Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adax01
tag
Ez meg tegnap velem történt meg a facebook hülyesége.
Hogy lehet ilyen lökött ez az oldal.?
Tiltakozásul a facebook magatartása miatt mert a saját készítésű videómat amit a Budapesti felhőszakadásról készítettem mobil telefonnal szerzői jogsértőnek minősítette ezért az új nevem meghatározatlan ideig: Semmi Közöd Hozzám.
Vagy öt szőr próbáltam meg felrakni a videót és mind az öt azzal az üzenettel utasította vissza hogy szerzői jogot sért a videó.
Rendesen be pipultam rájuk.
Eldöntöttem befejezek minden elektronikával és számítás technikával kapcsolatos tevékenységet. Ez a végleges és meg másíthatatlan döntésem.
-
Jazzos
őstag
2 perce történt:
- Számítógép házat szeretnék. Csak ezek vannak?
- Miért, hányat szeretnél?Erre nem számított, lefagyott.
-
Vicoo
senior tag
Nos pár hete történt kollegával, ha nem ő meséli(meg egy másik is aki vele volt) akkor el sem hiszem.
Egy nő vásárolt notebookot (Toshiba de am lényegtelen) és pár óra múlva visszajött hogy nem megy a nyomtatás. Kérdezgették fél óráig, mire kilyukadtak oda... HOGY NINCS IS NYOMTATÓJA !!!
Tehát a gépnek kellett volna nyomtatni.Itt még nincs vége ! Adtak neki egy nyomtatót, hogy ezzel menni fog. Erre ő aki értett hozzá elmondása szerint, nem vette be a turpisságot , és vett még egy monitort is, ha a nyomtató nem működne...
-
bandiras2
senior tag
Csak a mihez tartás végett:
[epson-hx20]
[Canon BN22]A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
szumo
senior tag
-
adax01
tag
Kb 40 éves nem idén barmúlt(barnult) nő be elnézést jó napot raktapasz vane? Mondja a boltos haverom hogy nincs,vagy 10 percen át minden áron ragtapaszt akart venni.
Mire meg értette hogy nincs de velünk szemben a patikában nagyobb esélyjel kap.Eldöntöttem befejezek minden elektronikával és számítás technikával kapcsolatos tevékenységet. Ez a végleges és meg másíthatatlan döntésem.
-
Vicoo
senior tag
Nem teljesen kapcsolódikde átérzem az ügyfélszolgálatos helyzetét... Gondolom a posztoló se idén barnult. -
cbmfan
őstag
válasz bullseye #20518 üzenetére
tudom, volt benne részem nem egyszer. 50 felett szinte minden "úriember" és
szikkadt p*namegsavanyodott öregasszony üvölt, fenyegetőzik, ha nem ért valamit. más esetleg tudja, és meghallgatni magyarázatát, esetleg utánaolvasni dolognak? neeeem, ő az okos, mindenki hülye!kommentekben is osztják rendesen. szívesen olvasnám a reakcióját
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
cbmfan
őstag
nem is tudtam, hogy szánalmasak vagyunk
-
localhost
Közösségépítő
válasz cbmfan #20520 üzenetére
A 'szánalmas' szó használata trendy, használójuk sok esetben nem érzi/érti az eredeti jelentéstartalmat...
Vedd dicséretnek![ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
mongi
senior tag
.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
Hequila
őstag
Mordori be, alaplapot szorongat a kezében:
- Ehhez kérnék processzort!
- Rendben, megnézem.
Túrom a CPU SUPPORT -ot az AsRock honlapján, mire az ügyfelünk megszólal:
- Oszt itten is pénzbe kerülne? Mert voltam máshun is, és ott pénzért adták volna!
- ...''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
Gabibácsi
őstag
válasz BomiBoogie #20533 üzenetére
Legközelebb leszel szíves erről értesíteni, mert személyeskedés nem volt benne, szabályzatot nem sértettem. Köszi. A válaszra meg szerintem mindenkinek megvan a joga, úgyhogy amire reagáltam is töröld, köszi előre is.
-
localhost
Közösségépítő
válasz shteer #20535 üzenetére
Nehezéknek pedig... csak hogy el ne fújja a passzátszél.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Gabibácsi #20534 üzenetére
Rendben, értesítelek.
Ezt írtad:
"Mi a probléma? Itt nem erősség az illem, másik fórumról beidézni, más háta mögött Végigolvastam 2006-tól ezt, nagyjából. Vannak jó sztorik, és közöttünk 80%-ban igénytelenség, írni sem tudnak itt sokan. Most a végefelé pedig már történet is alig, sajnos. Ennyi. Ha valami problémád van, akkor pedig ne offolj, hanem nyugodtan írj."
Alapelveink értelmében:
"Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
Bármely beavatkozás, mely..., zavarja a többi Felhasználót (például:... kötekedő, hangulatkeltő tartalom)."Az "írni sem tudnak sokan" nálam bőven kimeríti a kötekedés és hangulatkeltés fogalmát.
Én a helyedben nem magyarázkodnék annyit, és örülnék, hogy egy törléssel elintéződött, mert ha értesítelek róla, akkor az már azt jelenti, a "Miért moderáltuk?" szekcióban is megjelensz, mert moderátori intézkedésre került sor.
Kérem ennek szíves elfogadását.
[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
kellett nekem belinkelni, pedig csak poénnak szántam. mindegy, hwsw úgyis halott, legalább azt sem nézem többet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz BomiBoogie #20538 üzenetére
Lassan már írni sem merünk, mert bármi lehet kötekedő, sőt, ha jobban megnézem, minden hsz kelt bizonyos hangulatot....
-
bullseye
addikt
Kicsit furcsállom, hogy valaki panaszkodik, hogy máshonnan idézünk és mások háta mögött írunk (na jó, én alig, mert nem is vagyok boltos – üssetek!). De alapból más fórumon, a hátunk mögött szólt be, egy ottani máshonnan idézett képpel kapcsolatban. Ez nekem különösen traumatikus, mert volt egy ilyesmi munkahelyi konfliktusom... azt hiszem be is perlem a PH!-t pármillió dollárra!
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kezd sok lenni az off.
Saját élmény, nem vagyok boltos. Boltba be, megkérdezni van-e raktáron sata-to-4pin táp átalakítójuk. Volt, megvettem, öröm bódottá. Közben bejön egy szolicsirke a boltba, hallom még kifele menet, hogy laptopot akar venni. Vagyis nem ő, hanem a kanja venné neki. Kérdezi az eladó hogy milyet. Mire a válasz:
"Tök mindegy, rózsaszín legyen. "
Nem fordultam vissza, de megnéztem volna eladó arcát.
Live-Die-Respawn
-
MR_Joe
senior tag
Boltos koromban nálam is vásároltak így netbúkot. Igaz, hogy drágább és xarabb volt a legtöbb modellnél, de rózsaszín volt, így vitték. Meg hozzá a rózsaszín tokot, egeret és usb hubot. Pedig esküt tettem volna rá, hogy ott fog elévülni a cucc...
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest