Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ch003067
addikt
válasz TESCO-Zsömle #19102 üzenetére
Ott se sokkal jobb a helyzet, ha leejted
-
adax01
tag
Én szerintem ide a lapba egy s478-ast akartak beletenni.
De ilyen enbert!!Eldöntöttem befejezek minden elektronikával és számítás technikával kapcsolatos tevékenységet. Ez a végleges és meg másíthatatlan döntésem.
-
zetorg
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #19084 üzenetére
nem hiszem, hogy egy ilyen átcsúszik a minőség ellenőrzésen...ha még létezik olyan egyáltalán
ez sosem lesz elintézve gariban az tuti.
egy arab srác hozta. még aznap elment és vett máshol egy ugyan ilyet, mert nálunk nem volt rakin. két napra rá behozta az egész gépet, hogy nem megy a H80 pumpája, le volt szakitva a tápkábeléről a csatlakozó, a házban a KIVEHETŐ hdd tartó szétverve kalapáccsal, hogy beférjen a VGA
bundata csinál nekünk elég sok alaplapot, de ezzel nem fog tudni mit kezdeni. azért majd megmutatom neki
szerk: nem tudom látjátok-e a NYÁK-on a szétszórt láb-darabokat!? zseniális
[ Szerkesztve ]
-
ati012
őstag
csá figyu kéne nekeme egy 500 g idés winy
500 g satás
Ma10pénz
ahan azjo
te figyu volna nekem it 2 winyom
160 meg egy 120be kellene számolni?
jaja halehet ne
a kettőt 5ezerbe tudom beszámítani.
ahan értem
te figyu v olna megégy kérdésem
vanegy másik gépem és kicseréltem bena a winyot
és nem nem lágya a video kárgyát
az mitől lehetkimozdult?
nem mert néztem
képet ad?
jaja
akkor mit jelent a nemlátja a videókártyát?
nem indulnaka játékok
meg seholse találom
még az everese lágya
??eszközkezelőbe nézd meg, telepítsd fel újra.
probáltam
az nemlehet hogy amásik gép
acsipis volt
ezmeg piszi áres10:32
sok köze nincs hozzá, legalábbis ha nem rendszervinyó.Figyeljétek a szavakat!
-
gozso
őstag
jóvanna... akkor Mars nektek
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
cbmfan
őstag
válasz ati012 #19110 üzenetére
hány ilyen mailt kaptam összes melóhelyen... fingja sincs dolgokról, de próbálkozik. ennek a zöme tizenéves gyerek, vagy negyvenes fószer. utóbbi képes őrjöngésig elmenni, mert kizárólag csak neki lehet igaza, én nem tudok semmit. (lásd kártyaolvasóst )
sikerült lapot szereznem, egyik boltos fórumról csak miattam kinyitott, köszönet érte
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
ati012
őstag
válasz KillHates #19118 üzenetére
Ismerem, volt már párszor vásárolni.
Kb 28 éves; magyar.szerk.: postán esett meg velem. Épp csomagolok nagyba (túlléptem a súlyhatárt). Kiscsaj odajön, előkap egy számológépet látszatra is megvan 15 éves a gép. 8-as helyett hetest írt. Na fene, pixelhibás közlöm vele.
Lehet-e javítani?
Nem tudok róla hogy valahol is foglalkoznának vele. De számolj kevesebb számjeggyel vagy vegyél újat.Mi a frászt keresett nála egy hibás számológép?
Miért akarja javítani mikor 1k-ért már kap?
Miért engem talált meg?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ati012 #19119 üzenetére
Az kemény! Hát, akkor emberünk nem tolakodott mikor a szürkeállományt osztogatták...
Ami a számológépes történetet illeti:
Engem már kerestek meg; kávéautomatával, cirkó panellel, autó elektronikával is. És be kell vallanom, hogy sokkal jobb pénz van ezeknek a javításában, mint néha pár órás masszív cumi után beismerni, hogy te vagy a negyedik ember aki szétszedte már a javítandó notebook-ot, és az első három már bőszen nekiment a kontakthibás VGA chipnek valami festékégetővel, hogy majd jól meg-reflow-zzaTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz ati012 #19121 üzenetére
Ma "javítottam" meg egy cirkó paneljét; kicseréltem rajta a 7805-ös stabot; 190,- Ft és kb 6 perc munka volt. A fűtésszerelő boldogan fizet érte 5 ezret, mert ő 15-ért adja tovább. A hivatalos ára az új panelnek 48 ezer+ ÁFA
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Angelo69
senior tag
Boldogabb újévet!
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
ati012
őstag
BUÉK mindenkinek!
Első versenyző az évben: töltő csati hibás laptop, házilag történő javítási kísérlettel.
[ Szerkesztve ]
-
Ygg
senior tag
BÚÉK!
-
adax01
tag
Még boldogabb újévet kívánok mektek mint az ényém !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eldöntöttem befejezek minden elektronikával és számítás technikával kapcsolatos tevékenységet. Ez a végleges és meg másíthatatlan döntésem.
-
cbmfan
őstag
már kezdem szégyellni pofám, de felhozom: van valakinek egy C2D procija fölösben? keret 15k, pl. 6750 tökéletes lenne.
aprón írtam püt több embernek, de napok óta nem válaszolt egyikük sem.
-
cbmfan
őstag
válasz Jazzos #19140 üzenetére
ki mondta, hogy annyit kapsz? keret 15k, adtam volna érte egy tízest más pénzét költeni könnyű... de nekem is kell némi haszon
írtam egy tucat embernek még tavaly, hogy helló, kellene a proci, mikor, hol? ketten voltak képesek válaszolni, azok is eladták korábban.
[ Szerkesztve ]
-
Hequila
őstag
Gyáribarna be:
- Hello! Alaplap kellene, valami ócsóbb fajta.
- Milyen processzorhoz?
- Hát olyan ócsóbb fajta, kocka processzorhoz.
- ...
- Tudod, olyan lábas fajta!
- Hát tudtommal lábasként a jószágokat szokták minősíteni...
- ...Kérdezett még néhány hülyeséget, utána elment.
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
nagyúr
válasz Hequila #19143 üzenetére
Nálunk ez megy:
-Kézicsókolom, láktok ván?
-Jónapot! Igen van. Milyen kellene?
-Ámin léhét féccbúkozni, meg viszi a jútyúkot is!
-Azt olyan 90 ezertől tudok...
-Dé hát, kéremszépen, nekem csak tízezrem van rá! Meg különbén itt a szórópápíron nyócezeré' írják.
-Az az Ócskányé, és az nem nyolcezer, hanem nyolcvanezer.
-Áhá, ákkor megyek oda tecikérteni.
-Sok sikert!
-Bocsássomeg még azt szeretném kérdezni, hogy a busz oda mikor indul?
-Nem tudom, sajnos.
-Áz báj, mert hideg van kint. És buszbérletet teccik árulni?
-Nem, de arra a buszra nem kell bérlet; ingyen viszi az embereket az áruházba.
-Igazán? És mikor indul?
-Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Hequila
őstag
válasz Hequila #19143 üzenetére
Ami még tetszik ilyenkor, hogy az iróniát nem vágják le.
Tegnap volt egy srác bent. Tipikusan a kocka fajtából, de nem volt vele gond.
Egy gépet hozott be, hogy nem indul.
Bekapcsoltam, néztem, hogy hátha fél perc alatt meg tudjuk oldani a gondját, és akkor már viheti is.
Bekapcsolás után a tápventi irdatlan zörgésbe kezdett. Néztük egy darabig, hogy mit produkál a gép, majd hogy oldjam a csendet:
- Traktort is hoztál a géppel?
- Nem, csak a gépet.
- ...''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest