Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Tapasztalatim alapján semmivel sem bírja tovább egy hibernált winyó mint egy olyan ami 0-24h-ba működő. Én soha semmit nem hibernálok, se a gépembe, sem a NAS-ba, sem a család más gépébe sem, de meghalni még egy winyó se halt meg, inkább a tárhely bővítés miatt szoktam cserélni.
Lehet ezzel csak én vagyok így, de mivel torrentezek így hagyom hogy nyugodtan fusson a DS non stop, aztán ha valakinek kell valami akkor tudjon tölteni rólam is. NAS keveset eszik, szóval ebből a szempontból is lényegtelen számomra hogy most megy vagy nem.
Másrészről meg van a családba még szgép meg okostelefonok így ha épp valaki nézni akar valamit a NAS-ról akkor nagyobb nyűg neki állandóan kijönni a hibernálásból mert mondjuk sorozatozik valaki, vagy filmet néz, vagy backup van, vagy épp én rakok be a melóhelyről pár torrentet távolról.
Így emiatt is azt preferálom hogy menjen csak nyugodtan egész nap.iPhone 13 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest