a helyzet, jelentem. -
Xero
nagyúr
Pár gyors kérdés.
Szoktatok látni Conrad-nál 1500µF-os 6,3V-os 105-ös elkót? Most nem találok. A Panasonic elkók mennyire megbízhatóak? Letette a lantot egy NAS tápom és jó lenne, ha nem kellene kukázni.[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz adax01 #19775 üzenetére
Lehet az lenne a jó megoldás csak kérdéses mennyire férne el: [link]
Egyébként a teljes lista így néz ki a pusztulatok közül:
2x 1500µF 6,3V (8x20)
1x 1000µF 6,3V (8x12)
1x 470µF 16V (8x12)Elég kevés hely van nekik (egyedül az 1000-es áll relatív szabadon), szóval nem nagyon tudok játaszni a mérettel.
A válaszokat pedig köszi szépen! Pénteken járok arra és bevásárolok.
[ Szerkesztve ]
-
adax01
tag
Én a 6,3 v helyett 10 voltosakat raknék mind az 1500uf mind az 1000 uf nél de elfog az is férni ne izgulj.
Én mindig a Lomexbe járok alkatrészekért.Eldöntöttem befejezek minden elektronikával és számítás technikával kapcsolatos tevékenységet. Ez a végleges és meg másíthatatlan döntésem.
-
szumo
senior tag
válasz adax01 #19781 üzenetére
Bocsi bocsi!
Én azt poénnak szántam, de szerintem nem úgy sült el, ahogy én a megírás közben gondoltam
Valószínűleg túlgondoltam a:
Mire gondolsz?
A pi.ára, de hogy jön ez ide!poént. Ebből is látszik, hogy fáradt vagyok.
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
Xero
nagyúr
válasz adax01 #19779 üzenetére
Veszek mindegyikből, aztán meglátjuk a lányka fekvését, hogy mennyire szűk. Egy táp csere 20-30e lenne, egy új vásárlása pedig 90e, amihez most nem sok "kedvem" van.
Úgyis egy nagy marékkal akarok venni, mert van egy döglött DVI-os ViewSonic is a háznál, amiben szintén megpróbálok egy elko cserét (bár itt az inverteren kívül nem sok semmi púpos kondit láttam, annak meg vajmi kevés köze van hozzá).
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Meg képzeld el, mekkora fogyasztásbeli különbség, ha 500 felhasználó nem kapcsolja le a gépét...
8 órát dolgozik, 16-ot feleslegesen megy a gép.Hugom egy szamitogepes jatekokat fejleszto cegnel dolgozott, ott pl. bevett szokas volt, hogy a grafikusok NEM kapcsoltak ki a 21" Eizokat estere, mert reggeli bekapcsolasnal kb. 1 ora lenne ugy bemelegednie, hogy szinhelyes legyen a kepe.
Darabja 100-120W-ot zabal, es volt vagy 50db belole az irodaban...Inkabb fizettek a villanyszamlat, mintsem a meregdraga oraberu grafikusoknak kavezni kelljen reggelente melo helyett.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Jazzos
őstag
Úgy látszik sok helyen nem ismerik az időzíthető kapcsolókat.
-
Ygg
senior tag
válasz nyunyu #19785 üzenetére
Ez egy más kérdés, vannak speciális esetek.
Sok gyár azért termel folyamatosban, mert még egy kevéssé hatékony éjszakai/hétvégi műszak is jobban megéri, mint a leállítás, felfűtés vesztesége.
Gazdaságossági számítás kérdése.
Ha elolvasod, látod, hogy én 8-4-ig átlagos irodára vonatkoztattam. -
sasa311
veterán
válasz nyunyu #19785 üzenetére
Aki ezeket a döntéseket engedélyezi az egy igazi barom. Főleg, hogy kb. 5,000 ft-ból ki lehetett volna építeni, hogy mikor az utolsó grafikus is elhúz haza akkor a portás bácsi szépen megnyom egy billenőkapcsolót, amivel lekapcsolja monitorokat, majd 1 órával "nyitás" előtt visszakapcsolja őket és láss csodát...
Már gondolkoztam azon, hogy indítani kéne egy céget, ami költségoptimalizációval foglalkozik, felmérnék egy nagyvállalatot és tennék javaslatokat, hogy min tudnak spórolni. És csak annyit kérnék, amennyit 1 hónap alatt megspórolnak az ötletek miatt...
Csak nem lehetne bevezetni a piacra sajnos.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
-
DeltaPower
addikt
válasz sasa311 #19791 üzenetére
Itt nem úgy működnek a dolgok, hogy azt a megoldást alkalmazzák ami ésszerű és hatékony, hanem azt amivel valaki jól jár.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
sasa311
veterán
Nehezen tudom elképzelni, hogy cég attól megy csődbe, hogy lekapcsolják a villanyt, nem megy 16 fokon a légkondi az irodában péntek-szombat éjjel nappal is, mikor amúgy nem is dolgozik senki, mikor fel van véve egy takarítónő fixre, mikor csak a nettó béréből heti 3x vállal külsős cég takarítást és még számlát is ad, stb...
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
biker
nagyúr
keresnék megbízható számtech karbantartással (sw telepítés, beállítás, telefonos segítség) foglalkozó embert SZEGEDI ismerősömnek.
2-3 laptop és amikor újat vesz évente rendszeresen telepítgetni, frissítgetni, elrontott dolgokat javítani, ilyenek.kiszállósat! nem "hozd ide hagyd itt" jellegűt
környezet: windowspm-ben várok javaslatokat
KösziElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
szumo
senior tag
kiszállósat! nem "hozd ide hagyd itt" jellegűt (idézet)
Annál rosszabb nincs is, mint amikor minden kattintásomat árgus szemekkel figyeli valaki.
Aztán, ha valami olyan van, és elfelejtetted vinni magaddal a dolgaid egy részét, szabadkozhatsz, hogy jaj majd visszajövök később.Szerintem az ilyesmi nem egy olcsó mulatság abban a formában amit leírtál.
Nem azt mondom, hogy lehetetlen, és soha senki nem vállalja majd be, de nem egy álom meló.
Mondom én mindezt a nagyfaluból.Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
Balinov
titán
nekem valamiert egybol gozso perszonálkompjúter esete ugrott be, amikor a zsiroskenyerszaju family ott leste az ember minden mozdulatat
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
biker
nagyúr
ki mondta, hogy olcsó kell?
Annál rosszabb nincs is, mint amikor minden kattintásomat árgus szemekkel figyeli valaki.
Aztán, ha valami olyan van, és elfelejtetted vinni magaddal a dolgaid egy részét, szabadkozhatsz, hogy jaj majd visszajövök később.de van, amikor elviszi a gépet, majd haza, és otthon derül ki, nem is kapta meg amit kért, mert kért vírusírtó frissítést, de nem rakta fel a kedves szerelő, illetve nem kérte az office 2010-et mert a 2003 jó neki de mégis felrakták, és ilyenek
vagy ész nélkül reinstallál az okos szerelő, vagy elállítja a netet mert az ő routerén az úgy jó, hazaérve nincs net, új telefon, stbElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest