Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
válasz Jaded #261553 üzenetére
A Yema nagyon szép, de ha az ‘Alpine’ a fontos, ilyen is van, magyar magáneladótól, hordatlan, listaár alatt jóval. (Yema azért jobb, szebb - nekem legalábbis).
https://www.chrono24.hu/tissot/v8-alpine-special-edition--id29831474.htm
-
Churpik
tag
Hát ma is tanultam akkor valamit.
"The time functions of Seiko's VK64 hybrid movement are powered by a quartz caliber while the chronograph's function is controlled by a mechanical module which results in a smooth sweeping second-hand movement."
-
törölt tag
Ezt az automata, fémszíjas Certinat néztem ki magamnak. Elmentem egy óraboltban de csak ez tudtam felpróbálni. Kb. a quartz verziója annak ami tetszik. A súlya is elviselhető volt. Próbáltam egy automata Certinát, nem tudom melyik modell volt de baromi súlyos volt. Biztos nem hordanám egy percet sem. Találtam egy könnyebbet a quartzál is mégpedig ezt a titánt de ez sajnos nem fekete hanem kék. Más színben nincs. Szerintetek az mennyire járható út, hogy kérek egy számlapot meg lünettát a feketéből és kicseréltetem a titánon? A méretek stimmelnek. Vagy inkább engedjem el és barátkozzak a bőrszíjas automatákkal.
-
dzsi23
addikt
válasz bigmasterg #261559 üzenetére
Szerintem mindkettő helyes, a kinetic is legalább annyira mechanikus, mint a meca-kvarc, csak máshogy.
Amúgy nekem a fényevők "automatábbak", mint a kinetic, amihez emberi mozgás kell, de jobb, ha egyiket sem nevezzük így. -
dzsi23
addikt
válasz dzsi23 #261562 üzenetére
"Mecaquartz, mechaquartz, meca-quartz, mecha-quartz… are all used interchangeably, just pick one." - calibercorner
A meca-quartz formával találkozom legtöbbször (gyártók weboldalán, webshopokban, szakmai blogokban [pl. ablogtowatch]), ezért én is így használom, úszom az árral.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Mecha szintén.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
dzsi23
addikt
Még valaki?
-
Empsepo
senior tag
válasz #04331520 #261558 üzenetére
Én ezt nem értem.
Most az a kérdés, hogy veszel egy órát, plusz veszel számlapot meg lünettát?
Vagy ott előállsz a kéréseddel, hogy legózzanak össze egyet neked?
Tényleg nem trollkodom.
Amúgy pedig fémszíjas órát kell venni, aztán lehet bőrszíjat venni rá, ha az nem megfelelő.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz bigmasterg #261570 üzenetére
Még ha csak a Tudor másolná őket, de a Rolex, Omega, Breitling, PP, AP, Longines, Tissot, Doxa, Citizen, Seiko is... egyik gyártónak sincs saját ötlete, mind a Paganit nyúlja.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
köpjetek le
az elmult egy hónapban nem volt rajtam más csak garmin...
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Jaded
őstag
Egyébként létezik normális Tudor BB58 hommage? Az az óra gyönyörű, de egyszerűen nem az én pénztárcámnak való.
Renault Megane IV Limited
-
dzsi23
addikt
válasz Jaded #261575 üzenetére
A San Martinnál érdemes lehet szétnézni. (Szerk.: Lassú voltam. )
Egyéb:
A Seiko egyáltalán nem használ VK64 (vagy az általuk használt névkonvenciók szerint 8T64) szerkezetet? Hirtelen egy órát sem találok náluk, amiben ez ketyegne. Nem mintha hiányozna a VK64, én annyira nem rajongok érte.[ Szerkesztve ]
-
zola96
senior tag
Néhány hete szíj állító szettet linkeltetek de nem találom. Valami magyar, megfizethető ajánlatot szívesen fogadnék.
-
Empsepo
senior tag
válasz #04331520 #261573 üzenetére
Hát (tal nem kezdünk mondatot) én nem vagyok nagy tudója ezeknek, de érdekes elképzelés!
Majd a hozzáértők leírják mennyire járható út ez.
Biztos kivitelezhető, de ezek az alkatrészek, amiket írtál komoly kiadásnak számítanak szerintem.
Aztán egy gyárilag összerakott penge kis órát egyből szétkapni....?
Érdekes.
-
Jaded
őstag
[link] innen jött az “ötlet” ez a színkombináció és fémszíj nagyon tuti.
Köszi az ajánlásokat, a San Martin jónak tűnik. Egyelőre a Yemát szeretném idén letudni, de még így is annyi van kinézve, ami lassan kezelhetetlen
Így is van már 4 órám és már azt is kezdem kezelhetetlennek érezni hordás szempontjából.Renault Megane IV Limited
-
Angel2014
addikt
Sziasztok egy barátnőm kisfia rendelt egy ilyen tissot órát. [link]
Úgye ne is reménykedjen hogy ez igazi lenne?
Lassan érkezik a csomag én mondtam neki ne vegye át.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
Köszönöm szólok is ne vegye át
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
SOAD19
addikt
Insta dobta fel, fincsi, bár a fémszíja(túl sok a polír) és a csatja (butterfly) nem tetszik. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs