Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz Ironsides #18757 üzenetére
Hja, amikor még részegek is...
De legyen egy kis félOn, tegnap betámadták az egyik kollégát, mert a tesztjében szereplő egyik termék annyira friss, hogy csak december elejétől lehet kapni. A panaszos szerint be is perelhetnek minket ezért, mert megtévesztjük a fogyasztót...
[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
localhost
Közösségépítő
válasz bullseye #18758 üzenetére
Beperelni? Haha!
Egy fószer ragasztóval a cégének a reklámját spray-ragasztóval felragasztotta a házunk bejárati ajtajának üvegére.
Mikor felhívtam, hogy mégis hogy képzeli, azt mondta, hagyjam őt békén, mert feljelent zaklatásért!¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
adax01
tag
Hat ja ez lgaz en pl sokszor modam az ismerosomnek hogy mit ne rakjon ki de mindig bele fut ebbe azt jon azzal hogy vissza jon a dolog hogy ezt tette tonkre meg azt ,
Eldöntöttem befejezek minden elektronikával és számítás technikával kapcsolatos tevékenységet. Ez a végleges és meg másíthatatlan döntésem.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz macilaci78 #18769 üzenetére
De sajna ez kivédhetetlen, mert nem tudod elmagyarázni, hogy miért a 10k-s tápot kell a gépébe rakni, mikor a konkurencia árul tápot 4k-ért is. De ha meg is próbálod, úgy sem jut el az agyáig, mert nem figyel. Ő már előre kitalálta, hogy ez azért van, mert TE be akarod húzni, nyerészkedni akarsz rajta. Ami alátámasztja az elméletét, azt meghallja, megtekeri, átformálja, ami meg nem, azt szépen kizárja a fejéből...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
macilaci78
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #18770 üzenetére
Én az autós példát szoktam felhozni: nyugodtan vegye, amelyik neki tetszik: az olcsóbbat gyakrabban kell szervizelni, rákölteni, hamarabb eléri a korlátait (Trabant/Wartburg/Lada), a drágábbat stabilabban lehet üzemeltetni, tovább kiszolgál, kisebb eséllyel van vele gond, ha mégis, jobb a garis hozzáállás (Skoda/VW/Audi/Mercedes). Általában felelősségteljes döntés születik és adott esetben kevesebb a pityergés is.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz macilaci78 #18773 üzenetére
Az autós példa azért nem jó, mert az autónak más a morális besorolása. Kb az ingatlannal van egy szinten, míg a számítógép csak egy használati tárgy, akár a telefon vagy a borotva...
bullseye: Az attól függ mi a cél. Normális borotvával elég nehéz kenyeret szelni, ellenben konyhakéssel...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
bullseye
addikt
válasz TESCO-Zsömle #18775 üzenetére
Na ott sem mindegy, hogy a konyhakéssel, vagy egy normális borotvával próbálkozol.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
macilaci78
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #18775 üzenetére
Az autós példa azért jó, mert túlon túl hétköznapi, mindenki környezetében van autó, mindenki látott már Trabantot és olyat is, amit meg sem tud nevezni.
És aki Olcsó János, kis pénzű, annak mindegy, hogy akármilyen autóra nem fussa, vagy egy jobb PC-re. De tudni fogja, mi a különbség szarabb, szar, kevésbé szar között.A lényeg az, hogy megértessem vele a döntése mögött megbúvó kockázatot és felvállaltassam vele. Ha ez sikerül, kevesebb júzer error lesz, várhatóan kevesebb gariztatás, higgadtabb, kiegyensúlyozottabb klientúra az Olcsó János kategóriában is.
Persze, van, akinek a legolcsóbb motyó is drága, azt el lehet zavarni bontóba, bolhapiacra, használt cuccért ellenőrizhetetlen forrásból, de ennek kockázatát is meg kell vele ismertetni.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
adax01
tag
válasz Ironsides #18763 üzenetére
Bocs hogy össze vissza írogatam ékezetnélkü de még csak most ismerkedek az új tablet gépemmel és nem találtam rajta az ékezeteket.
Eldöntöttem befejezek minden elektronikával és számítás technikával kapcsolatos tevékenységet. Ez a végleges és meg másíthatatlan döntésem.
-
-
nyogo83
senior tag
Sziasztok!
Tudtok valamit a Lord Kft-rol? Sajnos ma vettem eszre, hogy bezartak kb 1 hete, pedig nem ma kezdtek ok se.
Durva hogy ennyire gaz a helyzet, hogy lepten nyomon zarnak be a szamtech boltok[ Szerkesztve ]
-
mongi
senior tag
válasz nyogo83 #18788 üzenetére
"Tisztelt Vásárlóink!
Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy az aktuális gazdasági körülmények
nem teszik lehetővé üzletünk további üzemeltetését,
az 1997 óta tartó kereskedelmi tevékenységünket
szüneteltetjük.Üdvözlettel:
Lord csapata"Nekem a szembeszomszéd konkurenciával kezd tele lenni a hócipő, kitalálok valamit ami esetleg több vevőt hozhat, kirakom a weboldalra, pár nap vagy 1-2 hét és lemásolja. Nevetséges de engem kezd b@szottul idegesíteni.
Beveheti a tusfürdős mosószeremet (Fa +Somat).......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
nyogo83
senior tag
Igen, sajnos en is csak ennyivel ertesultem rola, pedig itt van gyakorlatilag a lakasom alatt.
Az elmult 4 evben szinte mindent magan illetve ceges reszre toluk vettem, nem vettem eszre hogy kicsit is neccesen menne a bolt.
Az igaz h kb 3 hete par monitort kellett volna vennem es gyakorlatilag 2 fajta monitor volt naluk, akkor mar gyanus volt
Ami furcsa volt meg, hogy kb fel eve megint uj nev szerepelt a szamlakon, es az elmult 3-4 evet visszanezve kb volt vagy 4-5 nev/ceg valtas:
Lord Computers Kft
Lord Ultimate Kft
Lord Online Kft
Lord Dreamland Kft
es a legutobbi valami Lord World valamicsoda...Sajnalom hogy egy bolt majd 15 eves multtal kenytelen lehuzni a rolot.
TESCO-Zsömle: Nem hiszem, mert O belvarosit mondott, ez meg Zuglo, viszonylag kivul esik.
Mindegy, ha esetleg valaki innen dolgozott ott, akkor maxi respect neki, mert nagyon korrekt sracok dolgoztak ott es sajnalom oket
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz nyogo83 #18792 üzenetére
Már nem is emlékszem mit akartam ott venni, mert 1000Ft-al olcsóbb volt mint máshol, aztán megvettem másol, mert az utazás miatt elvitt volna annyit.
Én most egy másik bolttal vagyok így, hogy vásároltam ott cuccost, amire nem kaptam gyártói garanciapapírt, csak a boltit, ha beszarik nem tudom hova fogok menni vele... (ne romoljon el, 3x kopp)
-
maláj
addikt
ezt melyikőtök követte el ???
-
Ironsides
tag
Tényleg azt várod, hogy valaki jelentkezik?
Szerintem ezt valami okos kihaénnemfrídomedisön követte el!Bár hozzám került már be olyan, amit egyszerűen képtelen voltam normálisan letakarítani. Ja és ezüst paszta volt.
"Legyen előtted mindig út! Fújjon mindig hátad mögül a szél. S míg újra találkozunk, hordozzon tenyerén az Isten."
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs