Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz KaiotEch #21549 üzenetére
szerintem viccesebb volt printscreenelni az asztalt, betenni a képet háttérképnek és letörölni az ikonokat
ui: kis faluban laktam és egyik haverék raktak össze gépeket elég gyakran... egy idő után beszereztek ilyen hologramos lezárómatricákat és azzal látták el azokat a gépeket, amit egyik gyereknek raktak össze, mert azok mindig belekontárkodtak és hordták vissza a komponenseket gariztatni így meg addig vállalták a garanciát, amíg ép a matrica
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
cbmfan
őstag
ennél csak a törött kijelző képernyőkímélő (használja még valaki egyáltalán? én szimplán kikapcsolom monitort...) egér billentyűzet lehúz, egybites meg visít
valaki nem tud valami melót? nadrágszíjat már nem tudom tovább húzni...
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
gozso
őstag
csakúgy leszűrtem a hebegva-habogva előadott sztoriból a lényeget, finom lelkű révén nem mondtam el a júzernak:
bezony, apám, lakótelepi lakás, 7. emeletén, 39 fokban, ha egyszál farokban az öledben tartod a híres asus laptopodat, előfordulhat hogy megég a himbilimbi javaslok neked egy hűtőpadot, azt vedd az öledbe, azon tartsd a laposodat... igaz a körülmetélés meg lesz oldva, sőt ha ügyes vagy a kasztrálás is.
bár ahogy elnézlek, az emberiség nem veszít ha nem szaporodsz...
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
tserrof77
őstag
Azok a szegecselt Gába vagy milyen házak rettenetesek voltak, emlékszem rájuk én is. Az egyik fele fix volt, oda nem is tudtál csavarozni. 1-2 év után úgy zörögtek benne a cuccok, öröm volt hallgatni...
MA hoztak egy hápé notit, melegszik ilyen melegbe? necsodáld... Szétszedés után eme kép fogadott:
Csóri.. pedig ez még istenes volt. Múlt héten egy tosiba járt itt, abba ügyesen belefújtak és visszafújták a ventillátorházba a porpamacsot, ami blokkolta a ventit. De a gép túlélte, örülhettek.
Mivel frencsájzpartnere vagyok a ződfehér robotlogós hálózatnak, vannak a termékkínálatban "fehér" termékek is. Az egyik mtyógép elnyerte tetszésünket, így be is foglaltam és a boltba kértem átvételt. MA hozza a futár a többi cuccal (2 noti 2 ups) mellett a masát. Srác be is szólt... ki volt az a marha, aki számtekboltba vesz mosógépet?? Én... válaszoltam szemlesütve... Akkor mé nem címre kéred?? Mert akkor utánvét meg drágább meg különben is festik a lakást, így oda bejutni nemigazán lehet... Még durrogott 2 percig... Bazz, EZ a dolgod, hogy kiszállíts, EZÉRT kapod a kib... fizetésed. De meleg van, meg különben is...
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
localhost
Közösségépítő
válasz #21346560 #21536 üzenetére
BÁRMIBE lefogadom, hogy ez fizetett PR-hozzászólás
Ki tartja ?¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
őstag
válasz localhost #21565 üzenetére
Ha nem derül ki, hogy hol ez a bolt, mi a telefonszáma, weboldalának címe, vagy bármi elérhetősége, akkor nem valószínű, hogy az. Ha kiderül, akkor lehet az, bár én magam is áradoznék így egy boltról, ha tényleg tetszene. (Jó, talán nem ennyire hosszan és részletesen.) Pedig nincs érdekeltségem sehol sem.
Egyébként a srác valamelyik másik hozzászólásából kiderül, hogy még tanul, talán középiskolás, szóval megbocsátható minden túlzott reakció.
The Amiga, Born a Champion
-
Sytex
tag
"Megkérdeztem, hogy van-e raktáruk, mert annyi cucc volt kipakolva, hogy ihaj. Persze, gyere. Bevitt a raktárba." Itt már hangosan röhögtem, egyrészt mert baromira hihető, hogy a raktárat és a szervizt mutogatják zárás után egy idegennek, másrészt meg valami más mondat befejezésre gondoltam
- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?
-
qdak
addikt
válasz DeltaPower #21547 üzenetére
Nalunk is ugy kezdodott, 1x csak feleztek a ramok szamat, majd befigyelt 256 az 1 g helyett, de volt h csak kiszedtek xD
Aztan jottek a torx meg hasonlo, semit nem ert xD
Muszaj volt am is szetszedni mert meg a cd t is tiltottak a makik v kihuztak,, meg az usb t is, sulinap kezdete:
Elol takaro ki, ha kell meghajto vissza, bios reset, knopix linux meghajtoba, voala egesz nap neteztunk xDஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
TESCO-Zsömle
félisten
Arról nem beszélve, hogy a Delta által felsorolt csavarok mindegyikéhez van bitfej az 1500Ft-os készletemben...
Komolyan mondom, ha azt akarják, hogy ne szedjék szét, akkor pop-szegecs. Fúrni azért macerásabb feltűnés nélkül...
A másik, hogy a háznak ne legyen az elején meghajtóhely, mert "ezek" simán végrehajtják a végbélműtétet szájon át is...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
qdak
addikt
válasz TESCO-Zsömle #21572 üzenetére
Sajat magam is mutottem mar, ramot nem csentem, TENYLEGNEM. De allandoan szivattak h lenyomtak a netet, de a boot os Linuxon mindig ment
Nalunk siman furhato volt, elektronika, gyakorlat, koszoru, zaj...
Visszasirom az eveket xDஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
tserrof77
őstag
Anno 2004-ben mi is szereltünk egy iskolának fel 8 gépet. DIREKT úgy lettek az optikák berakva,az alsó 5,25-ös helyre, hogy a júzer ne tudjon a ramhoz benyúlni. Oldallapokat természetesen popszegecseltük... Az előző szállító cég emiatt bukott, mert sorozatban lopkodták ki a gépekből a ramot, mert felülre tették az optikát. Volt olyan gép is, amiből kiszedték a 478as procit is. Tuti valami nőgyógyásztanuló volt
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
sketchifun
senior tag
Ha gondolod, PM-ben írok neked Címet, nevet. Nézd meg magad.
Megjegyzem, egy huncut kanyit nem kaptam azért, mert ez leírtam, sőt, adott boltos tudta nélkül írtam le a véleményemet. Miben is fogadtál?
Intelligencs Jól gondolod, szakközépiskolás vagyok. Talán nektek nem meglepő, hogy ilyen színvonalat képvisel egy bolt, nekem az. Erre felé a konkurenciájuk messze alacsonyabb színvonalat képvisel.
Sytex Hidd el, nem kérdeztem volna rá a raktárra, ha csak néhány cucc lett volna kipakolva. De itt még a polcok is dugig vannak tömve. Azért sejtettem, hogy nincs raktár, hanem minden kint van a polcokon. Meglepődtem, na.
[ Szerkesztve ]
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
mephi666
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #21584 üzenetére
simán rá kellene húzni ilyen helyzetben a méhtelepre meg a sín-/tábla-/aknafedő-/vezetéktolvajra a "terrorcselekményben való részvétel"-t, aztán 10évekre leültetni őket tisztes bírság mellett... talán elgondolkoznának (mert nem is a párezres kár okozása a lényeg itt, hanem a közveszélyokozás... vastelepen dolgozok, legutóbb talán 50-60ft körül vették át tőlünk a hulladék acél kilóját)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Mici80
tag
válasz TESCO-Zsömle #21584 üzenetére
Az akkor már jogsértés. Az a minimum lenne amit az átvevőnek el kell kérnie.
---
-
localhost
Közösségépítő
válasz sketchifun #21575 üzenetére
Te huncut, te tényleg, valóban azt gondolod, hogy hangyányit is érdekel engem a cím ?
Kiábrándítalak: az én szememben ebből már nem mosakodsz ki
Fogd rám, előítéletem van: Bólogatok!
Csak én tapasztalatnak és életbölcseletnek nevezem pontosabban¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Rypejakten #21593 üzenetére
Kívülállóként: Első körben ide jött nem boltosként és elkezdett a másik oldalról beszélni. Ez itt már önmagában elég ahhoz, hogy töröljék a hozzászólásait, mert ez nem az a topic.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
localhost
Közösségépítő
válasz Rypejakten #21593 üzenetére
Én nem tulajdonítok ekkora fontosságot neki. A sráccal személyében semmi bajom, a véleményével és a stílusával már kicsit több. És ez bizony ezt váltja ki belólem. - én abbahagytam.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
azbest
félisten
válasz TESCO-Zsömle #21594 üzenetére
Az ellentopicban pedig egy bolt dicséretével kezdett. Dupla fail
-
Rypejakten
addikt
válasz TESCO-Zsömle #21594 üzenetére
és localhost: értem én, de azért nem kell közellenséget csinálni belőle, lehet csak nem volt otthon sör, ezért írt ilyen morcos stílusban. nem védem, de eddig olyan jó hangulat volt errefelé.
na de nem offolok tovább, bocs. -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Rypejakten #21597 üzenetére
Akkor is rossz helyre írta...
azbest: Itt se csak a negatívumok vannak. Találhatsz a topicban hálás nagymamát tálca süteménnyel, tolószékes bácsit pár doboz sörrel, stb.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
sketchifun
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #21598 üzenetére
Tulajdonképpen igaz, hibáztam avval, hogy ide írtam. Franc se tudta, hogy van ellentopik, bár ez nem mentesít szörnyű bűnöm alól. Tisztában vagyok vele.
localhost: A személyeskedést akár be is fejezheted, mert ugye nyilvánvaló, a fórumszabályzat tiltja. Bár azt hiszem, "Közösségépítő" rangodnak alapfeltétele lenne a szabályzat pontos ismerete. Ennek ellenében, ha gondod van velem, nyugodtan megkereshetsz PM-ben, és akár értelmes ember módjára meg is beszélhetjük nézeteltéréseinket. De nagyobb összegben mernék rá fogadni, hogy arra, hogy engem szidalmazol, lealacsonyítasz, az égvilágon senki nem kíváncsi egy olyan kultúrált, és erősen moderált helyen, mint a Prohardver!
(#21597) Rypejakten Nem iszok sört, sőt, alkoholt se. Tudom, korom ellenére megdöbbentő, hogy nem tinisuhancként minden este a diszkóban vedelek, de léteznek még ilyen emberek.
És írhatna már valaki valami vicces sztorit. Vagy ennyire nem megy a bolt mostanában? :-O
[ Szerkesztve ]
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
törölt tag
válasz sketchifun #21599 üzenetére
Szerintem első nekifutásra kezdd az 1. hsz-től. Mire a sok vicces sztorit elolvasván ide érsz ismét, már lenyugszanak a kedélyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest