Új hozzászólás Aktív témák

  • Véreshurka

    senior tag

    válasz #56573440 #34380 üzenetére

    & (#34381) Madwe & (#34382) LouiS22

    Köszönöm a válaszokat! :R

    1. Akkor a mail szervert egyelőre hanyagolom.

    2. Igazából a RAID / SHR csak azért érdekelt volna, hogy ha kiesik az egyik lemez akkor tudjam simán pótolni a kiesettet, viszont lehet tényleg felesleges lenne ezzel foglalkoznom, főleg ha más bizt. mentést is fogok alkalmazni, illetve talán akkor HDD-re sem kell olyan sokat költenem. Az eredeti elképzelésem 2 db 6 TB-os lemez lett volna, de így akkor lehet elég lenne 2 db 3 TB-os is.

    4. Sajnos a synology oldal szerint tényleg nem támogatja a 918+: ha csak magában néztem meg a tech. infokat akkor közötte nem találtam semmi USB copy-ra vonatkozó infot, viszont ha összehasonlítottam a 718+-al ott ott volt, mivel ugye a 718+ támogatja. Ezért vagyok most egy kicsit tanácstalan, mert ha jól gondolom, hogyha sokáig szeretném használni a NAS-omat akkor jobb lenne akár már az elején a 4 tálcásat venni. Még arra gondoltam, hogy esetleg jövő évig lehet érdemes lenne várnom, hátha akkor már az USB copy támogatást is tudni fogja a széria. Még esetleg azért megkérdem az ügyfélszolgálatot, hogy valóban így van-e, vagy csak elírás történt. Ha valóban nem támogatja esetleg egy szoftver frissítéssel mit gondoltok bele kerülhet, vagy vajon HW oldali támogatás hiányzik a 918+-ból?

    HDMI akkor kilőve, csak gondoltam, nem rossz ha van ilyen kimenet is a NAS-on, de nem létszükséglet. Valószínű majd vennék egy médialejátszót is a későbbiekben.

    (#34382) LouiS22: abban bízom, hogy ha csak naponta rádugom és mentést végzek rá akkor nem fog hamar tönkremenni a HDD, de persze megfontolom a felhő alapú mentést is. Most egy 100 Gb-os előfizetésem van a Tresoritnál, gondolom azt nem támogatja a Syno. Esetleg a Spider Oak támogatva van?

    El Psy Kongroo

Új hozzászólás Aktív témák