Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
etejedu
őstag
Műszaki boltban, öreg néni rendre nyitogatja a hűtőládákat.
Közben zsörtölődve odavágja:
- Kifogytak az árúból?
Eladó: - Miért mit keres?
Néni: - Mit, mit? Fagyasztott csirkét!!Megtörtént ott voltam.
[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
válasz TESCO-Zsömle #20257 üzenetére
akkor 2 db-ra lenne igényem mert bekupolni köll ugyebár
-
adax01
tag
Én nekem ez jutott eszembe rőla.
Eldöntöttem befejezek minden elektronikával és számítás technikával kapcsolatos tevékenységet. Ez a végleges és meg másíthatatlan döntésem.
-
Hequila
őstag
Mai találós kérdés:
Mi az a bediktálós internet?
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
nagyúr
válasz cbmfan #20281 üzenetére
Mai napig megvannak a korai írt CD-k Napster 1-2-3, Kazaa 1-2-3-stb. feliratokkal. Hejj, amikor még fél óra alatt jött le egy sz*rul tömörített mp3...
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
MR_Joe
senior tag
válasz cbmfan #20281 üzenetére
Elvetemült vagy
Tényleg volt Kazaa is.. jah a sebesség komoly volt. A filmeket még vmi igen kezdetleges formában szedtem, egy hosszabb film 2-3 cd-s volt...és szedtem majd egy hétig...és az a minőség... húúú .. Gyerekek! Öregszünk
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
etejedu
őstag
válasz moha bácsi #20289 üzenetére
Erről jut eszembe, anyáméknál kivertem a biztosítékot a kerettúllépés miatt. Fizettek is rendesen.
Dehát korlátlan net nem is emléxem, hogy lett volna vagy megfizethetetlen volt. -
gozso
őstag
isdn 64k a suliban. szétosztva 12 gépre
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
Sunsetjoy
tag
Lazán kapcsolódik (remélem nem baj az off)
A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
SityiSXT
őstag
Par fajdalmas aranykopes a kolleganotol (szinten helpdeskes, csak nem tudom miert*)
- Egy GB hany MB?
- Ez milyen billentyu? - mutat ra a Shiftre egy Apple billentyuzeten
Gep indulaskor kiirja, hogy "Keyboard error, press F1 to continue or Esc to enter BIOS".
- Most mit csinaljak?A Novell "szakertonk" is azert odateszi magat:
Loginkor nem csatlakozik az egyik halozati meghajto. Feltunt, hogy a pathban van egy / is, holott vegig \ van mindenutt. Megy a ticket neki, hogy nezze mar meg, jo-e a login script. Visszajon a ticket ezzel: "Nem ez a hiba" - Ez aztan segitokesz valasz volt... Aztan persze nemi szimatolas utan kiderult, hogy nem letezik az a mappa, ahova a mount mutatott volna - ezt letrehoztam, a secadminok beallitottak a jogosultsagokat, utana ment minden.
Masik kolleginat hivja a user, hogy hibat dob a Novell bejelentkezeskor, es nem jut be. Kollegina segitseget ker a hibakoddal, valasz: "Nem tudom, telepitsd ujra a klienst." Mivel ez nem oldotta meg a gondot barhogy is csinalta, jott hozzam, hatha nekem van otletem. Google + hibakod + Novell mint kulcsszo: ot perc mulva mar mondtam is, mit kene meg leszedni a kliensen kivul a geprol ahhoz, hogy normalisan ujra lehessen rakni magat a klienst. Igy a gond mar megoldva.
Amit en nem ertek ezek utan: en bocinyit nem tudok a Novellrol, megis valahogy nekem sikerul ezeket megoldani, a "szakerto" meg...
-
SityiSXT
őstag
válasz TESCO-Zsömle #20296 üzenetére
Az tuti - es mimind nagy kakiban leszunk!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Metal topik
- Vírusirtó topic
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!